اعلام برنامه بسیار مهم
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to M.an on ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an ببخشید میشه پیویتون رو جواب بدید؟
-
M.an لطفا pdfنامه رو بزارین
-
ابوالفضل ریسیreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
M.an از کجا بدونیم از طرف شما پذیرفته میشیم؟
از مدرسه یه نفر باشه چی؟منم مشکلم اینه که تو مدرسه تنهام و نتونستم دوستامو مجاب به خرید راه ابریشم کنم و دوست هم ندارم به خاطر همراهی نکردن اونا از این محبت آلا بی نصیب بمونم
M.an -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی
اره
حداقل بدونیم پذیرفته ایم بازخودشم خوبه..!
M.an -
Dr.Aryanreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ابوالفضل ریسی در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
از مدرسه یه نفر باشه چی؟منم مشکلم اینه که تو مدرسه تنهام و نتونستم دوستامو مجاب به خرید راه ابریشم کنم و دوست هم ندارم به خاطر همراهی نکردن اونا از این محبت آلا بی نصیب بمونم
M.anتکی هم ک بفرستی عب نداره ک
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Dr.Aryan on ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Aryan بحث پذیرشه..!
-
Dr.Aryanreplied to خانومِ_دوست_داشتنی on ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی ینی چی ؟ وقتی مدیر تایید میکنه ماهم پذیرش میشیم دیگ
-
ابوالفضل ریسیreplied to Dr.Aryan on ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۱۶ آخرین ویرایش توسط ابوالفضل ریسی انجام شده
Dr.Aryan در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی ینی چی وقتی مدیر تایید میکنه ماهم پذیرش میشیم دیگ
فکر کنم منظورشون تایید آلاست
-
Dr.Aryanreplied to ابوالفضل ریسی on ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط Dr.Aryan انجام شده
ابوالفضل ریسی خب آلا گفته ک اگ مدیر تایید کنه کافیه برا ما M.an
-
ابوالفضل ریسیreplied to Dr.Aryan on ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Aryan در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
ابوالفضل ریسی خب خودشون گفتن ک اگ مدیر تایید کنه کافیه برا ما
انشاالله که هممون تایید بشیم
-
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to Dr.Aryan on ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Aryan همین؟
کلیپ اینستاگرامو دیدم ولی مطمئن نبودم..!
نمیدونید تا کی مهلت پست هست برای الا؟ -
از مدرسه یه نفر باشه چی؟نامه ای که توسط مدیر مدرستون مهر و امضا میشه در واقع تاییدنامه هست
که شما شرایط گفته شده رو دارین . -
خانومِ_دوست_داشتنیreplied to M.an on ۱۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an بله خیلی ممنون
-
ابوالفضل ریسی در اعلام برنامه بسیار مهم گفته است:
M.anخب ربطی نداره از هر مدرسه حداکثر 14 نفر میشه معرفی و تایید کرد
حالا یه مدرسه اصلا دانش آموز کم برخوردار از لحاظ مالی ممکنه نداشته باشه -
Mohammad Javad Mo Ja
قرار میدم -
M.an به نظرتون من که ورودی یازدهم هستم بخرم؟
-
توضیح راه ابریشم :
https://forum.alaatv.com/topic/20897بچه ها در مورد راه ابریشم هر سوالی دارید مطابق با چیزی که در تاپیک بالا گفتم سوال هاتون رو مطرح کنید
این تاپیک برای اعلام برنامه ها باشه
-
مدیر قسمت های بعدی برنامه چوه روزی اعلام میشن؟
M.an -
Atiyeh Mohammadian دانش آموزان آلاءreplied to M.an on ۲۱ شهریور ۱۳۹۹، ۵:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an میشه بگین به کجا پست کنیم؟
714/747