چشم پزشکی!!!
-
سلام دوستان.... کسی میدونه برای سوزش چشم و باد کردن پلک بالای چشم که مانع از بیدار موندن و درس خوندن میشه چیکار باید کرد؟؟؟ تو شرایط کرونا دکتر نمیشه رفت... خیلی اذیت میکنه قبلا خشکی چشم داشتم عینکم دارم
-
خب شما كه عينكي هستي مطمئنا پيش ي چشم پزشكي رفتي خب سعي كن با چشم پزشك خودت تماس بگيري براي اين طور چيزا بايد حتما از متخصص كمك بخواي
@f-a-t-e-m-e-h درسته.. ولی عینکم دوربینه...ینی دوربینم ضعیفه !!! عینکو خیلی وقتا نمیزنم ...چون خشکی چشم داشتم احتمال میدم از اونه و ماه رمضونم ک نمیشه جبران کرد کمبود آب بدنو ... عذاب آور و اعصاب خورد کنه...
-
@f-a-t-e-m-e-h حیفم میاد واقعا... پشت کنکور نظام جدیدم ..پارسالم نصفشو بخاطر مدرسه رفتن نگرفتم
-
الان من هم بیست روزه این طوری شدم //چشمامو تا آخر باز میکنم تا نسوزه//در حالت عادی چشمم واقعا میسوزه///الان هم زده پس سرم درد میکنه //میخوام برم عینک بخرم
-
-
سلام پیشنهاد میکنم با چای سرد چشاتونو بشورید رو من جواب میده امتحانش ضرری نداره
-
atefeh sharzad سلام..ممنون!! اتفاقا این کارو هم میکنم !!! رو خفیفش اثر داشت الان شدت گرفته اثر نمیکنه!! فقط باید خودمو ببندم به مایعات...تا ببینم چی میشه
-
atefeh sharzad در چشم پزشکی!!! گفته است:
گرمش باحال تره من میزاشتم چشمو گرم میکرد یه حالت ارام بخشم داشت
-
خدا با ضرر دیدن موافق نیست
اگه چشمات اذیت میشه روزه نگیر نیاز به فتوا و از این چیزام نداری
برا چشماتم قطره استریل بگیر همون اشک مصنوعی اگه میکروب داشته باشه هم از بین میبره
اب رسانیم میکنه@_JANA_ یه مدت اونم میریختم میسوخت بعد فهمیدم سرد بوده میسوزونده ....
-
atefeh sharzad در چشم پزشکی!!! گفته است:
گرمش باحال تره من میزاشتم چشمو گرم میکرد یه حالت ارام بخشم داشت
@_JANA_ حالت ولرم یکم رو به گرمی باشه نزدیک به دمای بدن بهتره
-
سلام دوستان.... کسی میدونه برای سوزش چشم و باد کردن پلک بالای چشم که مانع از بیدار موندن و درس خوندن میشه چیکار باید کرد؟؟؟ تو شرایط کرونا دکتر نمیشه رفت... خیلی اذیت میکنه قبلا خشکی چشم داشتم عینکم دارم
این پست پاک شده!