طرح تغيير چهل روزه
-
@jahad-20 آخه مامانم ميگن بذار يه هفته كاملا به ٦ عادت كني هفته ي بعد يه كم سختي بده به خودت برسونش به ٧
-
مليكابانو روزی ۱۰ دقیقه که جایی رو نمییره ساعتت مطالعتونم زود بالا میره البته اگه اینجوری از درس زده نمیشین
-
منم این چالش رو می پذیرم.
- تقدیم به همه ی شهدای راه آزادی.
-
منم این چالش رو می پذیرم.
- تقدیم به همه ی شهدای راه آزادی.
Mohsen Taheri ممنون
-
@jahad-20 آخه مامانم ميگن بذار يه هفته كاملا به ٦ عادت كني هفته ي بعد يه كم سختي بده به خودت برسونش به ٧
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
آدما با هم فرق دارن
من خودم اون موقع ک این کار رو میکردم میگفتم 10 دیقه هیچی نیس تو ک تونستی 5 ساعت بخونی 10 دیقه ام میخونی فردا میگفتم تو ک تونستی 5 ساعت 10 دیقه بخونی پس 5 ساعت 20 دیقه چیزی نیس و...
البتع این هفته منم وقتی ب 8 ساعت برسم تا آخر هفته رو 8 میمونم بعد دوباره زیادش میکنمبستگی ب خودت داره من روشم رو گفتم کامل
-
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
آدما با هم فرق دارن
من خودم اون موقع ک این کار رو میکردم میگفتم 10 دیقه هیچی نیس تو ک تونستی 5 ساعت بخونی 10 دیقه ام میخونی فردا میگفتم تو ک تونستی 5 ساعت 10 دیقه بخونی پس 5 ساعت 20 دیقه چیزی نیس و...
البتع این هفته منم وقتی ب 8 ساعت برسم تا آخر هفته رو 8 میمونم بعد دوباره زیادش میکنمبستگی ب خودت داره من روشم رو گفتم کامل
-
بچه ها يه مشورت بهم بدين كه يه هفته كلا ٦ باشه و هفته ي بعد كلا ٧ و... بهتر نيست از اينكه روز در ميون زياد سهيه ربع؟
مليكابانو
سلام ، یکی از رتبه برتر های کنکور گفته بود اگر بعد از ۳ روز ، ساعت مطالعتون از حداقل ساعت مطالعه ایی که برای خودتون مشخص کرده بودین بیشتر بود ، ساعت مطالعتون رو یک ربع تا نیم ساعت افزایش بدید ، در غیر اینصورت به همون ساعت مطالعه قبلی ادامه بدید ، باز هم تاکید میکنم ساعت مطالعه ی حداقل ، خط قرمز ماست نه پایان مطالعه ی ما ، اینکه ساعت مطالعه کمه دلیل نمیشه که وقتتون رو صرف کارهای غیر ضروری کنید و درس نخونید.یه پیشنهاد هم برای اونهایی که نشستنِ طولانی مدت پشتِ میز براشون کمی مشکله : یه روشی هست به اسم پومودورو، تو این روش ، شما ۲۵ دقیقه درس میخونید ، ۵ دقیقه استراحت میکنید و بعد از ۴ تا بازه ی ۲۵ دقیقه ایی که مطالعه کردید می تونید یه استراحت طولانی مدت بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه داشته باشید .
موفق باشید
-
@jahad-20 در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
بچه ها من که یازدهمم روزانه چقد بخونم خوبه
الان چ قد میخونی
-
سلام رفقا
امروز دوشنبه 5 اسفند 98 :
زیست 3 (مطالعه + 30 تست) >>> 2:45
فیزیک 2 (مطالعه + 40 تست) >>> 2:15
شیمی 2 (مطالعه) >>> 1:45
زبان 2 (مطالعه + 30 تست) >>> 1:00جمع : 7:45