اعلام برنامه بسیار مهم
-
اعلام_برنامه ۱
%(#ff0000)[راه ابریشم]
- ویرایش ریاضی_تجربی
- وجود درس زیست_شناسی
- وجود درس ریاضیات_ریاضی (ریاضی پایه، حسابان، هندسه، گسسته و آمار و احتمال)
تایید شد.
نتیجه دروس دیگر و نام دبیران در اعلام برنامههای بعدی اعلام می شوند.
-
M.an زیست شناسی آقای موقاری جان هرکی دوست داریدددددد
-
M.an اگه امکانش هست اسم دبیری که تدریس میکنه هم بگید
-
چون تمام مباحث ریاضی رو پوشش میده ، راه ابریشم رشته ریاضی رو استاد ثابتیه تدریس میکنه درسته؟
-
سیدمحمد مهدی حسن زادهreplied to M.an on ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۵:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آلا همیشه بهترین بوده ، هست و خواهد بود...
-
سیدمحمد مهدی حسن زادهreplied to سیدمحمد مهدی حسن زاده on ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ریاضیات رشته ریاضی واقعا به همایش راه ابریشم نیاز داشت... خوشبختانه تیم قوی و پر تلاش آلا این موضوع رو فهمیده و ما از این بابت خیییلی خوش حالیم...
فقط تو رو خدا برای دروس فیزیک و شیمی هم راه ابریشم رو در نظر بگیرید... این دروس همیشه از نقاط ضعف یک دانش آموز به شمار میره... -
خانومِ_دوست_داشتنی در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
M.an اگه امکانش هست اسم دبیری که تدریس میکنه هم بگید
نه
گفتیم که تو اطلاعیه های بعدی اعلام می کنیم
-
ببخشید من برام یه سوالی پیش اومده الان الا که داره مخارجشو بسختی در میاره چرا میخواد محصول جدید تولید کنه امروز وقتی قیمت همایش تفتان و راه ابریشم رو دیدم که تمام محصولات 20 تا 30 درصد افزایش قیمت داشتند واقعا ناراحت شدم الان همش دارم با خودم فک میکنم که دوسال دیگه که کنکور دارم این همایش ها قراره چند برابر بشه .حالا این به کنار سوال اصلیه من اینه ایا بنظرتون این درسته که به دلیل تولید محصول جدید قیمت محصولات دیگه رو ببریم بالا؟ البته باور کنید اگر حرفی و نظری میدم فقط بخاطر این هست که دوست دارم الا بهتر بشه و این چیزا هیچ وقت ارزش الا رو کم نمیکنه و من فراموش نمیکنم الا چه چیز هایی رو رایگان در اختیاره من قرار داد .با تشکر
-
سیدمحمد مهدی حسن زادهreplied to azam shahri on ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما میدونی اگر همین محصولات جدید تولید نشه میلیون ها دانش آموز باید عمر و هزینه ای چند برابر رو برای کلاس کنکور رفتن تلف کنن؟ و علاوه بر این باید کلی کتاب تست (که معلوم نیست تست هاش استاندارد هست یا نه ) رو بخره. اما همایش های آلا علاوه بر اینکه نیاز های ذکر شده رو برطرف میکنه، هزینه هاش هم نسبت به هزینه های ذکر شده خیلی کمتره من خودم وقتی که همایش تفتان هندسه و آمار و احتمال رو خریدم این ویژگی منحصر به فرد همایش های آلا رو درک کردم(مثلا الان اگه کسی بخواد کلاس ریاضی کنکور بره چیزی حدود 1000000 باید هزینه کنه تازه در صورتی که بخواد کتاب تست بگیره قطعا باید هزینه بیشتری کنه اما هزینه خرید همایش ریاضی مثل راه ابریشم که داوطلب رو از هر کتاب و کلاس کنکوری بی نیاز میکنه نصف هزینه بالا میشه و در وقت هم صرفه جویی زیادی میکنه...)
اگه میخواید بدونید که آلا چجوری هزینه هاش رو تامین میکنه میتونید استوری های اینستاگرام آلا رو بخونید و پاسخ سوالتون رو بگیرید... -
امروز 7 مرداد هستیم هنوز اعلام نشده؟
-
azam shahri یازدهمreplied to سیدمحمد مهدی حسن زاده on ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۳:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سیدمحمد مهدی حسن زاده در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
شما میدونی اگر همین محصولات جدید تولید نشه میلیون ها دانش آموز باید عمر و هزینه ای چند برابر رو برای کلاس کنکور رفتن تلف کنن؟ و علاوه بر این باید کلی کتاب تست (که معلوم نیست تست هاش استاندارد هست یا نه ) رو بخره. اما همایش های آلا علاوه بر اینکه نیاز های ذکر شده رو برطرف میکنه، هزینه هاش هم نسبت به هزینه های ذکر شده خیلی کمتره من خودم وقتی که همایش تفتان هندسه و آمار و احتمال رو خریدم این ویژگی منحصر به فرد همایش های آلا رو درک کردم(مثلا الان اگه کسی بخواد کلاس ریاضی کنکور بره چیزی حدود 1000000 باید هزینه کنه تازه در صورتی که بخواد کتاب تست بگیره قطعا باید هزینه بیشتری کنه اما هزینه خرید همایش ریاضی مثل راه ابریشم که داوطلب رو از هر کتاب و کلاس کنکوری بی نیاز میکنه نصف هزینه بالا میشه و در وقت هم صرفه جویی زیادی میکنه...)
اگه میخواید بدونید که آلا چجوری هزینه هاش رو تامین میکنه میتونید استوری های اینستاگرام آلا رو بخونید و پاسخ سوالتون رو بگیرید...دوست عزیز بحث من تولید محصول نیست بحث گرون شدنشه که منو نگران میکنه
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to azam shahri on ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
azam shahri هرچقدرم هم گرون باشه و بشه (از نظر شما) به پای اون مافیا که نمیرسه...!
-
Mahan Xodayireplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۱۵:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
azam shahri هرچقدرم هم گرون باشه و بشه (از نظر شما) به پای اون مافیا که نمیرسه...!
اگه الا بخواد با مافیا ها مقایسه بشع چه فرقی با همونوا دارع!!با بحثتون کاری ندارم منتها این مقایسه اصن جالب نیست!!
-
بچه ها اذان گفت بریم نماز این بحث هم ول کنید لطفا
-
خانومِ_دوست_داشتنی من همیشه الا رو با خودش مقایسه میکنم دوست الایی
-
کوره راه؟ شاهراه؟ آزادراه؟ بیراهه؟ کج راهه؟ گمراهه؟
کدوم راه؟ اینها همه راهند؟
کجا میرن؟
به ناکجا آباد؟ هر کجا آباد؟ آبادی؟ بیابون؟ باتلاق؟ دشت؟دره؟ دریا؟ قله؟
کی ما رو میبره؟
راهزن؟ شریک دزد و رفیق قافله؟ راهنما؟ راه بلد؟ساربون؟ حمله دار؟ قافله سالار؟وسط این همه راه که جلوی پای یک کنکوری قرار گرفته، خیلی هاش کسی رو به هیچ سرچشمهای نمیرسونه، آدرس هیچ آبادی رو نشون نمیده، راههایی هستن که به هیچ دریایی ختم نمیشن، بارِ ابریشمینِ ما رو به هیچ کشتی و ناخدایی تحویل نمیدن و وسط یه بیابون، زیر تابش تند آفتاب برای تلف شدن و نفله شدن رهامون میکنن.
اما داشتن یک راه بلدِ شش دانگ توی این هزار راه چقدر به کار میاد؟ معلومه که خیلی.
آلاء برای سال تحصیلی جدید تلاش داره بتونه هم، راههای مطمئن دیگه ای رو به سمت موفقیت در کنکور ترسیم کنه و هم اساتید کار بلدی رو به عنوان یه همراه قابل اعتماد با شما تا خود روز کنکور همراه کنه. کرمهای ابریشم پیله بستند و دارند میرند به کارگاهها و کاروان سالاران دارند مهیای حرکت در بزرگراه "راه ابریشم" میشن با:
%(#ff0000)[شیمی|فیزیک ریاضی و تجربی|ریاضیات ریاضی و تجربی| زیست] -
سلام زود تر اسم دبیر ها رو اعلام کنید
-
سیدمحمد مهدی حسن زادهreplied to M.an on ۱۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an سلام خسته نباشید
اسامی دبیران رو اعلام نمی کنید؟ -
سیدمحمد مهدی حسن زاده در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
M.an سلام خسته نباشید
اسامی دبیران رو اعلام نمی کنید؟سلام ممنون
قطعی مشخص بشن اعلام می کنیم -
سیدمحمد مهدی حسن زادهreplied to M.an on ۱۲ مرداد ۱۳۹۹، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an ممنون
41/747