امینی یا ثابتی ؟؟؟ مسئله این است!
-
Mahbobeh Zare نه منظورم نسخه ی جدید برنامه اس
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Novin-Sanat اهان!خب توی کانال الا سرچ کنم یا سرچ بالای گوشی؟؟
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Novin-Sanat توی بازار زدین؟؟
-
@Novin-Sanat توی بازار زدین؟؟
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare نه گوگل پلی
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Novin-Sanat ببخشید که دارم وقتتون رو میگرم ممنونم
-
Mahbobeh Zare نه گوگل پلی
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Novin-Sanat اکی برم امتحان کنم ببینم چی میشه بازم ممنون
-
@Novin-Sanat اهان!خب توی کانال الا سرچ کنم یا سرچ بالای گوشی؟؟
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare
تو تلگرام سرچ کنید.خیلی هم دور نیست یکم برید بالاتر تاریخ ۳ می گذاشتن
-
Mahbobeh Zare
تو تلگرام سرچ کنید.خیلی هم دور نیست یکم برید بالاتر تاریخ ۳ می گذاشتن
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Novin-Sanat مرسی
-
@Novin-Sanat ببخشید که دارم وقتتون رو میگرم ممنونم
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare نه این چه حرفیه.خوشحال میشم کمک کنم
-
@Novin-Sanat مرسی
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare خواهش می کنم
-
@nazi-salehi میشه بگید روی چه مباحثی کار کردین و چه مباحثی برای منیکه صفرم خوبه توی این وقت باقیمانده
من معلم خصوصی داشتم ی کم از لگاریتم و تابع نمایی باهام کار کردن که دیگه بخاطر کرونا نیومدن منم رو زمین و هوا موندمنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare در امینی یا ثابتی ؟؟؟ مسئله این است! گفته است:
@nazi-salehi میشه بگید روی چه مباحثی کار کردین و چه مباحثی برای منیکه صفرم خوبه توی این وقت باقیمانده
من معلم خصوصی داشتم ی کم از لگاریتم و تابع نمایی باهام کار کردن که دیگه بخاطر کرونا نیومدن منم رو زمین و هوا موندمآمارو احتمال// لگاریتم//حد//دنباله ها ک قبلا هم کارکردین روش//اگه با مثلثات راحتین اونم بزارین اولویت پنجم// بنظرم بقیشو به ترتیب علاقه خودتون بخونین
- پیله هارو حتما نگاه کنید
- و اینکه بازم از دوستان راه ابریشمی پرسین به من اکتفا نکنین
- موفق باشین دوست عزیز
-
Mahbobeh Zare نه این چه حرفیه.خوشحال میشم کمک کنم
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Novin-Sanat ممنونم اکی شد یکی از پیله ها رو هم دیدم اینقدر ذوق داشتم انگار بچه ها براتون ارزوی موفقیت میکنم دوست گرامی
-
Mahbobeh Zare در امینی یا ثابتی ؟؟؟ مسئله این است! گفته است:
من معلم خصوصی داشتم ی کم از لگاریتم و تابع نمایی باهام کار کردن که دیگه بخاطر کرونا نیومدن منم رو زمین و هوا موندمآمارو احتمال// لگاریتم//حد//دنباله ها ک قبلا هم کارکردین روش//اگه با مثلثات راحتین اونم بزارین اولویت پنجم// بنظرم بقیشو به ترتیب علاقه خودتون بخونین
- پیله هارو حتما نگاه کنید
- و اینکه بازم از دوستان راه ابریشمی پرسین به من اکتفا نکنین
- موفق باشین دوست عزیز
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazi-salehi ممنونم لطف کردین
-
@nazi-salehi ممنونم لطف کردین
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare در امینی یا ثابتی ؟؟؟ مسئله این است! گفته است:
@nazi-salehi ممنونم لطف کردین
وظیفه بود ...
-
@Novin-Sanat ممنونم اکی شد یکی از پیله ها رو هم دیدم اینقدر ذوق داشتم انگار بچه ها براتون ارزوی موفقیت میکنم دوست گرامی
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare خواهش میکنم