دور زدن ممنوع نیست.
-
سلام
امیدوارم که حال دل همه خوب وخدایی باشه
بعد از رفتن و اومدن های و خداحافظی های همیشگیبرا همیشه باز اومدم که فک کنم انجمن معنی همیشه رو برامون تغیر داد و همیشه ما فوقش یه هفته نه یه ماه میشه مگ میشه ادم دل برید از این انجمن** ولی من فعالیت هام یه سالی خیلی کم شده که الان خدا رو شکر تلگنر های زده شد و یه شرایطی پیش اومد که این تایپک رو بزنم
~~ خببب اما برسیم به موضوع تایپک راستش احساس میکنم یه سردرگمی عجیب دارم و اینکه خیلیا هم این سردرگمی رو دارن خیلی از ما قبل اومدن به مجازی یا اینکه یکم بزرگتر شیم احساس میکنم بهتره بودیم اعتقادتونم بیشتر بود حکایت ما شده حکایت غواصی که رفته بقیه رو از غرق شدن نجات بده خودش غرق شد با اینکه فک میکرد غواص مهاریه این روزا ادما کمتر حرف چیزای رو میزنن که اصل و مبنای زندگیه راستش خیلیا ماها ایقد سرگرم حاشیه های زندگی شدیم که اصل رو یادمون رفت ولیی خدا رو شکر همیشه گفتن ماهی رو هر وقت از اب بگیری تازه ست پس هنوز دیر نشده میشه تغیر کرد میشه نجات داد میشه هر کدوم از ما یهغواص مهار شد تو همین دریایی که غرق شدیم دریایی مجازی. دریایی زندگی هزار رنگ. دریاریی تظاهر و دوریی و ریا و و و ک قطعا این راه نجات راه نجات همیشگی یعنی سخنان بزرگان و دانشمندان اسلامی و انسان های بزرگ و در راس حرفای خداست که به زبون ساده گفت فقط خودمون رو زدیم به قولی به کوچه علی چپ هیچچچ کجایی دنیا نمیتونی کسی رو پیدا کنی که از دوستی با خدا ضرر دیده باشه پس بیاین دوستای آلایی عزیزم منو همراهی کنین تو این راه ان شا الله که هممون عاقبت به خیر بشیم و همین این دنیامون رو بسازیمهم اون دنیامون رو بگو آمین صدات برسه به خدا که اونم هرچند کمک میکنه ولی بیشتر کمکون کنه تو این راه..
خب برا رسیدن به هر هدفی نقشه راه میخواد که نقشه راه ما فهمیدن چیزای ساده که به راحتیداریم ازش میگذریم..
موضوعاتی که مورد بررسی قرار میگیرن ؟::
1_ فلسفه ی حجاب
۲_ فلسفه ی نماز
۳ فلسفه ی روابط
۴_ فلسفه ی انسانیت
فککنم همین ۴موضوع میتونه اونقد ما روجلو ببره که خیلیا هامون حس وحالش رو لمس نکردیم با اینکه شاید از فهم من نوعی خیلیییی بالاتر باشه ولی سعیمومیکنم به بهتر شکل ارائه بدم مطالب رو امیدوارم همه مون به اون زندگی زیر پوستی که زیر این زندگی حاشیه ایست و زندگی واقعی هست برسیم با اینکه خیلی ماها بی خبریم ازش ولی ما وظیفمون به همدیگه کمک کنیم تا این حس رو لمس و زندگی واقعی رو ببینیم..رسد آدمی به جایی که به جز خدا نبیند
بنگر که تا چه حد است مکان آدمیت…“سعدی”
-
ادوارد ياكوب ( جهانگرد و طبيب آلماني):
( در ايران در بازار به زناني با چادر بر مي خوريم كه به هنگام صحبت كردن از طرز تكلم آن ها مي توان به مقام بلندشان پي برد. زنان ايراني در خروج از منزل آزادي بسياري دارند و علي رغم جدار مستور خود به همه امور اعمال نفوذ دارند حتي در كارهاي سياسي، در سقوط برخي حكام و وزرا سرنخ را بايد از آنها جست.)
ارامشواقعی رو وقتی تجربهمیکنیکه خداییبودن بشه سرلوحه زندگیت تمومکارات بشه واسه خدا
انشا اللهعاقبت بهخیری همه بهخصوصا جوونها
-
rose77 خيلي عکس قشنگیه
-
rose77 درست میگه بعضی از مردا مشکل دارن
-
@مم-مم در دور زدن ممنوع نیست. گفته است:
@Abcdefghijk دمت گرم خيلي تاپیک خوبیه ممنون من یکی به این جور تاپیکی نیاز داشتم
خداروشکر ان شا الله که مفید باشه وتاثیرش روبزاره
-
@Abcdefghijk دمت گرم خيلي تاپیک خوبیه ممنون من یکی به این جور تاپیکی نیاز داشتم
-
خانم «رَجنَر اختر» سمیناری را به نام "اندیشه پیرامون حجاب اسلامی" در لندن برگزار نمود. وی میگوید: "من این سمینار را تشکیل دادم تا از خانمهای محجبه و موضوع حجاب دفاع کنم تا حجاب در کشورم آزاد باشد."
وی میافزاید: «حجاب به نفع ما و کشور ماست. باید چنین سمینارهایی را در شهرهای مختلف کشور تشکیل داد تا حجاب را به همه معرفی نموده و آن را تبیین کند که همه بدانند حجاب نه تنها ضرری ندارد بلکه به نفع مردم، جامعه و کشور است.»
حجاب صرفا چادر نیست بدون چادر هم میشه با حجاب بود چادر حجاب برتره
~آرامشی از جنس خدایی -
ويكتور هوگو:
( مي گويند بردگي در اروپا از بين رفته است اما بردگي همچنان ادامه دارد و بر زنان تحميل مي شود و نامش فحشاست.
اصولا زن عفيف، زيبا و دلپسند است، وجاهت توام با وقار و عفت، به زن قدرتي مي دهد كه قوي ترين مردان را ياراي مقاومت در برابر او نيست، بلكه آنها را به خضوع و تعظيم در مقابل خويش وادار مي سازند.")
-
توصیه چارلی چاپین به دخترش:
وی که یکی از بازیگران مشهور جهان است در نامه به دخترش می نویسد:
برهنگی بیماری عصر ماست و من پیرم. شاید حرفهای خنده آور می زنم ، اما به گمان من تن عریان تو باید مال کسی باشد که روح عریانش را دوست داری.
-
Amin-Mehraji
احسنت -
دوست عزیزم خیلیییییی ها هستند که نه به خدا کار دارن و نه به این بحث ها علاقه ای! و خیلی هم موفق هستند.
با این بحث ها خدا نه شما به خدا نزدیک میشی نه خدا بیشتر بهت یاری میرسونه. این جور کارها فقط و فقط و فقط توجیه عملی برای کم کاری هست. خدا همیشه طرف زحمت کش هاست نه کسانی که با عرض معذرت و پوزش فراوان با بحث های ماست خیاری وقت خودشون رو در حساس ترین دوره ی زندگی شون هدر میدن. -
-
حجاب زن در مسیحیت
در کتاب انجیل آمده است؛ پولس دررساله خود به قرنتیان تصریح میکند: «اما میخواهم شما بدانید که سر هر مرد، مسیح است و سر زن، مرد و سر مسیح، خدا. هر مردی که سر پوشیده دعا یا نبوت کند سر خود را رسوا مینماید. اما هرزنی که سر برهنه دعا کند، سر خود را رسوا میسازد؛ زیرا این چنان است که تراشیده شود. زیرا اگر زن نمیپوشد، موی را نیز ببرد واگر زن را موی بریدن یا تراشیدن قبیح است، باید بپوشد؛ زیرا که مرد اززن نیست، بلکه زن از مرد است و نیز مرد به جهت زن آفریده نشده، بلکه زن برای مرد. ازاین جهت زن میباید عزتی بر سر داشته باشد به سبب فرشتگان ... دردل خود انصاف دهید آیا شایسته است که زن نا پوشیده نزد خدا دعا کند.»
ونیز در انجیل، در رساله پولس، به تیمو ثیوس میگوید : «و همچنین زنان خود را بیارایند به لباس حیا و پرهیز، نه به زلف ها وطلا و مروارید ورخت گران بها ، بلکه چنان که زنانی را می شاید که دعوای دینداری می کنند به اعمال صالحه».
-
rose77 اون ها دیگه ادم نیستن
فقط اسم ادمی رو یدک میکشن -
Amin-Mehraji در دور زدن ممنوع نیست. گفته است:
سلام دوستان. الان اصلا تمایل ندارم وارد اینگونه بحث ها بشم و فقط به این دلیل که تگ شدم نظر میدم. عزیزان اینگونه بحث ها وقتش الان نیست وقتش بعد کنکور هست. یه دانش آموز کنکوری نباید به هیچ چیز دیگه ای جز کنکورش در این مدت 7 ماه فکر بکنه . بعد از کنکور بیایید انقد بحث کنید تا سرسام بگیرید. الان وقت این کارا نیست.
قشنگ یادمه پارسال هم یه تایپکزدمهمینروگفتی شما
بعد ادامع ندادممن احساس میکنم دقیق اگهادامهمیدادماون تایپک رو برکتش قبولممیکرد اینوبه شوخیگفتم
ولی دوست عزیزنمیشه به خاطر درس از اینچیزا گذشت فردا روزی همما پزشکیمثلا قبول شدیمتازه اونجا باید هزار برابر که واسهکنکورمیخونیم درسبخونیم اگه اینجوری باشه همیشه درس وزندگی اول قرار میگیره
وقت حرف خدا رو اول قرار بدیم بقیه روخودش میچینه برامون
بازممنون ازنظرتون -
Amin-Mehraji
بحث در این موارد زیاد شاید از نظر شما خوب نباشه درست قبول دارم .
ولی یه نرف این تایپک رو خیلی قبول دارم اونم اینه که به خدا نزدیک بشیم .تو ایام کنکور بهترین چیزی که میتونه اروممون کنه همین خداست گسی که میتونیم ازش کمک بخوایم همین خداست ...کسی که موقع ناامیدی صداش میزنیم همین خداست .بهتر نیس یکم با خودمون فک کنیم که همیشه نباید از خدا چیزی بخوایم که بریم سمتش گاهی همینجوری بی صدا خودمونو به خدا نزدیک کنیم .که ان شاءالله کمکون کنه .