بچه ها سلام
امیدوارم حالتون خوب باشه و تا به اینجای کار امتحانا رو ترکونده باشید💪🏽
هدف از ایجاد این تاپیک این بود که همه دور هم جمع بشیم و سوالات و مشکلاتی که داریم رو تو درس هندسه مطرح کنیم و دور هم جواب بدیم🔥
شاید سوالی که یکی از بچه ها بپرسه مشکل خیلیا باشه 😉
ممکنه حتی واسه خیلیا هم مثل آب خوردن باشه💧
پس بیاین دور هم سوالای همو بررسی کنیم و به هم کمک کنیم
فقط خواهشی که ازتون دارم اینه که بحث رو از درس دور نکنید تا به دور از حاشیه به هم کمک کنیم تا امتحان هندسه رو بترکونیم😍
image (1).png
سوال 21
مقدار زاویه A رو خب نمیدونیم ما بعد 2bc کسینوس A رو برای A چهل و پنج درجه جایگذاری کرد و شد bcرادیکال دو بعد هر دو اینها برابر هم قرار داد شد چهل و پنج که مشخص بود! چون ازش برای حل استفاده کرد ولی نه صورت سوال اطلاعاتی داده من نه همچنین چیزیو از عبارتی که داده متوجه میشم لطفا توضیح بدید باتشکر
PhotoCache_1689705949889.jpg
سلام دوستان، این تست از کتاب نردبام دهم خیلی سبز به قلم حمید گلزاری هست، در پاسخنامه گفته شده پاسخ تست گزینه 3 هست، البته که لزوما در گزینه 3 منجر به رسم نیمساز نمیشه! چون که اشاره نکرده که دو کمان به مرکز A و B باید شعاعی برابر داشته باشن!
اما سوال من این هست که چرا گزینه 1 باعث رسم نیمساز میشه؟؟؟
@دهم @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا
سلام دوستان، چند سوال در رابطه با نقیض کردن گزاره دارم:
1- آیا نقیض نقیض گزاره باید با گزاره اول برابر باشه؟ بخاطر سوال زیر این پرسش برام مطرح شد:
سوال: نقیض گزاره «عدد a، عدد زوج و بزرگ تر از 10 است»: جواب: باید بگیم چنین نیست که ... یعنی عدد a عدد فرد و کوچکتر مساوی 10 است، اما این جا یک مسئله مطرح میشه که در نقیض گفته a فرد هست، پس آیا میشه از a کوچک تر مساوی 10، مساوی بودن رو حذف کرد یا نه؟؟(چون عدد فرد که نمیتونه 10 باشه!؟) اگر حذف کنیم اگر نقیض گزاره رو نقیض کنیم، گزاره اول به دست نمیاد!
2- برای نقیض کردن گزاره های شرطی، باید اگر رو حذف کرد یا نه؟ کتاب خیلی سبز تست نوشته بود که باید اگر حذف بشه و ، به و تبدیل بشه، ولی نردبام نوشته فقط باید گزاره دوم نقیض بشه، یعنی دقیقا هر دو کتاب گزاره «اگر رسول به خانه بیاید، نوید غذا میپزد» رو نوشته بودن، ولی تست خیلی سبز نقیض گزاره رو به این شکل بیان کرده بود: «رسول به خانه می آید و نوید غذا نمیپزد»، اما نردبام به این شکل:«اگر رسول به خانه بیاید، نوید غذا نمیپزد»
حرف تست خیلی سبز درسته یا نردبام؟
@دهم @یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
-
sohrab در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
@atusa__63
برای آپلود عکس دو تا کار می تونی بکنی، یا اینکه روی دکمه بارگزاری عکس کلیک کنید، مثل عکس زیریا اینکه خیلی راحتی کپی پیست کنی عکس رو فقط دقت کن فایل رو نباید کپی کنی بلکه باید به صورت عکس کپی کنی!
سلام
مرسی از پیگیریتون
منم دقیقا همین کارو میکنم منتها نمیادش -
-
سلام
برای بچه هایی که خیلی وقت ندارند کدوم فصل ها اسون تر و میشه روش حساب باز کرد.
مرسی -
سلام من رشتهام تجربیه ولی میخوام همه ی هندسه ها رو جواب بدم
چه بخشی هست که برای تجربی لازم نیست اصلا؟ -
elinamoradi123 .
سلام هندسه 1 رو ببینید هندسه 2 رو شما ندارین -
سلام جزوه هندسه پایه 1 برای پرینت رمز داره؟؟
-
minaaa بستگی داره ب خودت 4 تا سواله بتونی کار کنی سوالاش ی جوررایی تکراری هستن اگر تستای کنکور رو کار کنی حداقل 2 تاشو میتونی بزنی
بعد فصل یک و سوم هم اسونه سوالاش تقریبا -
DR.PeRshIA آهان مرسی از راهنماییت.نمیخاسم بخونم دیدم توآلاکلاسش برگزارشده وسوسه شدم بخونم
-
DR.PeRshIA
سلام
ببین اگه من فقط و فقط تستای 10 سال اخیر کنکورو بزنم و خیلی خیلی بهشون مسلط باشم چند تا تست میتونم بزنم تو کنکور؟یعنی مثلا منظورم اینکه نه فیلما رو ببینم نه از روی جزوه چیزی بخونم فقط سوالای کنکورو پاسخنامه اشو بزارم جلوم و بخونم و حل کنم نتیجه میگیرم؟ (رشته امم ریاضیه) -
سلام خسته نباشید
جزوه ی هندسه یک خرابه . لطفا درستش کنید
-
riazi78 در هندسه پایه وحید کبریایی کلاس کنکور(1) (95-94) گفته است:
سلام.. یه کتابکار کم حجم واسه هندسه می خواستم که بتونم تو این مدت باقیمانده ازش استفاده کنم.... چی پیشنهاد می دین
کم حجم ترینش خط ویژه
بعدش میکرو طبقه بندی گاج
بعدش هندسه پایه+تحلیلی IQ