اعلام برنامه بسیار مهم
-
M.an مدیر لطفا یه امکانی فراهم کنید که بتونیم تو مباحثی که ضعف داریم فرسنگ او قسمت را جداگانه بخریم یا فقط پیش ازمون و پس ازمون یا جزوات!!!
-
Amin Hosseinzadeh
خواهش می کنم -
سیدمحمد مهدی حسن زاده
خواهش می کنم -
سلام ببخشید یک برنامه درس خوندن بر طبق راه ابریشم میشه طراحی کنید ؟
-
M.an ممنون بابت پاسخ گویی شما️️️
-
سیدمحمد مهدی حسن زادهreplied to M.an on ۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@M-anخیلی ممنون . خدا خیرتون بده، بچه های رشته ریاضی رو از نگرانی در آوردید...
-
owl 28 در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
سلام مدیر برنامه سال 99 کی میاد
سلام اگه منظورتون سال تحصیلی ۹۹ -۱۴۰۰ هست
داریم قسمت قسمت اعلام می کنیم
عمومی ها رو گفتیم اختصاصی ها رو هم به زودی میگیم -
Amin Hosseinzadeh در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
M.an سلام مدیر حالتون خوبه.... من بابت بعضی از مشکلات بانکی نمتونم خرید اینترنتی بالای صدهزار تومن داشته باشم.... به همین خاطر به ادمین کانال آلا پیام دادم و ایشون یک شماره کارت بنام اقای سهراب ابوذرخانی فرد گرفتم که کارت به کارت کنم... میخواستم بدونم اینطوری مشکلی پیش نمیاد؟
سلام ممنون
نه مشکلی پیش نمیاد
بعد از واریز عکس فیش واریز رو به همراه شماره موبایل و کد ملی و لیست محصولاتی که می خوایید رو براشون بفرستید -
Soheil Mo200
سلام داریم برنامه های رایگان رو هم اعلام می کنیم دیروز عمومی ها رو گفتیم
اختصاصی ها رو هم به زودی میگیم -
سیدمحمد مهدی حسن زاده در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
سلام خسته نباشید راه ابریشم ریاضیات ریاضی فصل 4 آمار و احتمال رو شامل میشه؟
اخه داخل فرسنگ ها اسمی از فصل4 آمار و احتمال وجود نداره ...با فصل ۳ هست تو آزمون بهمن ماه
-
M.an سلام مدیر حالتون خوبه.... من بابت بعضی از مشکلات بانکی نمتونم خرید اینترنتی بالای صدهزار تومن داشته باشم.... به همین خاطر به ادمین کانال آلا پیام دادم و ایشون یک شماره کارت بنام اقای سهراب ابوذرخانی فرد گرفتم که کارت به کارت کنم... میخواستم بدونم اینطوری مشکلی پیش نمیاد؟
-
Soheil Mo200نوشتهشده در ۱۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط Soheil Mo200 انجام شده
پست 81 از 747