-
@alireza.yousefi75yahoo.com
yeganeh_mkبچه ها خوبه؟
ادامه بدم؟
این دو قسمت اولشه!من فیلمای آقای آقاجانی رو تو مبحث استوکیومتری نمیبینم. ببینید با روش ایشون میخونه؟ با روش کتاب میرم اکثراً!
-
فرمول های اقاجانی کسر هاست !
مول به ضریب=گرم به جرم مولی در ضریب=...
ولی کارت واقعا خوبه خسته نباشی داداش -
-
Best
نه....خوبه...تقریبا همون روشیه که استاد ازش استفاده میکنن....دستت درد نکنه دوست عزیز.... -
yeganeh_mk دانش آموزان آلاءreplied to alireza_ysf75 on ۲۵ فروردین ۱۳۹۵، ۱۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
yeganeh_mk گفته است:
Best
نه....خوبه...تقریبا همون روشیه که استاد ازش استفاده میکنن....دستت درد نکنه دوست عزیز....خواهش میکنم
پس اگه خوبه همین روش با روش خودم حل میکنم!!فقط دوستان از فردا جواب 1 صفحه رو هر روز میدم!چون وقت تنگه!!
البته مسائل اینطوریه!حفظی هارو همین الانم میشه کلید زد!
-
Best
مسائل مهمترن و تو الویت هستن....مفهومی ها و حفظی ها رو ب قول شما میشه سریع پاسخ داد....روزی یه صفحه عالیه....هم وقت شما خیلی گرفته نمیشه هم ما میتونیم تمامی سوالات رو مو به مو بررسی کنیم....موفق باشی -
این همایش واقعا یکی از بهتریناست برای کسایی که از امکانات دورن . راه های مناسبی هم برای حل سوالات پیشنهاد داده . میتونم برای پاسخنامه سال دوم کمکتون کنم . ولی چون نمیتونم خیلی آنلاین باشم مجبورم که دیر به دیر اپلود کنم . میخوایین یا نه ؟؟؟؟
-
rezaa
ممنون میشم یکی باشه که کمک کنه....حالا هرکی که توان و شرایطشو داره میتونه یه سهمی تو اینکار داشته باشه -
سلام میشه بپرسم فیلم های جمع بندی کی کامل میشه
خیلی ممنون از زحماتی ک برای سایت میکشید -
سلام قسمت موازنه و انواع واکنش هم با من.ان شا الله تا فردا شب به طور کامل !
-
سلام جمع بندی شیمی پیش رو نمیزارین؟
-
Mohammad -ml گفته است:
سلام جمع بندی شیمی پیش رو نمیزارین؟
سلام نام اين مجموعه ايكه رو سايت هست، همايش جمع بندي شيمي پايه(شيمي ٢ و٣ ) هست، وقتي كامل شد( مهمترين مباحث از ديدگاه دبير و مشاوران، بر روي سايت قرار گرفت)
بتونيم يه همايش جدا هم براي شيمي پيش توليد مي كنيم، ولي همچنان قولي نمي دهيم، لذا از طريق سايت و انجمن يا كانال تلگرامي آلاء اخبار آلاء را دنبال بفرماييد. -
عناصر مهم جدول و یون های چند اتمی
0_1460703070180_AA.pdf -
ما استقلالی هستیم به استاد آقاجانی تبریک بگید.مبارکشون باشه
-
ماپرسپولیسی هستیم به استادتبریک میگیم وبه همه پرسپولیسیاااااا
-
alireza_ysf75replied to leila.h on ۲۷ فروردین ۱۳۹۵، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
leila.h
افرین
اقایون داداشا ابجیا بردتون مبارکتون خوشحال باشید همیشه -
@فاطمه-کنکوری
@alireza-yousefi75yahoo-com
مرسییییی دوستاااااان -
درود فراوان.دوستان کسی میدونه چطور میشه همه ی فیلما رو با هم دان کرد؟؟؟یا اینک باید دونه دونه دان کنم منون میشم اگه جواب بدید
-
alireza_ysf75replied to shakib1378 on ۲۷ فروردین ۱۳۹۵، ۱۶:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
shakib1378
همرو بزار تو صف دانلود !
باید یکی یکی انجام بدی اما بزاری تو صف دیگه نمیخواد هی بیای بزنی تا دانلود شه !
144/373