اعلام برنامه بسیار مهم
-
ببخشید من برام یه سوالی پیش اومده الان الا که داره مخارجشو بسختی در میاره چرا میخواد محصول جدید تولید کنه امروز وقتی قیمت همایش تفتان و راه ابریشم رو دیدم که تمام محصولات 20 تا 30 درصد افزایش قیمت داشتند واقعا ناراحت شدم الان همش دارم با خودم فک میکنم که دوسال دیگه که کنکور دارم این همایش ها قراره چند برابر بشه .حالا این به کنار سوال اصلیه من اینه ایا بنظرتون این درسته که به دلیل تولید محصول جدید قیمت محصولات دیگه رو ببریم بالا؟ البته باور کنید اگر حرفی و نظری میدم فقط بخاطر این هست که دوست دارم الا بهتر بشه و این چیزا هیچ وقت ارزش الا رو کم نمیکنه و من فراموش نمیکنم الا چه چیز هایی رو رایگان در اختیاره من قرار داد .با تشکر
-
خانومِ_دوست_داشتنی در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
M.an اگه امکانش هست اسم دبیری که تدریس میکنه هم بگید
نه
گفتیم که تو اطلاعیه های بعدی اعلام می کنیم
-
سیدمحمد مهدی حسن زادهreplied to سیدمحمد مهدی حسن زاده on ۷ مرداد ۱۳۹۹، ۵:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ریاضیات رشته ریاضی واقعا به همایش راه ابریشم نیاز داشت... خوشبختانه تیم قوی و پر تلاش آلا این موضوع رو فهمیده و ما از این بابت خیییلی خوش حالیم...
فقط تو رو خدا برای دروس فیزیک و شیمی هم راه ابریشم رو در نظر بگیرید... این دروس همیشه از نقاط ضعف یک دانش آموز به شمار میره... -
آلا همیشه بهترین بوده ، هست و خواهد بود...
-
چون تمام مباحث ریاضی رو پوشش میده ، راه ابریشم رشته ریاضی رو استاد ثابتیه تدریس میکنه درسته؟
-
M.an اگه امکانش هست اسم دبیری که تدریس میکنه هم بگید
-
M.an زیست شناسی آقای موقاری جان هرکی دوست داریدددددد
-
اعلام_برنامه ۱
%(#ff0000)[راه ابریشم]
- ویرایش ریاضی_تجربی
- وجود درس زیست_شناسی
- وجود درس ریاضیات_ریاضی (ریاضی پایه، حسابان، هندسه، گسسته و آمار و احتمال)
تایید شد.
نتیجه دروس دیگر و نام دبیران در اعلام برنامههای بعدی اعلام می شوند.
-
M.an گفته بودین تا 5 مرداد اعلام میکنید
-
اقا اولش نوشته بود ۵ مرداد الان شد ۲۰؟؟؟ ما طاقت نداریم زود بگین
-
Dr.Arian دوس داره دانش اموزاش رو نصیحت کنه ما همبا جون و دل گوش میدیم شما خوشت نمیاد نگاه نکن همینه دیگه فقط درس خوندن که نیس همچی ادم باید درس زندگی یاد بگیره دنیا به پزشک با اخلاق نیاز داره نه پزشکی که فقط پولشو می شناسه لطفا درباره ایشونم اصلا بد نگینچون من خیلی دوسشون دارم و حساسم مشکل داری نبین اقا کی مجبورت کرده
-
@نگین-وهاب-مقدم اینو میگی؟؟
دیدمش دیگه لازم نیست -
همه ی دبیرای الا همه عالین هر کسی با یه دبیر بهتر یاد میگیره اگه کسی با یه دبیر دیگه بهتره قرار نیست همه مثل اون باشن
-
Dr.Arian اتفاقا فیلماشون کاملن همش هم به خاطر زیاد بودنشه کسی هم شکایتی نداره