جهاد مغنیه
-
-
https://www.aparat.com/v/BhX0u![34931_569.jpg]
شهادتی نصیبم کن که مانندش نباشد!
(/assets/uploads/files/1594880750321-34931_569.jpg)
-
Bio در جهاد مغنیه گفته است:
https://www.aparat.com/v/BhX0u![34931_569.jpg]
شهادتی نصیبم کن که مانندش نباشد!
(/assets/uploads/files/1594880750321-34931_569.jpg)
https://www.aparat.com/v/BhX0u
ببخشید پست قبلی کلا خراب شد
-
بچه ها من به کمکتون نیاز دارم...
-
Hoorieh sh چه کمکی؟
-
اتفاقی افتاده خانوم حوریه ؟
-
هنوز دوست شهیدمو انتخاب نکردم و نمیدونم چکار کنم
از طرفی یکی دور روز که فرضی احساس کردم ی دوست شهید دارم و حواسش بهم هست خیلی خیلی خیلی زندگیم قشنگ شد اون روز
و نمازمو سر وقت خوندم ی سری عادتهای بد رو ترک کردم
از طرفی همش میگم بد نیست ی شهید دوستم باشه وقتی خدا میتونه باشه؟؟
منظورم اینه که ی حس برتری دادن شهید به خدا دست میده بهم (خدایا ببخش اینجوری میگم)که خیلی بده/...
دچار سو تفاهم شدم کلا
نه دوست شهید انتخاب کردم و این حس رو هم دارم.... -
Hoorieh sh به نظرم دوست شهید رو نمیشه پیدا کرد!نمیش انتخاب کرد!خودش میاد سراغت!
و یه نکته دیگه اینکه شما باید با دیدن شهید به یاد خدا بیافتید!دوست شهید اینجوری کمک میکنه! -
Bio خوب ینی صبر کنم تا بیاد؟؟
رفیق شهید شما هم خودش اومد؟؟ -
Hoorieh sh از روز شهادت حاج قاسم تا چند روز هر جا درمورد حاج قاسم میگفتن اسم حاج عماد مغنیه هم بود!اصلا نفهمیدم چجوری ولی وقتی به خودم اومدم دیدم عکسش کنار عکس حاج قاسم تو کتابخونمه!واقعا خودش دلمو برد!
به نظرم اگه وقت دارین درباره شهدا مخصوصا شهدای مقاومت که به ما از نظر زمانی نزدیک ترن بخونید،یهویی میبینید یکی بدجور به دلتون نشسته و خودش بقیه کارا رو پیش میبره! -
Hoorieh sh
ببین دوست عزیزمدوست شهید فقط ی اسم نیست یا اینکه خدایی نکرده منظور از اون باشه که بخواد جای خدایی خدارو بگیره نه اصلا اینجوری نیستش
من خودم تو این دنیا وقتی نمی تونم با هیش کی درد و دل کنم و حرفامو بهش بزنم دلم میخواد برم پیش خدا مو و با اونی که از همه چیزم با خبره صحبت کنم
ولی روم نمیشه
چرا؟؟
چون گناه کارم ...چون خیلی عهد بستم و عهد شکستم
چجوری با این حال زارم برم پیشش؟
اون موقعه که رفیق شهیدمو واسطه میکنم
اونی که از من ب خدا نزدیکترهع
اونی که تو تمام اتفاقای روزانه زندگیم کنارمه و از حالم با خبره
من خودم اوایل اعتقادی نداشتم ب دوست شهید
اما یه اتفاقاتی برام افتاد بین خودمو و خدامو و دوست شهیدم که فهمیدم
انتخاب من همینه
شهید احمد محمد مشلب -
Bio خوب من عاشق سردارم ینی هم همشهریم بود و هم اینکه واقعا صاف و ساده و به نظر من یک انسان کامل و شهید عالی مقام
ولی تا قبل از خبر شهادتش فقط اسمشو شنیده بودم و نمیدونستم دقیقا چجوریه یا هرچی
بعذ از خبر شهادتش خیلی دوسش داشتم بیشتر و بهش افتخار میکردم و چون همشهریم بود همش ی احساس نزدیکی خاصی داشتم
حتی منی که هیچ وقت از این کارا نمیکردم بعد از تشییع پیکرشون یک پوستر که توی راهپیمایی داشتم رو نگه داشتم و روی ورودی اتاقم زدم ولی...
نمیدونم چرا احساس میکنم باید ی شهید همسن و سال خودم باشه رفیقم تا احساس راحتی بیشتری کنم باهاش و واقعا مثل رفیقم باشه -
Hoorieh sh اولش شبیه دوسته،ولی رابطه من با حاج عماد مثل رابطه پدر پسری شده!مثل یه پدر دوستش دارم میدونم حواسش هست!بستگی داره چطور نگاهش کنید!یکی به جعاد به چشم برادر نگاه میکنه یکی دوست!اینکه راحتی منم به همین خاطر گفتم شهدای مقاومت چون میدونی یه زمانی که تو بودی اونم بوده و نفس کشیده خیلی حس نزدیکی بیشتری میده
-
-
Hoorieh sh منم با حرف آقای یاسین کاملا موافقم
رابطه من با شهیدم اوایلش مثه ی رفیق بود ولی الان شده رابطه خواهرو برادری
من خودم برادر بزرگتر از خودم ندارم و آرزو داشتم که یه برادر بزرگتر از خودم داشته باشم
برادری که همیشه حواسش بهم باشه
روم غیرت داشته باشه
نذاره کسی بهم آسیبی برسونه
نذاره کسی چپ بهم نگاه کنه
برادری که همیشه و همه جا همراهم باشه
پای دردو دلام بشینه
دستمو بگیره
پشتم باشه
چه تو تنهاییام چه وقتایی که دوروبرم شلوغه
برادری که اونقدر مهربون باشه که من هر کاری برای رضایت و خوشحال کردنش میکنمو خدا یه برادر بهم داد که الان تنهای آرزوی من رسیدنه بهشه ......
-
Hoorieh sh یه نکته دیگه هم بگم،نمی دونم چرا ولی شهدای حزب الله خیلی به دل من می شینن!درباره اونا یکم بخونید شاید برای شما هم اینجور بود
-
@دختر-بهار وااای منم
دقیقا
منم داداش بزرگتر ندارم و همیشه ارزوی داداش بزرگتر داشتم
حتی بچه که بودم میگفتم مامان میشع برام یه داداش بزرگتر بیاری
ولی به خاطر همین میگم دوست دارم رفیق شهیدم سن وسالای خودم باشه...
ولی من نمیشناسم هیشکی رو -
Bio مال لبنانه؟؟
-
Hoorieh sh چی؟
2440/4247