امینی یا ثابتی ؟؟؟ مسئله این است!
-
Mahbobeh Zare در امینی یا ثابتی ؟؟؟ مسئله این است! گفته است:
دوستان بنظرتون من حالا میخام راه ابریشم رو بگیرم میرسم توی این سه ماه ریاضی رو جمع کنم ؟؟ممنون میشم راهنماییم کنید
بقول دوستمون بستگی به خودتون داره.. من خودم ریاضیم صفر بود واسه همون طول میکشه دیدن فیلمها چون هی باید بزنم عقب و نکات و بنویسم و درک کنم... ..ولی بعده اینک یه فیلم و با دقت نگاه کردم نیازی به دوباره دیدن نیست و نکته هایی که یادداشت کردمو بخونم کافیه بنظرم در صورتی میشه که چندتا مبحثی که باهاش راحتی و بهتر درک میکنی و جدا کنی که اون چند تا مبحثو عالی ببندی تا اینکه کل مباحث رو نصف نیمه بلد باشی......مثال میزنم من میخاستم مبحث لگاریتم رو حذف کنم با اینکه همه مگفتن آسونه واسه من یکم نامفهوم بود بعد از دیدن راه ابریشم بنظرم مبحثی که قشنگ روش تسلط کافی رو دارم همونه...///موفق باشی دوست عزیز
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@nazi-salehi میشه بگید روی چه مباحثی کار کردین و چه مباحثی برای منیکه صفرم خوبه توی این وقت باقیمانده
من معلم خصوصی داشتم ی کم از لگاریتم و تابع نمایی باهام کار کردن که دیگه بخاطر کرونا نیومدن منم رو زمین و هوا موندم -
@nazi-salehi میشه بگید روی چه مباحثی کار کردین و چه مباحثی برای منیکه صفرم خوبه توی این وقت باقیمانده
من معلم خصوصی داشتم ی کم از لگاریتم و تابع نمایی باهام کار کردن که دیگه بخاطر کرونا نیومدن منم رو زمین و هوا موندمنوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare الگو و دنباله هم کار کردن تقریبا داشتم میفتادم رو دور که تست بزنم که کلاس تعطیل شد
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۱۴:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا خودم در جواب خودم نوشتم
-
سلام من تدریس هردوشونو دیدم به نظرم هر دو خیلی خیلی فوق العادن ... من تصمیمی که خودم گرفتم این بود که ریاضی صفر تا صد رو با استاد ثابتی پیش برم و علاوه بر حل تستی که بین تدریسا گذاشتن از گارگاه نکته و تست استاد امینی هم استفاده کنم دیگه خودتون هر طور صلاح میدونید انتخاب کنید
-
Mahbobeh Zare به خودت بستگی داره.اگه مباحث رو بلد باشی و فقط بخوای تست کار کنی، میرسی.اما اگه تازه میخوای شروع به یادگیری کنی یکم دیره و بنظرم نمیرسی.من راه ابریشم رو دارم و در حال حاضر علاوه بر آموزش، یک پنجم راه ابریشم رو هم دیدم و با برنامه ای که ریختم اگه روزی یک تا دو ساعت براش وقت بزارم،یک ماه مونده به کنکور تموم میشه
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Novin-Sanat سلام ببخشید دوست عزیز شما وقتی راه ابریشم رو خریدین بعد از کجا دانلودش کردین من الان خریدم بعد نمیدونم از کجا باید ببینم؟؟
-
@Novin-Sanat سلام ببخشید دوست عزیز شما وقتی راه ابریشم رو خریدین بعد از کجا دانلودش کردین من الان خریدم بعد نمیدونم از کجا باید ببینم؟؟
Mahbobeh Zare برید پی وی خانوم مدیر بهشون بگید
-
Mahbobeh Zare برید پی وی خانوم مدیر بهشون بگید
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهarminn چطوری برم پی وی ایشون
-
@Novin-Sanat سلام ببخشید دوست عزیز شما وقتی راه ابریشم رو خریدین بعد از کجا دانلودش کردین من الان خریدم بعد نمیدونم از کجا باید ببینم؟؟
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare سلام اگر از طریق نرم افزار آلاء فیلم ها رو میخواهید نگاه کنید باید در نوار زرد رنگ پایین صفحه بزنید روی عکس آدم.اونجا یک گزینه داره(محصولاتی که خریدم)اونو بزنید میاد
-
Mahbobeh Zare سلام اگر از طریق نرم افزار آلاء فیلم ها رو میخواهید نگاه کنید باید در نوار زرد رنگ پایین صفحه بزنید روی عکس آدم.اونجا یک گزینه داره(محصولاتی که خریدم)اونو بزنید میاد
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Novin-Sanat منظورتون از گوشیه؟؟ مگه از چه طریقه دیگه ای میتونم ببینم
-
@Novin-Sanat منظورتون از گوشیه؟؟ مگه از چه طریقه دیگه ای میتونم ببینم
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare خب من خودم از طریق سایت فیلم ها رو دانلود می کنم.بعضی ها هم با کامپیوتر میان اینجا
-
Mahbobeh Zare خب من خودم از طریق سایت فیلم ها رو دانلود می کنم.بعضی ها هم با کامپیوتر میان اینجا
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Novin-Sanat الان این کاری که شما فرمودین رو کردم بعد زدم روی ادمه میزنه توی ورژن جدید این امکان هس به روزرسانی الا هم که میاد روی صفحه هم پلی استور هم بازار هردو میگه این برنامه یافت نشد
-
@Novin-Sanat الان این کاری که شما فرمودین رو کردم بعد زدم روی ادمه میزنه توی ورژن جدید این امکان هس به روزرسانی الا هم که میاد روی صفحه هم پلی استور هم بازار هردو میگه این برنامه یافت نشد
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare اندروید گوشیتون بالای پنجه؟
-
Mahbobeh Zare اندروید گوشیتون بالای پنجه؟
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Novin-Sanat اره
-
@Novin-Sanat اره
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare خب از طریق کانال تلگرام دانلودش کنین
-
Mahbobeh Zare خب از طریق کانال تلگرام دانلودش کنین
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Novin-Sanat یعنی سرچ کنم راه ابریشم؟؟توی کانال الا
-
@Novin-Sanat یعنی سرچ کنم راه ابریشم؟؟توی کانال الا
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare نه منظورم نسخه ی جدید برنامه اس
-
Mahbobeh Zare اندروید گوشیتون بالای پنجه؟
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Mahbobeh Zare نه منظورم نسخه ی جدید برنامه اس
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Novin-Sanat اهان!خب توی کانال الا سرچ کنم یا سرچ بالای گوشی؟؟
-
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Novin-Sanat توی بازار زدین؟؟
-
@Novin-Sanat توی بازار زدین؟؟
نوشتهشده در ۲۱ اردیبهشت ۱۳۹۹، ۲۰:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahbobeh Zare نه گوگل پلی