جهاد مغنیه
-
-
@jahad-20
رفیق شهید داشتن به چه دردی می خوره؟؟؟
من منکر شهادت و این جور کارا نیستم ولی خب واسم جای سوال داشته همیشهنوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBitsy Bitsy در جهاد مغنیه گفته است:
@jahad-20
رفیق شهید داشتن به چه دردی می خوره؟؟؟
من منکر شهادت و این جور کارا نیستم ولی خب واسم جای سوال داشته همیشهوقتی که داری غیبت میکنی رفیق شهید توی گوشت میگه نکن اینکارو دوست گلم....رفیق شهید تنها کسیه که اگر کل دنیا به حرفات گوش نده اون هستش که دردودلتا گوش کنه و....میدونم که خدا هم گوش میده اما اینقدر دغدغه تو داره کهمیاد توی خوابتو باهات حرف میزنه ....هیچ وقت تو یک شهیدو به عنوان دوست انتخاب نمیکنه بلکه اون شهید هستش که تورو انتخاب میکنه ...ببینید شهادت بالاترین درجه هستش چون این بزرگواران به بالاترین درجه رسیدند میتوانند الگوی خوبی باشند برای ما ...اما ایاین رو باید عرض کنم چون رفیقای شهید در همین زمانها بوند و در اکثر مشکلات قرار گرفتند میتوانیم از انهالگو بگیریم ...گاهی اوقات یک نفر توی یک جمع بزرگ میگه که من مشغله کاری زیاد دارم و نمیتونم که نمازمو اول وقت بخونم اما با نگاه به زندگی شهدا میتونیم اینو درک کنیم که اونها در جنگ هم نمازشونو اول وقت میخوندند ....من از وقتی که شهید جهاد عماد مغنیه رو رفیق شهید خودم برگزیدم کلی زندگیم از قبل بهتر شده ....:)ممنونم از برادر جهادم که باعث شد با اینکه دکتر منع کرد بود روزه نگیرم روزه خودمو گرفتم .....و کلی تغییر دیگه توی زندگیم که با جحضور جهاد مغنیه بیشتر شد و بهتر...داشتن یک رفیق میتونه بهت کمک کنه که سخنان امامان و پیامبر (ص) و عمل به دستورات دین اونقدرا هم سخت نیست...چون برادرای ما در هرشرایطی که بودهههه انجامش دادند
-
سلام دوستان میدونم نفرات زیادی من و دنبال نمیکنن ولی میخوام اینجا رفیق شهیدم و بهتون معرفی کنم
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 پس شما هم جهادی هستید
منم جهادیم -
اصلاح یک باور غلط**
یک پاسخ برای همیشه:
شهدا برای خدا جهاد کردند نه آسایش من و شما. هدف، جهاد در راه خدا بوده که از نتایج فرعی آن میتواند رفاه دیگران باشد یا نباشد.
پس با دنیوی کردن جهاد شان [این حرف که شهدا برای این مرز و بوم رفتند]؛ شخصیت شهدا رو کم ارزش نکنیماین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGameplay Thrill
منم یه نظر توی بحث دادم که اگه دقت کنید پاکش کردن؛ استدلالتون جالبه، نمیدونین بحث چی بوده ولی به حقانیت ایشون یقین دارین..
اکثرا با سیاست آمریکا و اسرائیل مخالف هستن و خواستار حذفشون، یعنی هر دوی اونا برحق هستن ما نمیدونیم؟ یا شاید قربة الی الله در وضعیت تقیه هستن؟؟خدا به جهاد کسی احتیاج نداره همونطور که به نماز هیچکسی احتیاج نداره؛ ولی هم نماز واجبه هم جهاد!
اینکه کسی به این نتیجه ی "اطاعت از خدا" میرسه، نه پارتیه نه چیزی؛ فقط لازمش "خرد و اندیشه"ست چرا که خدا مطلق هر نیکی است و خالق همه چیز.پیامبران و امامان همگی به فرمان خدا عمل کردن، برپایی عدالت معلولِ اطاعت از امر الهی بوده چون خدا عدل مطلق هم هست!..
پاک شدن پست های امروز به دلیل قانون اینجاست، وضع این قانون هم خارج از منطق عقلي نیست چون اینجا محیط دانش آموزیه و جمع دانش آموزاست نه تجمع رجال سیاسی
-
این پست پاک شده!
Gameplay Thrill اولا شما از کسی که نمیدونید چی گفته دفاع نکنید!
دوما ما پستی رو پاک نمیکنیم این کار مدیر و ناظمه که پست ما هم حذف کردن به خاطر این حذف کردن که اینجا جای بحث سیاسی و اسپم نیست مگرنه ما از این بحث ها بدمون نمیاد
سومالطفاً توهین نکنید مطمعن باشید ما راهمونو با تعقل انتخاب کردیم تا تهشم پای اعتقادمون هستیم شما نگران دنیا آخرت خودتو باشید** اگر بحثی دارید در تاپیک تو دلی مطرح کنید حتما دوستان جوابتو میدن **
دوستان خواهشا اسپم ندید -
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Gameplay Thrill اولا شما از کسی که نمیدونید چی گفته دفاع نکنید!
دوما ما پستی رو پاک نمیکنیم این کار مدیر و ناظمه که پست ما هم حذف کردن به خاطر این حذف کردن که اینجا جای بحث سیاسی و اسپم نیست مگرنه ما از این بحث ها بدمون نمیاد
سومالطفاً توهین نکنید مطمعن باشید ما راهمونو با تعقل انتخاب کردیم تا تهشم پای اعتقادمون هستیم شما نگران دنیا آخرت خودتو باشید** اگر بحثی دارید در تاپیک تو دلی مطرح کنید حتما دوستان جوابتو میدن **
دوستان خواهشا اسپم ندیداین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۴۳ آخرین ویرایش توسط jahad.20 انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
Gameplay Thrill فقط شما کی فعالیت درسی داشتی اینجا ما نمیبینیم
-
این پست پاک شده!
-
Gameplay Thrill فقط شما کی فعالیت درسی داشتی اینجا ما نمیبینیم
این پست پاک شده! -
این پست پاک شده!
نوشتهشده در ۱۷ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده! -
این پست پاک شده!