-
سلام دلم میخوادسرموبکوبم به دیوارازبس اومدموشیمی نبوووووود.توروخدااین شیمیوزودترقراربدین خیلی درگیرم کرده میترسم تاعیدتموم نشه.دستتون دردنکنه
-
دوستانی که ترمودینامیکو دیدن
آیا کامل شده که نگاش کنم ؟ -
alireza_ysf75نوشتهشده در ۱۵ اسفند ۱۳۹۴، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط alireza_ysf75 انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@alireza.yousefi75yahoo.com گفته است:
دوستانی که ترمودینامیکو دیدن
آیا کامل شده که نگاش کنم ؟سلام بلی کامل شده ترمودینامیک میتونین ببینین.
-
@فاطمه-کنکوری
ممنونم
محلولها چی ؟ -
@alireza.yousefi75yahoo.com
محلول هاخواص کولیگاتیوراکامل گفتن +انواع غلظت فقط یک بخش مونده که نگفتن فک کنم . -
این پست پاک شده!
-
منم شک کزدم ولی دانلود کزدم تا چند دقیقه اولش نشون میده بعد قطع میشه -
khaleghi_amirhoseinyahoo.comنوشتهشده در ۱۶ اسفند ۱۳۹۴، ۱۷:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام استاد ! خسته نباشین.هم ما میدونیم شما فوق العاده این بدون شک.مرســی از شمـــــــــــــــــــآ و آلاِ عزیز
ببخشید اُســــتاد شما میفرمایین ک عَدَد اُکسایش f همیشه -1 هست!درست؟
بهتر نیست بگیم عدد اُکسایش fدر ترکیب با سایر عناصر -1 هست!چون وقتی با خودش پیوند برقرار کُنه میشه صفر
امیدوارم ثبت بشه -
@فاطمه-کنکوری گفته است:
@parham720yahoo.com گفته است:
سلام من امروزکامل تونستم فیلمو ببینم مشکلش حل شده اگه دوست داشتین میتونیدببینید.@parham720yahoo.com گفته است:
منم شک کزدم ولی دانلود کزدم تا چند دقیقه اولش نشون میده بعد قطع میشهدستتون طلا
امروز حجمو درست کردن ! -
amirreza_rahmanireplied to khaleghi_amirhoseinyahoo.com on ۱۶ اسفند ۱۳۹۴، ۲۲:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
khaleghi_amirhoseinyahoo.com گفته است:
سلام استاد ! خسته نباشین.هم ما میدونیم شما فوق العاده این بدون شک.مرســی از شمـــــــــــــــــــآ و آلاِ عزیز
بهتر نیست بگیم عدد اُکسایش fدر ترکیب با سایر عناصر -1 هست!چون وقتی با خودش پیوند برقرار کُنه میشه صفر
امیدوارم ثبت بشهسلام حرفتون درسته اما آقای آقاجانی بطور کلی قبلش درمورد عنصر های آزاد مثل O2 , Na و ... گفتند که عدد اکسایشون صفر است برای همینم F2 جزو همان عناصر آزاد میباشد و چون الکترونگاتیوترین عنصر فلوئور است میتوان گفت عدد اکسایش F2 همواره منفی یک است !
-
khaleghi_amirhoseinyahoo.comreplied to amirreza_rahmani on ۱۷ اسفند ۱۳۹۴، ۴:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
amirreza_rahmani
دوستم پس همیشه منفی یک نیست دیگه
بهتره بگیم در اغلب اوقات! -
khaleghi_amirhoseinyahoo.comنوشتهشده در ۱۷ اسفند ۱۳۹۴، ۵:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یا اینکه بگیم همیشه تو ترکیب با سایر عناصر !
-
masoudreplied to amirreza_rahmani on ۱۷ اسفند ۱۳۹۴، ۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط masoud انجام شده
amirreza_rahmani گفته است:
khaleghi_amirhoseinyahoo.com گفته است:
امیدوارم ثبت بشهسلام حرفتون درسته اما آقای آقاجانی بطور کلی قبلش درمورد عنصر های آزاد مثل O2 , Na و ... گفتند که عدد اکسایشون صفر است برای همینم F2 جزو همان عناصر آزاد میباشد و چون الکترونگاتیوترین عنصر فلوئور است میتوان گفت عدد اکسایش F2 همواره منفی یک است !
======================================================================================
**همه **ترکیبات فلوئور دار ====> 1- هست
**تمامی **عنصرها======> صفر میشه
عدد اکسایش H در همه ترکیباتش 1+ (بجز در هیدرید **فلز **) که میشه 1-
-
البته F-F یا همان F2 در حالت ازاد که گازی شکل است عدد اکسایشش صفر است نه منفی یک .
-
masoudreplied to abbasian7631gmail.com on ۱۷ اسفند ۱۳۹۴، ۱۱:۵۵ آخرین ویرایش توسط masoud انجام شده
abbasian7631gmail.com گفته است:
البته F-F یا همان F2 در حالت ازاد که گازی شکل است عدد اکسایشش صفر است نه منفی یک .
=====================================
توجه کرده باشین من گفتم عنصر عدد اکسایشش میشه صفر
شما هالوژن ها رو چطور فرض میکنین مگه؟هالوژن ها بصورت دواتمی هستن
-
درست دوست عزیز اما خود استاد هم در یکی از مثال ها هم توضیح داد که چرا F عدد اکسایشش در ترکیب با سایر عناصر( منفی یک )می شود برای مثال OF2 از انجایی که الکترونگاتیوی F از O بیشتره اگه ساختار لویسش رو بکشی و عدد اکسایش F رو محاسبه کنی میبینی میشه منفی یک .
-
این سه خط زیر رو یبار دیگه مرور کن
~~ **همه **ترکیبات فلوئور دار~~ ====> 1- هست
**تمامی **عنصرها======> صفر میشه
عدد اکسایش H در همه ترکیباتش 1+ (بجز در هیدرید **فلز **) که میشه 1-
-
درسته دوست عزیز .
261/1778