جهاد مغنیه
-
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دیوانه ات شده ام سردرگم بیا نجاتم بده بگو که درست شنیدم ..... بگو که بهم دروغ نگفتن درست میشه؟ مگه نه؟ حالم بده جهادم
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 جهاد
اينطوري با ايشون حرف نزن ديگه اجي
نميدونم شايد من سخت ميگيرم ولي #شهدا_هم_نامحرمن
-
@jahad-20 جهاد
اينطوري با ايشون حرف نزن ديگه اجي
نميدونم شايد من سخت ميگيرم ولي #شهدا_هم_نامحرمن
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل فقط خودش میدونه چی میگم باشه دیگه اینجا اینجوری نمیگم
-
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@jahad-20 اره از يه منظر نامحرم نيستن از تمام زندگي و حال و احوالمون خبر دارن ولي خب من كه شرم حضور دارم بازم
ببخشيد شايدم من اشتباه كنم -
@jahad-20 اره از يه منظر نامحرم نيستن از تمام زندگي و حال و احوالمون خبر دارن ولي خب من كه شرم حضور دارم بازم
ببخشيد شايدم من اشتباه كنمنوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۴ آخرین ویرایش توسط jahad.20 انجام شده@خانوم-وكيل واسه بعضی چیزا آره یعنی من خودم دیدم بعضی ها به چه قصد ونیتی با شهدا دوست میشن ولی من داشتم درباره ی یه چیز دیگ باهاشون حرف میزدم
اینجا دیگه اینجوری نمیگم شاید خودشم ناراحت شه -
@خانوم-وكيل واسه بعضی چیزا آره یعنی من خودم دیدم بعضی ها به چه قصد ونیتی با شهدا دوست میشن ولی من داشتم درباره ی یه چیز دیگ باهاشون حرف میزدم
اینجا دیگه اینجوری نمیگم شاید خودشم ناراحت شهنوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20 ن من قصد و نيتتو نگفتم كه مگه من غيب گو هستم كه بدونم قصدت چيه من فقط لحنتو گفتم. كي تورو بيشتر از من ميشناسه اخه
️
-
@jahad-20 ن من قصد و نيتتو نگفتم كه مگه من غيب گو هستم كه بدونم قصدت چيه من فقط لحنتو گفتم. كي تورو بيشتر از من ميشناسه اخه
️
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@خانوم-وكيل اره بابا منم داشتم واسه بیه چی دیگه میگفتم
بابا اصلا ولش کن
حالم بده چرت وپرت زیاد میگم -
@خانوم-وكيل اره بابا منم داشتم واسه بیه چی دیگه میگفتم
بابا اصلا ولش کن
حالم بده چرت وپرت زیاد میگمنوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@jahad-20
️ واسه حال خوبت ده تا حمد ميخونم
-
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل قربونت برم عزیزم بزرگواری خب
-
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۵ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
-
-