جهاد مغنیه
-
تصاویر بیشتر از شهید محمد حسین محمد خانی (حاج عمار)
-
Bio ببخشین میتونم بپرسم شهید رضوان کیه؟
-
Bio ببخشین میتونم بپرسم شهید رضوان کیه؟
-
@mahta-kamali
شهیدعماد مغنیه که بهشون حاج رضوان میگن پدر بزرگوار شهید جهاد مغنیه
Bio البته از شما پرسیدن ببخشید من جواب دادمZDM خیلی ممنون
-
ZDM خیلی ممنون
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mahta-kamali
سلامت باشید -
نوشتهشده در ۹ تیر ۱۳۹۹، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahta-kamali
شهید حاج عماد مغنیه(حاج رضوان)درهم شکننده هیبت اسرائیل،مرد غافلگیری های بزرگ،اثبات کننده شکست پذیر بودن اسرائیل،کسی که آبروی ارتش اسرائیل رو توی دنیا به بازی گرفت،آغاز کننده شکست های اسرائیل،نقطه مشترک پیروی های بزرگ مقاومت و به قول مرحوم رمضان عبدالله اثر انگشت حاج عماد روی همه موشک هایی که از فلسطین به سمت اسرائیل شلیک میشن هست،کسی که به نظر من حتی حاج قاسم سلیمانی هم ازش درس میگرفت و گرفت و حتی شهادت این دوتا رفیق هم مثل هم بود، برای حاج قاسم مثل یه برادر بود،برادری که حتی با هم از جلوی ماشین بمب گذاری شده رد شدن اما حاج عماد تنهایی رفت،،25 سال CIA و موساد و دستگاه اطلاعاتی نزدیک به 40 کشور شبانه روز دنبالش بودن،اما همیشه اونا رو دنبالش خود میکشوند و دشمنو با تمام امکاناتش نابود میکرد و با این همه افتخار حتی برای فرماندهان بلند پایه حزب الله هم حاج عماد فقط یه اسم بود و می تونست به راحتی و بدون محافظ رفت و آمد کنه، امت حاج رضوان روح مقاومته نه فقط پدر جهاد که پدر و معلم همه جبهه مقاومته و حزب اللهی که اون ساخت تا همیشه خار چشم اسرائیل و تمام استکبار خواهد بود. -
@mahta-kamali
شهیدعماد مغنیه که بهشون حاج رضوان میگن پدر بزرگوار شهید جهاد مغنیه
Bio البته از شما پرسیدن ببخشید من جواب دادم -
@mahta-kamali
شهید حاج عماد مغنیه(حاج رضوان)درهم شکننده هیبت اسرائیل،مرد غافلگیری های بزرگ،اثبات کننده شکست پذیر بودن اسرائیل،کسی که آبروی ارتش اسرائیل رو توی دنیا به بازی گرفت،آغاز کننده شکست های اسرائیل،نقطه مشترک پیروی های بزرگ مقاومت و به قول مرحوم رمضان عبدالله اثر انگشت حاج عماد روی همه موشک هایی که از فلسطین به سمت اسرائیل شلیک میشن هست،کسی که به نظر من حتی حاج قاسم سلیمانی هم ازش درس میگرفت و گرفت و حتی شهادت این دوتا رفیق هم مثل هم بود، برای حاج قاسم مثل یه برادر بود،برادری که حتی با هم از جلوی ماشین بمب گذاری شده رد شدن اما حاج عماد تنهایی رفت،،25 سال CIA و موساد و دستگاه اطلاعاتی نزدیک به 40 کشور شبانه روز دنبالش بودن،اما همیشه اونا رو دنبالش خود میکشوند و دشمنو با تمام امکاناتش نابود میکرد و با این همه افتخار حتی برای فرماندهان بلند پایه حزب الله هم حاج عماد فقط یه اسم بود و می تونست به راحتی و بدون محافظ رفت و آمد کنه، امت حاج رضوان روح مقاومته نه فقط پدر جهاد که پدر و معلم همه جبهه مقاومته و حزب اللهی که اون ساخت تا همیشه خار چشم اسرائیل و تمام استکبار خواهد بود.
-
@mahta-kamali
شهید حاج عماد مغنیه(حاج رضوان)درهم شکننده هیبت اسرائیل،مرد غافلگیری های بزرگ،اثبات کننده شکست پذیر بودن اسرائیل،کسی که آبروی ارتش اسرائیل رو توی دنیا به بازی گرفت،آغاز کننده شکست های اسرائیل،نقطه مشترک پیروی های بزرگ مقاومت و به قول مرحوم رمضان عبدالله اثر انگشت حاج عماد روی همه موشک هایی که از فلسطین به سمت اسرائیل شلیک میشن هست،کسی که به نظر من حتی حاج قاسم سلیمانی هم ازش درس میگرفت و گرفت و حتی شهادت این دوتا رفیق هم مثل هم بود، برای حاج قاسم مثل یه برادر بود،برادری که حتی با هم از جلوی ماشین بمب گذاری شده رد شدن اما حاج عماد تنهایی رفت،،25 سال CIA و موساد و دستگاه اطلاعاتی نزدیک به 40 کشور شبانه روز دنبالش بودن،اما همیشه اونا رو دنبالش خود میکشوند و دشمنو با تمام امکاناتش نابود میکرد و با این همه افتخار حتی برای فرماندهان بلند پایه حزب الله هم حاج عماد فقط یه اسم بود و می تونست به راحتی و بدون محافظ رفت و آمد کنه، امت حاج رضوان روح مقاومته نه فقط پدر جهاد که پدر و معلم همه جبهه مقاومته و حزب اللهی که اون ساخت تا همیشه خار چشم اسرائیل و تمام استکبار خواهد بود.
Bio سپاس از توضیحات جامع و کاملتون
-
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۰ تیر ۱۳۹۹، ۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Esfahani (UpMusic).mp3
حاج عماد آرام می شد... -
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها خواهش میکنم برا نارسیس N دعا کنید
-
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۸:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۲ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلامی از فرزندی روسیاه و گنهکار به پدری از اهالی رضوان
پدری که نیازی به نصیحت نداشت و فقط با نگاههایش، با لبخند هایش، با اشک هایش، بارها مرا بهم ریخته، اشک هایی که از او مقبول شد، اما پدر جان فرزندت هنوز مقبول نیست، حتی مقبول درگاه امام رئوف، پدر جان داغ این دوری بر دلم سنگینی میکند، از این دنیا تنها اشک چشم و رشک دل برایم مانده، دلتنگی هایی که فقط به دیدار، فقط به قرب درمان می شود،. میگویند پایی که به کعبه رود گرد کعبه طواف میکند و دلی که به کعبه رود، کعبه گرد آن طواف میکند! حقا که کعبه گرد تگ طواف کرد، اما من آن قدر فقیرم که حتی لایق حج فقرا هم نبودم. پدر جان فقط بدان دلتنگم، دوباره مرا زیر و زبر کن، دوباره پسرت را اصلاح کن، شاید همچو پدر مقبول گشت، شاید... -
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
••••
میگفـت:
+خدایـااا
اگـرتـو بـهترینربـّے
ومـَنبدتریـنبنـده...
.
:: #پـسارحمعبـدڪالضعیـف... -
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۹، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دنیا ، مضحکه ای گریه انگیز است .
امام علی (ع)
-
نوشتهشده در ۱۵ تیر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
بچه ها خواهش میکنم برا نارسیس N دعا کنید
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۹، ۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمرید سید علی چرا چی شده؟
-
نوشتهشده در ۱۶ تیر ۱۳۹۹، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی مردد بودم که عکس این مرد بزرگ رو بگذارم ابنجا یا نه
ولی من بعد از اون پستی که مربوط به رفاقت با شهدا بود خوندم واقعا به فکر فرو رفتم
بین همه شهدایی که میشناسم ایشون رو بیشتر از همه میشناسم و بیشتر باهاشون احساس نزدیکی میکنم
شاید این بخاطر اینه که..من توی دوران ایشون زندگی کردم و تمام کارهای افتخار آمیزشون یادمه
من خیلی مذهبی نیستم و اهل حرف زدن کلیشه ای هم نیستم ولی ایشون تنها کسیه که کامل بهش اعتقاد دارم که چه زندگی عزتمندانه ای داشتن و چقدر صاف و بی ریا بودن
و شاید دلیل دیگش این باشه که همشهری خودم بودن و همیشه افتخار میکردم بهشون...
سردار دلها!!
توی این نگاه چی هست که با اسمت یا با یه نگاهت دشمنا به تنشون لرزه می افتاد...