داداش داشتن چه حسی داره
-
بستگی به دید خودت داره... واسه من ک کوچیکه.... فیفتی فیفتی..:beaming_face_with_smiling_eyes:
@nafas-n در داداش داشتن چه حسی داره گفته است:
بستگی به دید خودت داره... واسه من ک کوچیکه.... فیفتی فیفتی..:beaming_face_with_smiling_eyes:
بستگی داره کوچیکتر از تو باشه یا بزرگتر!!!!!!!!
داداش بزرگ خوبیایی داره بدیایی هم داره اما خوبیاش بیشتره:(
ولی امان از دست داداش کوچیکت......من یکیشو دارم کچلم کرده.....(خخخخخخخخخ)غیرت بی جا و بیش از اندازه......زورگویی(داداش بزرگتراز خودت باشه میگی عیب نداره بزرگتر از منه ولی این کوچیکتر از توعه حرستو درمیارهههه)خلاصه بقول نفس....فیفتی فیفتیه حسش:beaming_face_with_smiling_eyes: -
شما ها خوشتون می یاد اشک آدمو در بیارین نه؟؟؟::disappointed_face: :disappointed: :angry_face: :angry_face: :angry_face:
من داداش می خوام ولی بزرگتر از خودم که خب قطعا خواستم بیجاست:face_with_raised_eyebrow: :face_with_raised_eyebrow: :face_with_raised_eyebrow:
ولی داداش داشتن همه چیش پر از احساسه:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: این که بعد بابات یکیو داشته باشی که پات واسته ازت حمایت کنه یا حتی یکیو داشته باشی که هر وقت حوصلت سر رفت بری یکم باهاش دعوا کنی ، ازش پول بگیری و بهش ندی خلاصه .....خوش به حال اونی که همه اینارو تجربه کرده...:disappointed: :disappointed: :disappointed: :disappointed: :disappointed: :angry:
اینو گفتم نه به عنوان یه حسود واسه اینکه قدر داداشاتونو بدونین %[]همین......
-
شما ها خوشتون می یاد اشک آدمو در بیارین نه؟؟؟::disappointed_face: :disappointed: :angry_face: :angry_face: :angry_face:
من داداش می خوام ولی بزرگتر از خودم که خب قطعا خواستم بیجاست:face_with_raised_eyebrow: :face_with_raised_eyebrow: :face_with_raised_eyebrow:
ولی داداش داشتن همه چیش پر از احساسه:face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: :face_blowing_a_kiss: این که بعد بابات یکیو داشته باشی که پات واسته ازت حمایت کنه یا حتی یکیو داشته باشی که هر وقت حوصلت سر رفت بری یکم باهاش دعوا کنی ، ازش پول بگیری و بهش ندی خلاصه .....خوش به حال اونی که همه اینارو تجربه کرده...:disappointed: :disappointed: :disappointed: :disappointed: :disappointed: :angry:
اینو گفتم نه به عنوان یه حسود واسه اینکه قدر داداشاتونو بدونین %[]همین......
-
@Adler در داداش داشتن چه حسی داره گفته است:
هر روز سوپرایزی جدید داره برام:victory_hand:
ازنوع مرگبارش:beaming_face_with_smiling_eyes: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@دختر-بهار حال میده اذیتش کنی بعدش باباتو مامانت پشتت باشن نتونه کاری کنه:face_with_tears_of_joy:
-
Zaraa
هستم اینو :+1: :+1: :+1: :+1: :+1: :+1: :+1:
ولی خب قبول کن یه دختره و یه داداش البته در سایز بزرگتر -
من خودم عاشق داداش کوچیکترم😍
ولی متاسفانه ندارم😐💔
ولی داداش بزرگتر دارم
میدونی هم خوبی داره
هم بدی
ولی خب از اون جایی که داداش من
خیلی حرص درمیاره
بدیاش بیشتره😂😐
ولی اینکه هواتو داره
بعضی وقتا(تاکید میکنم بعضییی وقتا فقط😂) میتونه تنها کسی باشه که کمکت میکنه
ولی خب در کل پر ضرر و کم سود😂❤ -
من خودم عاشق داداش کوچیکترم😍
ولی متاسفانه ندارم😐💔
ولی داداش بزرگتر دارم
میدونی هم خوبی داره
هم بدی
ولی خب از اون جایی که داداش من
خیلی حرص درمیاره
بدیاش بیشتره😂😐
ولی اینکه هواتو داره
بعضی وقتا(تاکید میکنم بعضییی وقتا فقط😂) میتونه تنها کسی باشه که کمکت میکنه
ولی خب در کل پر ضرر و کم سود😂❤ -
@samane-99 :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap: