کافــه میـــم♡
-
نگاهم از نفس افتاد
اینقدر نگاه کردم و
نروییدی
اینقدر صدایت زدم و
سایه نشدی
کُتَم را از خستگی می تکانم
روبه روی خودم زانو میزنم
میگویم :
بی فایده است
به راه آمدنی نیست
تلفن زنگ میزند
%(#7d0909)[(دوست ندارم به خودم بفهمانم دوستم نداری )]
بگذار تلفن هی زنگ بزند
هی زنگ بزند....
#بهار :) :butterfly:
#:butterfly:
-
دفترچه خاطراتش رو داد بهم و گفت: واسم چند خط یادگاری بنویس... :seedling:
واسش نوشتم :«%(#0e6f9c)[هر آدمی که وارد زندگیمون میشه همراه خودش یه درس میاره. یه درس که تو هیچ کتابی نیست.]!!!
یه درس که هیچ معلم و استادی نمی تونه یاد بده. %(#ada810)[فرقی نداره اون آدم خوب باشه یا بد]، فرقی نداره پیر باشه یا جوون... هر آدمی با خودش یه درسی رو به زندگیمون اضافه می کنه که قبل از اون نمی دونستیم. %(#9c0654)[اگه درس رو یاد بگیریم برنده ایم...] حتی اگه اون آدم دیگه تو زندگیمون نباشه.!!
اگه یاد نگیریم بازنده ایم حتی اگه اون آدم هنوز تو زندگیمون باشه!! »:gem_stone:
چند دقیقه ای به نوشته م خیره بود و هیچی نمی گفت........
انگار داشت با خودش مرور می کرد چه درس هایی رو از چه آدمایی یاد گرفته ... زیر لب می گفت و صداش رو می شنیدم..... %(#82126c)[صبوری]... %(#90b010)[فرق ظاهر و باطن آدم ها] ... %(#914316)[جنگیدن برای آرزوها]... %(#780710)[فرق بین حرف و عمل] ... و و و
درس آدم های زندگیش رو که مرور کرد بهم گفت تو چی از من یاد گرفتی؟ چه درسی رو آوردم تو زندگیت؟
دستش رو گرفتم و گفتم: من با تو فهمیدم %(#8a1758)[آدما جای خالی هم دیگه رو پُر نمی کنن.]:shamrock: نه من می تونم جای کسی که نیست رو برای تو پُر کنم... نه تو می تونی جای کسی که نیست رو برای من پُر کنی.......:sheaf_of_rice:
از تو یاد گرفتم کسی که آدمِ زندگیم باشه دنبال پُر کردن جای خالی کسی نیست.چون جای خودش رو تو زندگیم پیدا می کنه.......:butterfly:
دستم رو فشار داد و گفت : پیدا کردم:blue_heart:#:butterfly:
-
یه وقتایی آدمایی تو زندگیت میان
%(#7d7910)[که عجیب میتونن حالتو خوب کنن]
%(#a10b47)[ساعت ها و روزهایی که هیچوقت فراموش نمیشن]
من اسم اون آدم ها رو گذاشتم %(#08807c)["معجزه"]
معجزه ی بهاریم بمونی برام :butterfly: Mono :butterfly: