کافــه میـــم♡
-
کنار گذاشتن آدمایی که ترکم کردن و دلمُ شکوندن واسم سخت نبود، هیچوقت نبود.
شاید یکی دوبار اشکم درومده باشه ولی همرو بوسیدم گذاشتم کنار.گذاشتم کنار ولی بعدِ هرکی که دوست داشتم یه تیکه از وجودم کنده شد و دیگه هیچوقت برنگشت.من موندم و کلی سوال ، من موندم و اورثینک، من موندم و خاطرات روزایی که باهم داشتیم، من موندم و حسرت گذشته.همیشه فقط من موندم ، فقط من. -
اگه از من بپرسی میگم تموم پختگیها و بالغ شدنا از یک جدایی شروع میشه، جدا شدن از یک عشق،جداشدن از یک امنیت، جداشدن از یک قدرت، جداشدن از یک وابستگی، جداشدن از هرچیزی که فکر می کنی بدون اون پوچ میشی ، جدایی ها اتفاق می افتن تا بهت یاد بدن که بدون هیچ چیز پوچ نمیشی. تا یاد بگیری تو فراتر از اتفاقات بد زندگیت هستی، و همیشه چیزایی هستن که بهت معنا بدن، تا تجربه کنی و قویتر بشی، تا خودتو پیدا کنی و بدونی همیشه راههایی هستن که انتظار قدمات رو میکشن و دنیات اونقدر بزرگ هست که تو چارتا اتفاق بد خلاصه نشه.
-
آیا در این دیار کسی هست که هنوز
از آشنا شدن
با چهرهٔ فنا شدهٔ خویش
وحشت نداشته باشد؟فروغ فرخزاد
-
چه فایده ای دارد
نگرانِ من باشی ولی از من دفاع نکنی؟
خیلی دوستم داشته باشی، اما من را نفهمی؟
جایِ خالیم را حس کنی، اما سراغم را نگیری؟
چه فایده ای دارد در بینِ وسایلت باشم اما مهمترینشان نباشم.نزار قبانی
-
- اولین ورزشت،خیلیکند خواهد بود.
اولین کسب و کارت،پر نقص خواهد بود.
اولین درآمدت،ناچیز خواهد بود.
اولین آزمون ورودیت،بهترین تو نخواهد بود.
ولی بدون اولینها صدمینهای تو نیستن؛
خودتو که پیدا میکنی،خیلی رفتارا و خیلی از آدما رو گم میکنی و این شروع یه مسیر طولانیه که تهش خیلی قشنگه️
- اولین ورزشت،خیلیکند خواهد بود.
-
- منهیچوقت اوندانشآموزمحبوبنبودم
هیچوقتصمیمیترینرفیقنبودم
هیچوقتنزدیکترینِهیچکسنبودم
هیچوقتاونفرددوسداشتنیجمع نبودم
هیچوقت بودونبودمتوزندگیهیچکس
مهمنبوده
تاجاییکهیادممیادهمیشهبرایهمه
دلسوزیکردم،
اعتمادکردموضربهخوردم
،برایمشکلاتشونهمهیخودموگذاشتم
،سعیکردممورداعتمادباشم،خیانتنکردم،
ازکسیسواستفادهنکردم،
خواستماگهکسیتوزندگیمتابوده
خاطرهخوبازمنداشتهباشه
ولیهمهجافقطمنبودم
هیچوقتنشدبهترینباشم
وهمیشهمعمولیبودموهستم
من گاهیازهمینمعمولیبودنخستم..
شایدیهجاییمنمصفتِ《ترین》گرفتم:)
- منهیچوقت اوندانشآموزمحبوبنبودم
-
چند سال پیش شادمهر تو یه مصاحبه گفت:
من تو جوونی عاشق یکی شدم که وقتی رفت تا چهارسال درگیرش بودم و اذیت شدم، هیچوقت نمیشه فهمید که اگه اون دختر میموند شادمهر خوشبخت تر بود یا حالا که رفته....
ولی اطمینان دارم اگه میموند؛ ما اون همه آهنگ غمگین و احساسیِ پر خاطره از شادمهر نداشتیم.
یعنی میخوام بگم اثر بعضی رفتن ها روی موفقیت آدما، خیلی بیشتر از موندنشونه.
غصه ی آدمای رفته رو نخور، که رفتنشون از تو آدمی رو میسازه که قرار نبود باشی، که دنیا به دستِ آدمای رنج کشیده ساخته میشه؛ نه بیغمترینها...:_) -
یه استاد ادبیات داشتیم ك وِرد زبونش این بود :
آدم ها میان که برن . .
اونی که بمونه هم حق تو رو ضایع می کنه
هم حق خودش رو ؛
یادت باشه هر اومدنی یه رفتن داره که
عمده دلیلش جهان بینی و پیشرفت شخصیه . .
حالا اگه خواستی بمونه
باید هم آهنگش قدم برداری ؛
یعنی تو دیگه وجود نداری ؛
همش اونه!
اونجاست که بهش میگن:
<< عشق . . -
روزی دروغ به حقیقت گفت : میل داری با هم به دریا برویم و شنا کنیم ، حقیقت ساده لوح پذیرفت و گول خورد . آن دو با هم به کنار ساحل رفتند ، وقتی به ساحل رسیدند حقیقت لباسهایش را در آورد . دروغ حیله گر لباسهای او را پوشید و رفت . از آن روز همیشه حقیقت عریان و زشت است ، اما دروغ در لباس حقیقت با ظاهری آراسته نمایان می شود
-
هیچ کس آنقدر حافظه خوبی ندارد که بتواند دروغگوی موفقی باشد.
شما میتوانید برخی افراد را همیشه گول بزنید، و گاهی اوقات همهی مردم را. اما هیچ وقت نمیتوانید همهی مردم را همیشه گول بزنید.
-
دروغـــ رو هــمــه مــیــگـــن ؛
امــا اونــجــاش بــه آدم فــشــار مـــیــاد
کــه هــمــراه بــا شــنــیـــدن ِ دروغ
خــر هـــم فـــرض بــشـــی …
اگه یروز دیدمت یادم بنداز برات عرعر کنم
-
رفتم به پدربزرگم گفتم آقاجون میخام باهات یکم درد و دل کنم سمعکشو درآورد گذاشت رو میز گفت میشنوم..حکایت بعضیا!/:
- نسی
-
گاهی اوقات یه آدمایی وارد زندگیت میشن که نرسیده گند میزنن به احساساتتون و میزارن میرن و جز یه قلبه شکسته و خاطره های تلخ چیز دیگه ای جا نمیزارن میدونی راستش من به جات باشم نه غم و غصه میخورم نه افسرده میشم خیلی محکم و قطعی میگم رف که رفت به درک که رفت کی حوصله داره که غم بخوره اصلا مگه آدمای بی ارزشم ارزش غصه خوردنو دارن؟
پس خوشحال باش بخند و به روزایی سختی که داشتی فکر نکن🤍