جهاد مغنیه
-
-
-
مگه میشه از جهاد گفت و از حاج عماد نگفت؟!
مرد پیروزی های بزرگ ببین که چه شاهکاری کردی،بعد از رفتن تو هم جهاد،هم حاج مصطفی،هم حاج حسین،هم حاج قاسم و حالا هم علی محمد یونس اومدن پیشت!!
تعجبی نداره که جهاد هم شهید شد،کسی که پدری مثل حاج عماد داره اگه شهید نشه عجیبه!
اما تا کی باید اشک چشمان ما خشک نشه؟حاج عماد دوریت سخته...
#رضوان -
-
چقدر سه تاييمون همدل بوديم منم دنبال عكس از شهيد باكري بودم بذارم
-
-
بسم الله الرحمان الرحیم امروز بایاد امام رضای عزیزم ویاد شهید ابراهیم همت شروع میکنم
-
ابراهیم از شب از تهران امده بود بعد از غذا رختخواب را انداخت وشروع کرد با بچه صحبت کردن : بابایی اگه پسر خوب و حرف گوش کنی باشی باید همین امشب سرزده تشریف بیاری میدونی چرا؟ چون بابا خیلی کار داره اگه امشب نیای من تو منطقه نگران تو ومامانت میشم بیا و مردونگی کن و امشب بیا هنوز حرفش توم نشده بود گفت: نه بابایی امشب نیا بابا ابراهیم خسته س چند شبه نخوابیده باشه فردا گفتم : تکلیف بچه رو مشخص کن بلاخره بیاد یانه ؟ گفت : قبول همین امشب بیا.........
مدتی گذشت که احساس درد کردم وحالم بد شد ابراهیم ترسید و گفت: بابا تو دیگه کی هستی شوخی هم سرت نمیشه پدر صلواتی؟....
برگرفته از کتاب برای خدا مخلص بود خاطرات شهید ابراهیم همت
-
-
jahad.20replied to مليكابانو on ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۰:۲۸ آخرین ویرایش توسط jahad.20 انجام شده
@خانوم-وكيل در جهاد مغنیه گفته است:
jahad.20 نميدونم چرا متوجه نشدم چي شد
بابا خانومش حامله بوده شهید همت میاد خونه به بچش میگه همین امشب بیا همون امشبم بچشون به دنیا میاد
-
jahad.20 در جهاد مغنیه گفته است:
ابراهیم از شب از تهران امده بود بعد از غذا رختخواب را انداخت وشروع کرد با بچه صحبت کردن : بابایی اگه پسر خوب و حرف گوش کنی باشی باید همین امشب سرزده تشریف بیاری میدونی چرا؟ چون بابا خیلی کار داره اگه امشب نیای من تو منطقه نگران تو ومامانت میشم بیا و مردونگی کن و امشب بیا هنوز حرفش توم نشده بود گفت: نه بابایی امشب نیا بابا ابراهیم خسته س چند شبه نخوابیده باشه فردا گفتم : تکلیف بچه رو مشخص کن بلاخره بیاد یانه ؟ گفت : قبول همین امشب بیا.........
مدتی گذشت که احساس درد کردم وحالم بد شد ابراهیم ترسید و گفت: بابا تو دیگه کی هستی شوخی هم سرت نمیشه پدر صلواتی؟....
برگرفته از کتاب برای خدا مخلص بود خاطرات شهید ابراهیم همت
من از كجاي اين متن بفهمم بچه تو شكم خانومشونه خب
-
اتفاقا همون موقع که مینوشتم گفتم شاید یکی بگه خوب ازکجا بفهمیم که خانومش حاملس ولی گفتم چرا دیگه متوجه میشن
877/4246