کافــه میـــم♡
-
-
-
93ed9da41047842fd5f97d1c2a37fddd_t1.mp4
صداش... زیبایی مطلق=)
-
تا حالا شده است، حرفهایت با یک نفر تمامی نداشته باشد؟ تا حالا شده است نفهمی زمان با چه سرعتی گذشته؟ و تا حالا شده است با یک نفر فقط بعد از چند کلمه حرف زدن خسته شوی و دیگر دلت نخواهد به حرف زدن ادامه دهی؟ دست خود آدم نیست!
بعضیها عجیب به دل مینشینند، اصلا دلت جذب دلش میشود! رفیق دلش میشود!
به عقیدهی من، هرگاه حرفهایت با آن یک نفر تمامی نداشت و آفتاب طلوع کرد و شما هنوز مشتاق به حرف زدن بودید، شما فراموش نشدنیترین آدمهای زندگی هم هستید!-محسن دعاوی
-
تا حالا شده است، حرفهایت با یک نفر تمامی نداشته باشد؟ تا حالا شده است نفهمی زمان با چه سرعتی گذشته؟ و تا حالا شده است با یک نفر فقط بعد از چند کلمه حرف زدن خسته شوی و دیگر دلت نخواهد به حرف زدن ادامه دهی؟ دست خود آدم نیست!
بعضیها عجیب به دل مینشینند، اصلا دلت جذب دلش میشود! رفیق دلش میشود!
به عقیدهی من، هرگاه حرفهایت با آن یک نفر تمامی نداشت و آفتاب طلوع کرد و شما هنوز مشتاق به حرف زدن بودید، شما فراموش نشدنیترین آدمهای زندگی هم هستید!-محسن دعاوی
-
عهیییییییییی
-
ناراحت کردن یه آدم مثل پرت کردن یه تیر به آسمونه؛
دقیقاً نمیدونی کجای زندگیت قراره برگرده پایین و یقهی خودتو بگیره -
این جمله معروف روباه به شازده کوچولو رو احتمالا همه شنیدین که میگه: «تو اگر دوست میخواهی من را اهلی کن»، ولی بقیهش رو هم خوندید که روباه توضیح میده اهلی کردن چه جوریه؟
«شازده کوچولو گفت: چه کار باید بکنم؟
روباه جواب داد: باید حوصله کنی.
اول کمی دور از من این جور روی علفها مینشینی. من از زیرِ چشم به تو نگاه میکنم و تو هیچ نمیگویی. زبان سرچشمهٔ سوءتفاهمهاست. اما تو هر روز کمی نزدیکتر مینشینی...» -
یه چیز جالبی شنیدم، یه نفر میگفت ما باید یاد بگیریم که با ندونستن کنار بیایم. بعضی از ما وقتی مار نیشمون میزنه، به جای اینکه بریم بیمارستان و زخممون رو درمان کنیم، دنبال مار میدویم، سعی میکنیم ازش بپرسیم چرا ما رو نیش زده، بفهمیمش و بهش ثابت کنیم ما رو نباید نیش میزد!
-
شازده کوچولو از گل پرسید: آدمها کجان؟
گل گفت: باد به این ور و آن ورشان میبرد،
این بیریشگی حسابی اسباب دردسرشان شده...شازده کوچولو ، آنتوان دوسنت اگزوپری
-
-
راستش با اين سنم انقدر آدمای جور واجور ديدم که دیگه هیچ آدمی نميتونه با رفتارش متعجبم کنه. كافيه ياد بگيری انتظارت از آدما رو به صفر نزديک كنی. اونوقت دیگه هیچکس نمیتونه حالت رو بد کنه. چون تو ياد ميگيری که اين آدم ممکنه هر لحظه خلاف چيزی که نشون میده عمل کنه. هركسی ممکنه يه روزی به خاطر منفعتش تغییر جهت بده. اینو تکست منو بفرست سیو مسیجت و پین کن که هر روز ببینیش.
-
تا کی میخوای مهربون باشی تا همه کنارت بمونن و تنهات نذارن؟ اصلا وایسا ببینم ، این همه مهربونی کردی چیشد؟ نتیجه ای داشت؟ واسه من نداشت. شاید بپرسی توام مگه مثل ما مهربونی کردی؛ آره واسه آدمای زندگیم انقدر مهربون بودم و صد خودمو براشون گذاشتم و ارزش دادم بهشون که فکر کردن خیلی آدمای خفن و بزرگی هستن. تنهام گذاشتن ، دیگه جوابمو ندادن ، دیگه پیشم نموندن:) آره عزیز من مهربون نباش ، اون دوره ای که آدما جذب کسایی میشدن که خیلی مهربونن گذشته الان فقط باید بی اهمیت باشی و بداخلاق تا بیوفتن دنبالت. جدی بگیر حرفمو. ببین این نتیجه بهتری میده یا نه.:)
-
من میدونم جدایی سخته ، میدونم تنها شدن و نبودنش سخته ، میدونم ندیدن چشماش سخته ، ولی بعضی وقتا چاره ای نیست ، بعضی وقتا باید خداحافظی کنی از همه چی ، از خنده هاش ، خاطراتش ، حرفاش و قولاش ، میدونم هیچوقت فراموشش نمیکنی ولی باید بری و تنهاش بزاری تا حالش خوب باشه ، برو و جاشو با موزیکات پر کن.:))))
#موزیک_همدم_همیشگی -