بچه های پایه همه بیان!!!!
-
من زیست میتونم کمک کنم ولی ده خودم فیزیک دارم
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
من زیست میتونم کمک کنم ولی ده خودم فیزیک دارم
خب تایم امتحان مجازیا فک کنم زیر یه ساعت باشه
شما هم میتونین استفاده کنین -
Bad Fighter ریاضی چه فصلیه؟
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter من میتونم کمکتون کنم
-
بچه ها من کمتر قبل ان میشم ...
بقیه تاپیک ها رو نمیخونم فقد همی جا انم خودتون تایم امتحانا رو توی گپ بگید دوباره مرسی...
شب خوشنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@venom در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
بقیه تاپیک ها رو نمیخونم فقد همی جا انم خودتون تایم امتحانا رو توی گپ بگید دوباره مرسی...
شب خوششب خوش
-
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGol roz در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
فقط شرمنده
نه بیدارین؟ -
@venom در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
شب خوششب خوش
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter فقط ساعتشو بهم بگین با زمانش
-
Gol roz در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
مرسیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
فقط شرمنده
نه بیدارین؟فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter صبح یا شب؟
-
Bad Fighter فقط ساعتشو بهم بگین با زمانش
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهGol roz در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
ساعت نه صبح
معمولا 40 دقیقه -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هستم ولی خیلی نمی تونم بمونم چون باید آماده بشم واسه امتحان خودم ۹ میام امیدوارم بتونم کمک بکنم
-
Gol roz در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
ساعت نه صبح
معمولا 40 دقیقهفارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهBad Fighter بله بیدارم میام
-
هستم ولی خیلی نمی تونم بمونم چون باید آماده بشم واسه امتحان خودم ۹ میام امیدوارم بتونم کمک بکنم
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی در بچه های پایه همه بیان!!!! گفته است:
-
Bad Fighter بله بیدارم میام
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter خواهش میکنم
-
Bad Fighter خواهش میکنم
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter این چه حرفیه بفرمایین
-
Bad Fighter این چه حرفیه بفرمایین
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter شبتون بخیر
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Bad Fighter فرداس؟
-
میخواهم بگویم که شاید فرش پهن شده در خانه هر فرد نشان دهنده نوع فکر و جایگاهش است آن که ستون خانهاش از طلاست حتماً فرش هم از نقره است و آن که آرزوی یک شبه پولدار شدن را دارد حتماً بر روی موکت خانه ۶۰ متری اش خوابد و دیدگاه تو آینده را میسازد و و آینده ات خانه ات و خانه ات فرشت را انتخاب میکند فرش زندگی من میشود من و فرش زندگیتو میشود تو قصد صرف کردن فرش من یا تو یا آنها نیست هدف من این است که تار و پود قالی پهن شده برکف خانهات تک تک تار های تلاش برای رسیدن به آن هدف خود را نمایان می کند هزار و چهارصد شانه برایت خم شده اند یا هزار و ۴۰۰ بار برای یک شانه خم شده ای.. تو صاحب هزار آرزو با تراکم بالا بودی یا یک آرزو صاحب هزار بار تلاش تو بود..
تو بافنده رویایت بودی یا رویایت زندگیت را به هم بافت شاید زندگی تا به حال چیزی برای تعریف نداشت اما از الان شروع کن همانطور که من فکر میکردم با فرش نمی توان چیزی نوشت اما بیش از یک صفحه حرف برای گفتن داشتمنوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@venom مرسی
ولی مهسا منو فرش زندگی تو میشود ینی چییییی؟؟؟؟ -
نوشتهشده در ۱۲ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۸:۲۵ آخرین ویرایش توسط Bad Fighter انجام شده
سلام
مجدد
ببخشید امتحان ریاضی
مبحث حد و پیوستگی که داشتم
افتاد فردا شب
ساعت نه
جای نه صبح فردا
@venom
Gol roz