-
سلام آقا علی رضا جزوات رو بگذاری خیلی ممنون میشم
-
nnegar
سلام فقط 2 نفر نظر دادن !اگر وقت کنم شروع میکنم به تایپ کردنشون ان شا الله
-
سلام میخواستم بدونم این فیلم ها را به همین ترتیبی که قرار داده شده باید ببینم فصل ها پراکنده هست ایراد نداره
و جلسه 92 و 93 قرار داده میشه یا نه ؟ لطفا جوابمو بدین چون دارم از این فیلم ها استفاده میکنم
تشکر و تقدیر برای توست
ای استاد
تشکر می کنم ز زحماتت
ای معلم و ای الا -
dr.motazad جلسه 92 و 93 رو قرار نمیدیم.
به همون ترتیب ببینید
مباحث این دو جلسه رو از یه دبیر دیگه یا فیلم های امسال ببینید -
mohammadsalehhassni.1gmail.comنوشتهشده در ۷ آبان ۱۳۹۵، ۶:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
شما گفتید ناقصی های فیلم های پارسالو تکمیل میکنیم.کلا 2 جلسه لست و دبیرشم تو مدرسه است حیفه این شیمی به خاطر دو جلسه ناقص بمونه؟ -
alireza_ysf75replied to mohammadsalehhassni.1gmail.com on ۷ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadsalehhassni.1gmail.com
سلام در 0 تا 100 امسال تدریس خواهد شد
-
sohrab مدیرreplied to mohammadsalehhassni.1gmail.com on ۷ آبان ۱۳۹۵، ۲۱:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadsalehhassni.1gmail.com در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام
شما گفتید ناقصی های فیلم های پارسالو تکمیل میکنیم.کلا 2 جلسه لست و دبیرشم تو مدرسه است حیفه این شیمی به خاطر دو جلسه ناقص بمونه؟پس وقتی دیدی گفتیم تکمیل می کنیم، چرا می پرسید تدریس میشه یا نه این سیاستیه که امسال در نظر گرفتیم وقتی کاری رو اعلام کنیم انجام بدیم بچه ها دوباره بپرسند انجام میشه یانه، کنسلش می کنیم.
نگران نباشید این مبحث تو 0 تا 100 امسال تدریس میشه و ناقص نمی مونه
-
سلام.کتاب شیمی پیش دانشگاهی مهندس آقاجانی کی روی سایت برای دانلود قرار میگیره؟
-
سلام
از ما واسه قرار دادن کتاب پیش هرچی بخواین انجام میدم به جزصبر خواهشا لطفا قرارش بدین -
nnegar
MR Amirhosein
سلام دوستان
اعلام کردن بعد ویرایش قرارش میدن
وقتی آلا حق نشر کتاب رو گرفته قصدش این بوده که درست رسی به کتاب برای ما آسون تر بشه .
ترشی کتاب که نمیخواد بگیره
وقتی حاضر شد میذارنش -
بچه یا آلا عزیز
این تست های استکیومتری که قرار دادین پاسخنامه نداره خواهشا یکی از پاسخنامه اش عکس بگیره ببینیم کدوم رو درست زدیم کدوم رو غلط -
سلام....ادمین محترم جلسه تدرس فرمول تجربی ومولکولی کدومه?تو جلسات نیست
-
@dr.yassi
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/14/1650
از این هم میتونی استفاده کنی -
پارسال تدریس فرمول مولکولی نداره?
-
دوستان خواهش میکنم کسی میدونه جواب بده...
-
_Mohammad_reza_replied to یه زمانی آلایی on ۱۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr.yassi
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/10/20/4280
فیلم فرمول مولکولی از دکتر شکیبیان !
این استادم خیلی خوبه ها ...ازش غافل نشین !
مثال زیاد حل میکنن -
Phenomenon@ تدریس استاد آقاجانی حرف نداره....واقعا عالیه.....من فیلماشونو میبینم کاش بخش روابط حجمی و فرمول ملکولی و....هم بود
-
_Mohammad_reza_replied to یه زمانی آلایی on ۱۱ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr.yassi
حالا شما دکتر شکیب رو هم ببین...شاید از تدریس ایشونم خوشتون اومد.. -
دوستان کسی اطلاع داره که استاد شیمی و زندگی (قسمت آخر فصل1 پیش) رو تدریس میکنن یا نه؟اگه آره حدود کدوم جلسه اس؟
-
بچه ها تدریس روابط حجمی (مبحثی ازفصل1 سال سوم)کدوم جلسه اس???????
1295/1778