-
nazgol
سلام
این عکس ها رو ک نمیشه دانلود کرد>>>>> -
@hasanzadeh.fatemeh76gmail.com گفته است:
سلام ببخشیدچجوری بایدازاستادبخوایم سوالامونوحل کنه؟من سه تاسوال شیمی استوکیومتریوهرکاری میکنم نمیتونم حلش کنم سوالای۷۷و۸۳و۸۵لطفایه راهنمایی کنید.....
سوالاتون رو اينجا بنويسيد ما ميديم دبير سر كلاس حل كنه
سوال هر درس رو زير همون درس بنويسيد -
سلام
ببخشید میشه از استاد خواهش کنید پاسخ تستای اسید و باز رو حتی شده کلیدش رو بذارن؟؟؟ -
mohamadreza
سلام متاسفانه ی مشکلی ایجاد شده تا چند ساعت دیگ آنشاالله درستش میکنم
ببخشید -
nazgol
برای آپلود هر نوع فایلی بهترین راه اینه که یک حساب کاربری درpicofile.com/ بسازی بعد فایل مورد نظرت رو در اون جا آپ کنی و بعد سایت لینکِ دانلود ِ اون فایلی که آپ کردی رو بت میده ومیتونی راحت ازش استفاده کنی -
سلام
آقای آقاجانی در فیلم های اسید و باز گفتن که در کانال تلگرام اشون هر روز یک سوال استوکیومتری حل میکنند
چ جوری میشه عضو گروه ایشون شد؟؟؟؟؟؟ -
من سوالای۷۷و۸۳و۸۵استوکیومتریونمیتونم حل کنم لطفاازمهندس اقاجانی بخواین که حل کنن.متشکرم
-
alireza_ysf75replied to mohamadreza on ۱۶ بهمن ۱۳۹۴، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohamadreza
telegram.me/shimiaghajani
تو مرورگرت بنویس اینو و جوین شو عزیز -
سلام
درسنامه جلسه 17 الی 30 استاد آقاجانی (آپدیت جدید94/11/17)
ارسال توسط : سمیرا احمد کلهری /فردیس-کرج
دانلود با لینک مستقیم !
-
سلام امکانش هست جزوه کامل استاد رو برای دانلود قرار بدید آخه اینایی که گذاشتین رو من همش رو دانلود کردم و پرینت گرفتم اما خیلی از صفحاتش نیست مثلا 21 تا 27 فصل پنج شیمی 2 و ... ممنون
-
سلام میخاستم بدونم استاد برای برای سال سوم و پیش 2 هم کتاب چاپ میکنن یا جزوه قرار میدید ؟
در ضمن بابت همه این کا هایی که برای امثال من انجام میدید ممنونم -
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۷ بهمن ۱۳۹۴، ۱۳:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان گلم.فيلم جاي تست رو نميگيره ها.با فيلماي شيمي استاد درسو ياد بگيرين و بعد بريد سراغ بانك تست تون و تست ها رو تا رسيدن به جواب اخر حل كنيد .تاكيد ميكنم رسيدن به جواب اخر حتي اگر هر تستي ربع ساعت هم ازتون وقت بگيره.بايد عادت كتيد به صبر تا رسيدن به جواب اخر.
-
سلام
دوستان من امروز یک مطلبی رو در کتاب دروس طلایی خوندم که با نکته ای که آقای اقاجانی در سر کلاس گفتن کاملا مغایرت داشت ممنون میشم راهنمایی ام کنید
عکسش اینه>>>
http://s6.picofile.com/file/8237447100/amphoter.JPG -
alireza_ysf75replied to mohamadreza on ۱۷ بهمن ۱۳۹۴، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohamadreza
استاد چی فرموده بودن ؟ -
کفته بودن:
http://s6.picofile.com/file/8237540434/amphoter2.JPG
این جیزی ک استاد گفتن غلط نیس و کامل ترش میشه این که در آنیون ها برای آمفوتر بودن H نباید به انم مرکزی متصل باشد -
سلام
میشه بگید تقریبا چقد تا پایان شیمی مونده منظورم کلش هست -
سلام
خانم کلهری لطفا درسنامه 1تا17 رو هم قرار دهید
با تشکر -
سلام.میشه کلید سوالات استوکیومتری رو بزارید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ممنون میشیم... -
سلام چرا امینو اسید ها توسط استاد تدریس نشد
-
سلام
درسنامه جلسه 1 الی 16 استاد آقاجانی (آپدیت جدید94/11/19)
ارسال توسط : سمیرا احمد کلهری /فردیس-کرج
دانلود با لینک مستقیم !
151/1778