تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش
-
به نام خدایی که که یه نعمتهایی بهمون داد به نام پدر و مادر
امروز اول صبح صبحانه رو که خوردم مامانم گفت نونارو جدا کن از هم که خمیر نشن، تصمیم گرفتم یه کوچولو سربه سر مامانم بزارم..
-امتحان دارم
+جدا کن
-امتحان دارم
-جدا کن
-امتحان دارم
-حرف نزنقطعا میدونستن کلاسم ساعت 10 شروع میشده وگرنه همچین کاری با من نمیکردن
آخرشم سر یه xجواب یه سوال اشتباه رفتم و 0.75 ازم کم شد
+نتیجه اخلاقی: با آرامش اعصاب خود و دیگران بازی نکنین.. حداقل اول صبح این کارو نکنین
تماااام
-
بچه ها من امروز امتحان عربي اون همه خوندم خواب موندم ميخوام بقيه رو بخوابم حوصله ندارم مشكلي پيش مياد؟
حواسم نبود اين تاپيكم ولي خب بگين ديگه پرسيدم كوتاه بگين -
@خانوم-وكيل در تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش گفته است:
بچه ها من امروز امتحان عربي اون همه خوندم خواب موندم ميخوام بقيه رو بخوابم حوصله ندارم مشكلي پيش مياد؟
حواسم نبود اين تاپيكم ولي خب بگين ديگه پرسيدم كوتاه بگينسخته ولی بله
-
بسم الله الرحمان الرحیم
امروز رفتم خونه ی دوستم وقتی میخواستم برگردم خیلی به خونه هی زنگ میزدم میگفتم من با این میام با اون میام نه خودتون بیان دنبالمخلاصه که مامانم کلی از بی برنامگی من ناراحتن ولی وقتی اومدم خونه حرفی نزدم وآروم شدن
من نتیجه گرفتم وقتی هیچ حرفی نزنم همه چی به روال عادی برمیگرده -
jahad.20
ما امشب با هم شام پختیم جاتون خالی فقط اینقدر روغن ریختم نزدیک بود دعوا بشه
البته با یه عدر خواهی حل شد
در اخر غذای خوشمزه ای شد -
-
بچه رزمنده نوش جان
-
jahad.20 در تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش گفته است:
بسم الله الرحمان الرحیم
امروز رفتم خونه ی دوستم وقتی میخواستم برگردم خیلی به خونه هی زنگ میزدم میگفتم من با این میام با اون میام نه خودتون بیان دنبالمخلاصه که مامانم کلی از بی برنامگی من ناراحتن ولی وقتی اومدم خونه حرفی نزدم وآروم شدن
من نتیجه گرفتم وقتی هیچ حرفی نزنم همه چی به روال عادی برمیگردهمن تا مامانم نخنده چيزي تو خونه به روال عادي برنميگرده فقطم مامانم اين خاصيتو داره با بابام حتي بحثم شده با داداشم با ابجيم هيچوقت به اندازه ي بحث با مامانم زندگيم بهم نريخته. فقط بايد بخنده كه بتونم زندگي كنم بدون اغراق واقعا
-
@golenarges نيستي نرگسم
-
به نام خداي مهربون خالق مامانُ بابا
امروز از عكساي بامزه ي اکالیپتوس استفاده ميكنم ️
خب به جز صبح كه با مامانم كلي به اين عكسا خنديديم كار ديگه اي نكردم يه خطاي كوچولو ولي داشتم
عوضش از امروز تصميم گرفتيم با زهراي خوشگلم كه روي ارتباط با اقايون محترم هم چهل روز مراقبت كنيم از خودمون
لطفا واسه مامان باباهاي اسموني يه فاتحه هديه بفرستين -
@خانوم-وكيل
ما رم هستیم داداش -
-
سلام خب من شاید خیلی جامع و کامل نگم ولی همین الان یه چیزی به ذهنم رسید قرار ما برای شستن ظرفا همیشه همینه که یه نوبت بامنه تو ماه رمضونم همینجوریه الان که داشتم نماز میخوندم یاد این افتادم الان که دسته شیطون بستس پس من اگه هر کاری میکنم پی هوای نفسمه تصمیم گرفتم با کارهای کوچیک این نفس سرکش و سر جاش بنشونم با اینکه خیلی خوابم میومد ظرفا رو که نوبت منم نبود شستم
همین دیگه تامام -
-
همين الان يه كم با مامانم بد برخورد كردم امان از نفس اماره
-
@خانوم-وكيل در تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش گفته است:
@golenarges نيستي نرگسم
ببخشید عزیزم الان دارم کامنتا رو میبینم
-
بازم اشتباه کردم فرستادمش اون خودسازی
ماه رمضون اومد و چالش جدید زندگیمون شروع شد،
من توی این ماه خیلی با مامانم بحث و درگیری داریم
لطفا دعا کنید سرافراز بیرون بیام از این چالش
طاعات و عباداتتون قبول درگاه حق باشه و زندگیتون آروم -
به نام خدا
امروز فهميدم با نفس اماره ام خيلي كار دارم اين ماه رمضان بايد حسابي ادبش كنم بشينه سرجاش
غروب يه كم بد حرف زدم با مامانم البته بحث نبود ولي خطا بود قطعا️
عوضش سر اولين افطار ماه مبارك رمضان همه مون بوديم و كلي حال خوب داشتيم
مامان بابا هم كلي دعامون كردن
امروز من واسه مامانم كتاب خوندم مامانم واسه من شعر خوند
رمضان مبارك طرح تغييريا
ماهتون عسل
381/464