یا از الان یا دیگه هیچ وقت ...
-
سلام به همه دوستان خوب الایی
خوب دوستان در ادامه تاپیک قبلی ( طرح تغیر چهل روزه) این تاپیک رو زدیم که با توجه به تجربیاتی که کسب کردیم دیگه اون بد قولی های قبلی رخ نده اینجا مثل تاپیک قبلی همه میایم گزارش میدیم تو طول روز چه درسایی رو چقدر خوندیم و یسری نکات کاربردی در مورد نحوه درس خوندن و حرف های انگیزشی میزنم و .... قوانین همونه فقط یه چیز جدید از این به بعد طبق ساعتی که توافق میکنیم هممو باید تو روز یه ساعت مشخص یا بیشتر درس بخونیم اگه 2 روز متوالی زیر حرفمون زدیم دیگه از چالش اخراج میشیم این نکات هم دباره مینویسم برا تازه وارد ها
please pay attention
دوستانی که پشت کنکوری هستن چه اونایی که مدرسه میرن چه اونایی که نمیرن میدونید که از الان به مدت 1 ماه هممون مدرسه نمیریم پس این بهترین موقع هست که به قولی که میخوایم بدین پایبند باشیم چون شرایط هممون یکیه تقریبا حالا قولی که باید بدیم چیه ؟! اینکه از فردا یعنی شنبه هممون صبح زود بیدار شیم حالا بین 5 تا 7 یه سلامی به هم بکنیم درس خوندن رو استارت بزنیم تا تقریبا ساعت 11 شب بعد بیایم همه گزارش بدیم که اونایی که کم درس خوندن به خودشون بیان بقیه انگیزشون بیشتر بشه
فقط خواهش میکنم چت نکنید اگه پندی نصیحتی نکته ای چیزی هست که به درد بخوره بگید خیلی هم خوشحال میشیم ولی چت نکنید ممنون -
سلام
به دلیل متعدد شدن تاپیک های گزارش مطالعه ،
به این تاپیک مراجعه کنین:
https://forum.alaatv.com/topic/15758/گزارش-ساعت-مطالعه-ویژه-ی-کنکور-99- قفل میشه
-
سلام
4 ساعت دینی و 1 ساعت و نیم هم کلاس آنلاین نیم ساعت به هم سلام کردیم و نیم ساعت از این که الان میخواد با من تماس تصویری بگیره سکته کردیم یه ربع هم یه امتحان تستی کوچولو دادیم
1ساعت و نیم ریاضی
2 ساعت زیست
کل:7 و نیم
خیلی آروم و با تومانینه دارم افزایش میدم -
سلام صبح بخیر بچها
3.5زیست
3فیزیک
2.5 عربی
مجموع 9 -
ساعت بیداری : 6:30 / 1/5 فیزیک( حرکت شناسی) 25تست/ 2h ریاضی ( مثلثات) 45تست/ 1:40 2ریدینگ یه کلوز 20 تست قرابت 15 ارایه و درک مطلب عربی/ 5h زیست( گیاهی) 90تست/ در مجموع تا الان 10/5...
نشد که بشه:(...
شبتون بخیر:( ...... -
سلام صبح همتون خیلی بخیر:)
6:50 -
سلام بچها صبح همتون بخیر دلم برا همتون تنگ شده بود ️ من دیگه از امروز تا روز کنکور پر قدرت پیش شما میمونم
ساعت :6:45
-
سلام
زیست:۳:۵
شیمی۲:۱۰
ریاضی۲:۴۵
آرایه ۱
دینی ۱:۱۰
لایتنر۱
۱ساعت رفع اشکال
کل:۱۲:۱۰
پ.ن:فردا حتما روز بهتریه...اگه بخوای -
سلام
امروز:
4ساعت و نیم ریاضی و 1 ساعت امتحانش
1ساعت زیست
نیم ساعت زبان
نیم ساعت فارسی
امروز زود تر تموم کردم که درستش کنم این وضعیتو -
سلام امروز افتضاح بودم.فقط ۴۰ دقیقه زیست خوندم و تمام
اما ایشالا فردا جبران میکنم.منتظر باشید فردا با ۸ ساعت مطالعه بیام -
سلام دوستان وقتتون بخیر
شیمی :1.5
ریاضی :1.5
فیزیک :1.5
زیست:1.5
فارسی:1.5
زبان:۱
دینی:40.
عربی:40.
جمع کل::::::9.50~10
11ت
بابت حضورم خوشحالم و همچنين حضور شماها..
شبتون خوش -
Z.H.Z تجربی دانش آموزان آلاءreplied to E.m.S on ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Novin-Sanat دیگه به شما خیلی اعتماد دارن اینقدر که کلا میدونن وضعیت چجوریه اصن برگزار نمیکنن نه اینکه جلوی تقلب رو بگیرن
معلوم نیست چه بلایی سر معلم آوردین
#شوخی -
Z.H.Z تجربی دانش آموزان آلاءreplied to E.m.S on ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Novin-Sanat آره قشنگ معلومه معلمهای گلمون چقد اعتماد دارن بهمون
-
من هی میگم وقتی پسرفت داشتیم لایک نکنین بردارین لایک هاتون رو از رو پیام پسرفتم
-
@Novin-Sanat بله راهکار خیلی خوبیه ولی اتاق من طبقه بالاست(خونه دوبلکس نیست قدیمیه) وقتی میام پایین، گوشی زنگ بزنه که خوبه بمب هم بترکه نمیشنوم ولی سرعت تعیین میکنم و برای هر سانس پایین رفتن، بازه میذارم اگر به موقع نرفتم، سانس استراحت بعدیم کنسل میشه.
-
Hadise Ahmadi.preplied to مليكابانو on ۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل بله مرسی
پست 1 از 1907