همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
@ادمین
✎ ریز مباحث جلسه 79
مدت زمان 21:41
️ آزمایش انجام شده در سال 1973 توسط استانلی کوهن و هربرت بایر
️ تحول پژوهشهای ژنتیک توسط ← استانلی کوهن و هربرت بایر️ ژن قورباغه در طی مراحل انجام شده بوسیله 2 نوع آنزیم rRNA پلیمراز شناسایی شد.
️ در پروکاریوتی ها ممکن است ساختارهایی از یوکاریوتی ها هم دیده شود.
️ اولین جانداری که دست ورزی شد ← E.coli️ مهم ترین اهداف مهندسی ژنتیک:
1.تولید ژن به مقدار زیاد
2. فرآورده آن به مقدار زیاد️ مهندسی ژنتیک برای اینکه انجام شود یکسری ابزار نیاز دارد:
1.وکتور 2.آنزیم محدود کننده 3. آنزیم لیگاز1. وکتور وسیله ای است که با آن، ژن مورد نظر را وارد سلولی که مدنظرمان است میکنیم.
معمولترین وکتورها : پلازمید ویروس
پلازمید :
️ DNA حلقوی که در برخی باکتریها دیده میشود.
️DNA جانبیه
️ حاوی ژن هایی است که روی DNA اصلی وجود ندارند.2.آنزیم محدود کننده : برش دادن دو طرف ژن را انجام میدهد(مثل قیچی)
ولی هرجایی نمیتواند برش انجام دهد
کجاها برش را انجام میدهد؟ ← توالی هایی وجود دارند به نام جایگاه تشخیص، آنزیم محدود کننده اینها را شناسایی میکنه و برش رو اونجا انجام میده
بعد توالی های کوتاهی ایجاد میشود به نام ← انتهای چسبنده
انتهای چسبنده :
️ روی DNA است نه RNA ← پس باز U ندارد
️ قندش دئوکسی ریبوز است.
️ دارای توالی های کوتاه ، تک رشته ای و فاقد پیوند هیدروژنی.
آنزیم محدود کننده آنزیم باکتریایی هست ← برای ساخته شدنش rRNA پلیمراز پروکاریوتی فعالیت میکندآنزیم لیگاز : برقراری پیوند فسفو دی استر
-
baran.sadat در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
وای نه.....خب اول دوم تموم بشه بعد بقیه!!!!!
سیستم خوندنمون بهم میریزه کلا!!!
فردا کل دوم آزمونه:|
-
وای نه.....خب اول دوم تموم بشه بعد بقیه!!!!!
سیستم خوندنمون بهم میریزه کلا!!!
فردا کل دوم آزمونه -
سلااااااااااااااااااام چقدر خوبه که استاد همیشه خندونه و با انرری .....خواب و کسلی صبح از سرم پرید
-
سلام استاد دیگه سال دوم رو تدریس نمیکنن؟؟
-
danialld2h در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
@Dr.Bernosi مرسی از راهنمایی تون با تشکر ...
خواهش میکنم!
-
@Dr.Bernosi مرسی از راهنمایی تون با تشکر ...
-
danialld2h در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
منم همینطور ولی متاسفانه معلم ما اشکالات علمی زیاد داره و ما فقط کتاب میخونیم و فقط کتاب خوندن فایده نداره
من الان فارغ التحصیلم!سال چهارم رو خودمون پاس کردیم!معلم نداشتیم :|!خودمون خوندیم فقط!
-
منم همینطور ولی متاسفانه معلم ما اشکالات علمی زیاد داره و ما فقط کتاب میخونیم و فقط کتاب خوندن فایده نداره
-
اخه برای ما که زیست مهم و آزمون های دیگه هم ثبت نام کردیم خیلی مهمه که درس ها کجا باشه ... من نگرانم که با این وضع خدای نکرده تموم نشه ... چون خیلی با استاد رحیمی درس برام راحت شده ...
خب راسش این شتباه خودتونه!چون زیستو میتونین خودتون بخونین!من الان از فیلما برای مرور و چمع بندی استفاده میکنم که عالین!
-
اخه برای ما که زیست مهم و آزمون های دیگه هم ثبت نام کردیم خیلی مهمه که درس ها کجا باشه ... من نگرانم که با این وضع خدای نکرده تموم نشه ... چون خیلی با استاد رحیمی درس برام راحت شده ...
-
دکتر رحیمی شرمنده ولی خیلی از درسا عقبین ... اگه میشه یکم سرعت ببخشین به تدریستون ... این جوری سال دیگه هم کتاب تموم نمیشه ... مرسی
عزیزان!زیستو تموم میکنن!تاعید!اصن برفرض بگیریم تا عید نشد!تا قبل کنکور تموم میشه!
-
دکتر رحیمی شرمنده ولی خیلی از درسا عقبین ... اگه میشه یکم سرعت ببخشین به تدریستون ... این جوری سال دیگه هم کتاب تموم نمیشه ... مرسی
-
@_Mr.Gentleman_
اولین فیلم های که ضبط شده برای جمع بندی بودن و حجمشون کمه
ولی این پک برای کنکور 96 هم ادامه یافت (: و جمع بندی نیستن و حجمشون هم مثل پکای صفر تا صده -
@_Mr.Gentleman_ در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
بچه ها من ی بارم این هم اسمی خودم (پوریا )رو ندیدم
:دی
واقعا فیلماشون اینقد مفیده؟
هر جلسه که 10 دقیقه بیشتر نیست!این شمایین که تصمیم میگیرین به در دتون میخوره یانه
هر کس با توجه به سطحش
برنامش -
بچه ها من ی بارم این هم اسمی خودم (پوریا )رو ندیدم
:دی
واقعا فیلماشون اینقد مفیده؟
هر جلسه که 10 دقیقه بیشتر نیست! -
اخ جونمی جوووووووون
2 پیش اومد
مرسی
برای منکه خیلی به موقع اومد -
سلام واقعا ممنون ای کاش فیلم ها سریعتر اپلود میشد
من که خیلی انتظار میکشم -