طرح تغيير چهل روزه
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Cansado دعاي من واسه موفقيتت
️
️
️
-
my name در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
مليكابانو در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
چقد خوشحالم كه اينجا و واسه اين تصميم ميبينمت
️
️
️
️
ممنون عززیم
منم خیلی زیاد خوشحال شدم همچین تاپیک خوبی زدی
واقعا ایول عاااالیهمن كامنتتو خوندم ميگي از هشت ساعت شروع كنيم ؟
️
️
️
️
ممنون عززیم
خوب راستش من اول نظرم این بود ک هنه از ی ساعت پایه کم تر مثلا 6-7 ساعت شروع کنیم و کم کم مصلا روزی 20 دیقه زیادش کنیم
ولی بعد گفتم خب شاید بعضی ها با 10 ساعت راحت ترن بعدش گفتم میشع اینطوری کرد ک هرکی بیشترین مقداری ک میتونه بخونه رو در نظر بگیره و همون رو روزی 20 دیقه اضافه کنه
.
.
.
البتع بازم میگم نظر شخصیم بودبازم خودت هرجوری ک میدونی...
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Cansado دعاي من واسه موفقيتت
️
️
️
هرشب برا شما کنکوریای گل دعا میکنم
ایشالله شمام موفق بشید
️
-
️
️
️
️
ممنون عززیم
خوب راستش من اول نظرم این بود ک هنه از ی ساعت پایه کم تر مثلا 6-7 ساعت شروع کنیم و کم کم مصلا روزی 20 دیقه زیادش کنیم
ولی بعد گفتم خب شاید بعضی ها با 10 ساعت راحت ترن بعدش گفتم میشع اینطوری کرد ک هرکی بیشترین مقداری ک میتونه بخونه رو در نظر بگیره و همون رو روزی 20 دیقه اضافه کنه
.
.
.
البتع بازم میگم نظر شخصیم بودبازم خودت هرجوری ک میدونی...
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmy name من ميگم واسه اينكه هركسي با هرتواني همراهمون باشه و جانزنه هركسي خودش يه ساعتيو درنظر بگيره كه هم چالشه واسش و هم منطقيه در عين حال بعد اعلام كنه هر روز كه بعش پايبنده يا نه
منم كه ميگم ده ممكنه تا چند روز بيام بگم نخوندم اونقدولي من ادم پايداريم و ميمونم پاي برنامم اگه كسي ممكنه دلسرد بشه و جا بزنه كمتر بخونه . همين الان بعضي از دوستاي گلم تو اون يكي تاپيك گفته بودن ١٤ ساعت يه روزايي خوندن من كه نصف اونو هم به سختي خوندم بايد ناراحت بشم ؟ اصلن
بايد واقع بين باشيم . هركسي راه خودشو واسه موفقيت طي ميكنه. اينجا فقط قراره بگيم از پس قولي كه به خودمون داديم بر اومديم يا نه به هيچكس هم ربطي نداره قولمون از اول چقدر بوده
-
my name من ميگم واسه اينكه هركسي با هرتواني همراهمون باشه و جانزنه هركسي خودش يه ساعتيو درنظر بگيره كه هم چالشه واسش و هم منطقيه در عين حال بعد اعلام كنه هر روز كه بعش پايبنده يا نه
منم كه ميگم ده ممكنه تا چند روز بيام بگم نخوندم اونقدولي من ادم پايداريم و ميمونم پاي برنامم اگه كسي ممكنه دلسرد بشه و جا بزنه كمتر بخونه . همين الان بعضي از دوستاي گلم تو اون يكي تاپيك گفته بودن ١٤ ساعت يه روزايي خوندن من كه نصف اونو هم به سختي خوندم بايد ناراحت بشم ؟ اصلن
بايد واقع بين باشيم . هركسي راه خودشو واسه موفقيت طي ميكنه. اينجا فقط قراره بگيم از پس قولي كه به خودمون داديم بر اومديم يا نه به هيچكس هم ربطي نداره قولمون از اول چقدر بوده
my name من ميگم واسه اينكه هركسي با هرتواني همراهمون باشه و جانزنه هركسي خودش يه ساعتيو درنظر بگيره كه هم چالشه واسش و هم منطقيه در عين حال بعد اعلام كنه هر روز كه بعش پايبنده يا نه
دقیقااا کاملا موافقم
قرار نیست وقتی دوستامون بیشتر میخونن استرس بگیریم یا ناراحت شیم ب جاش بیشتر انگیزه میگیریم تا ما هم مث اونا رشد کنیم -
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
پس قرارمون اين شدش كه به جاي ده ساعت هركسي هر مبنايي كه خودش صلاح ميدونه رو مدنظر قرار بده
از كم بودنش نترس همينكه شروع كني از يه جماعت زيادي ميفتي جلو مطمئن باش️
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خدا رو شكر
اولش كه تاپيك زدم فكر كردم خيلي توجه نميشه اگرم بشه بچه ا جراتشو ندارن بيان اعلام كنن يا ...
الان كه اين اشتياقو ميبينم دلم ميخواد خدا رو بغل كنم بگم خدايا شكرررت️
من واسه ي همه ي بچه اي اين تاپيك هر روز صلوات ميفرستم و دعا ميكنم
خدا كنه لذت تلاش كردن و رسيدن به هدفمونو هممون بچشيم -
منم موافقم.
هستم
مليكابانو -
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم از شنبه شروع میکنم چون فردا که دیگه ازمونه ولی جدا روزی ۱۰ ساعت مطالعه میترکونه.
-
مليكابانو
فقط شاید من از شنبه شروع کنم واینکه اگر نیومدم شاید نت نداشته باشم -
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۵:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Kaveh-FCB61 اين جمله ي فردا ازمونه از شنبه رو فكر كنم از چند نفر خوندم اينجا
اولا كه خوش اومدين خيلي
️
بعدشم ميخواين هممون از شنبه شروع كنيم ؟
ترسيدم سرد شيم اگه بگم از شنبه ولي شايد فكرمون ازادتر بشه واسه ازمون
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۵:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Mahhh در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
مليكابانو
فقط شاید من از شنبه شروع کنم واینکه اگر نیومدم شاید نت نداشته باشمبدون كه دعام باهاته
ميدونم كه چه تو خلوت چه تو جمعمون بااراده و پشتكار ظاهر ميشي
-
Mahhh در طرح تغيير چهل روزه گفته است:
مليكابانو
فقط شاید من از شنبه شروع کنم واینکه اگر نیومدم شاید نت نداشته باشمبدون كه دعام باهاته
ميدونم كه چه تو خلوت چه تو جمعمون بااراده و پشتكار ظاهر ميشي
مليكابانو
مرسی.. چشم.
موفق باشی.
منم دعاتون میکنم -
@Shim الان بهترين زمان واسه حركت به سمت روياهاست
تلاش ميكنيم و ميرسيم
تبريك ميگم خانوم دكتر
️
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
منم هستم ولی من اهل دعا اینچیزا نیستم پیشنهادم به کسایی که مثل منن اینه صبح زود به دوش بگیرن خاب از سرشون بپره الان از فردا باید شروع کنیم ؟
-
نوشتهشده در ۲۴ بهمن ۱۳۹۸، ۱۷:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Cansado شعار+عمل =موفقیت خوب
-
منم هستم ولی من اهل دعا اینچیزا نیستم پیشنهادم به کسایی که مثل منن اینه صبح زود به دوش بگیرن خاب از سرشون بپره الان از فردا باید شروع کنیم ؟