تغيير چهل روزه از نوع خودسازيش
-
@حسین-81 یاعلی
-
مليكابانوreplied to ابراهیم طاها on ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حسین-81 شبتون بخير
راستي من دعاهام رو هم خوندم عهد و فرج و عاشورا -
ابراهیم طاهاreplied to مليكابانو on ۱۸ فروردین ۱۳۹۹، ۱۸:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@خانوم-وكيل من فقط عهد میخونم
-
كوتاه گزارش بديم از درسمون نمونيم و تا تهش استوار باشيم
شبتون نوراني -
دوستان به نظر من اشتباهاتمونو نگيم چون به شدت اعتقاد دارم باعث قبح شكني و گسترشش ميشه
ببينين مثال ميزنم مثلا من ميام ميگم درس نميخونم(سراغ گناهاي ديگه عمدا نميرم كه باز حاشيه درست نشه)
همين اقرار به گناهم باعث ميشه ١-چند نفر ديگه جرات كنن و به زبون بيارن اشتباهشونو جلوي بقيه ٢-يه طوري ميشه كه انگار عادي شده. من وقتي ده نفر ميبينم كه هي ميگن درس نميخونن با خودم ميگم همه همينن ديگه پس چيز خيلي بدي نيست پس خيلي سخت نگيرم(تو ناخوداگاه اين گفتگو شكل ميگيره)
قرار نيست گناهانمونو نبينيم و ازشون فرار كنيم نه
خيلي عالي ميشه اگه جزئيات تو دفترچه ي شخصيمون و بين خودمون و خداوند باشه
واسه اين تاپيك هم به نظرم فقط به اينكه خطا داشتيم اشاره كنيم
مثلا من امروز صبح واقعا يه خطا داشتم در ارتباط با مامان و بابا ولي خب اشاره نميكنم چي بود
ميشه تعداد خطاها رو گفت و احيانا اگه دوست داشتيم درجشونو مثلا يه جا خطامون خيلي بزرگ نيست ميگيم خطاي معمولي يه جا متوسط يه جاهم كه خيلي ناراحتيم ازش خطاي نسبتا بزرگ
بزرگ بگيم يه طوريه كه توبه سخت ميشه نااميد ميشيم همون نسبتا بزرگ وبه
چندخط اولو اگه ميشه بقيه دوستاني كه منشن ميكنم هم بخونن درسي بود كه ازش خيلي سود بردم
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
واسه تاپيك هم هركي دوست داره و افتخار ميده باهامون همراه بشه قدمش روي چشم -
@خانوم-وكيل به شدت موافقم
-
@حسین-81 صبح قشنگيه حال و روز شما هم بهاريه امروز؟
-
ابراهیم طاهاreplied to مليكابانو on ۱۹ فروردین ۱۳۹۹، ۵:۵۴ آخرین ویرایش توسط ابراهیم طاها انجام شده
@خانوم-وكيل بله بشدت
یه اتفاق جالب هم افتاده اصن خیلی باحاله امروز
نسیم سحری و نم نم بارون
جون میده واسه مطالعه -
@حسین-81 روزتون پربركت
موفق باشيم -
سلام بچه ها موضوع خیلی خوبی رو پیشنهاد دادید
-
فقط من مشکل اصلیم با برادر بزرگترمه و تقریبا هر یکی دو هفته یک بار هم با پدر و مادر مشکلی ندارم
-
حالا من این تغییر رو تو خودم ایجاد میکنم که دیگه انقد اون بنده خدا رو اذیت نکنم هرچند خییییلی سخته
-
@خانوم-وكيل چشم حتما
البته باید آروم آروم شروع کنم تا یه موقه خیال باطل نکنه -
حالا که تغییر چهل روزه گذاشتید ای کاش بحث جدیش رو از نیمه شعبان نیت کنیم تا شب قدر تا ما هم جز اجتماع میلیونی چله بزرگ مهدوی باشیم
-
پیروز شما از الان شروع کن تا شب قدر
پایتم قوی میشه
از همین الان
21/464