تلگرام.
-
@پشمک2 در تلگرام. گفته است:
اول که میخواین نصب کنید فکر کنم نیاز به فیلترشکن داره فکر کنم دقیق یادم نیست
> پروکسی هم داخل برنامه است فقط ممکنه اول خیلی چنل وارد بشین که اسپانسر پروکسیه میتونید لفت بدین
اینترنتم نمیدونم چقدر مصرف میکنه@پشمک2 ممنون
-
من نمیدونم چرا وقتی بازم از پروکسی استفاده میکنید از نسخه اصلی استفاده نمیکنید هومم خب موفق باشید
-
من نمیدونم چرا وقتی بازم از پروکسی استفاده میکنید از نسخه اصلی استفاده نمیکنید هومم خب موفق باشید
-
@پشمک2 لینک برای پروکسی لینکه منظورت چییه؟؟
-
@پشمک2 الان من جیکارکنم. دارم موبوگرام نصب میکنم. میسه بگبن من چیکارکنم گیج شدم
-
-
_MILAD_ من الان موبوگرام نصب کردم. حالا ببینم اگه بدبود اون مال شماا رونصب میکنم. ممنون ازشما ها
@پشمک2
-
-
ای کسانی که کنکوری هستین بدانید اگاه باشید که کنکور نزدیک است و زمانی میرسد که همه شما در اتش کنکور کباب میشین باشد که همه شما رستگار شوید (البته رستگار رحمانی نمیگما ... ) انکنکور و انه الیه راجعون ببخشید فقط خواستم بگم منم هستم
-
ای کسانی که کنکوری هستین بدانید اگاه باشید که کنکور نزدیک است و زمانی میرسد که همه شما در اتش کنکور کباب میشین باشد که همه شما رستگار شوید (البته رستگار رحمانی نمیگما ... ) انکنکور و انه الیه راجعون ببخشید فقط خواستم بگم منم هستم
-
خواستم ازهمین تریبون اعلام کنم که تلگرام طلایی نصبیدم وحالشم خیلی خوبه...
:))
ازگوگل پلی هم اون گزینه ی سپرروغیرفعال نکردم...@U-T-H-O در تلگرام. گفته است:
خواستم ازهمین تریبون اعلام کنم که تلگرام طلایی نصبیدم وحالشم خیلی خوبه...
:))
ازگوگل پلی هم اون گزینه ی سپرروغیرفعال نکردم...سلام .من میخواستم چن تا فیلم دانلود کنم اما اصلا سایت آلا رو با موبایل باز نمیکنه
-
@Mahed تلگرام طلایی رو نصب کن قبل از این ک نصب بشه برو تو گوگل پلی سپر ایمنی رو غیر فعال کن اونوقت نصب میشه پاکم نمیشه
-