همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
reyhaneh در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلاااام میشه لطفا بگید برنامه تون برای زیست چطوره فیلمها ادامه داره یا نه ؟؟؟ما منتظریم
باتشکربله ادامه داره
منتظر باشید -
samane در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ممنونم ازتووون خییلی هم ازآقای دکتروهم ازکل آلایی ها...دعاتون میکنم...ان شاالله هرچه میخواین خدابهتون بده ...
امروز تومدرسه به دوستام توصیه کردم که استفاده کنن......تاچندوقت پیش هیچ کس طرفای مادرموردآلاهیچ اطلاعی نداشتن اماازوقتی که من البته کاملااتفاقی باخدماتتون اشناشدم تقریبا همه کسایی که منومیشناسن آلاروهم میشناسناگه همه مثل شما بودن و آلاء رو معرفی میکردن، الان قوی تر میبودیم و خیلی بهتر میتونستیم سرویس بدیم
ممنون از شما و امثال شما -
majides2005replied to bahrami2071gmail.com on ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط majides2005 انجام شده
bahrami2071gmail.com در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام خواهش میکنم جواب بدید همه زیست جمع بندی میشه و چرا یه دفه از وسط کتاب شروع کرد
به امید خدا قراره تکمیل شه
-
majides2005replied to khaleghi_amirhoseinyahoo.com on ۸ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۵:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
khaleghi_amirhoseinyahoo.com در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
salam.dige nmizarin ??:(
در حال ضبط ادامۀ کلاسا هستیم
-
arash20replied to Mr.Shahrokhi on ۷ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط arash20 انجام شده
Mr.Shahrokhi
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/4858
سلام
جلسه هشتم
جزوه تست
زمان:یک دقیقه و چهارده ثانیه -
سلام واقعا اقای امینی راد خیلی خوب درس میدن اگه فیلم هاشون برای سوم یا پیش قرار بدید خیلی عالی میشه واقعا.خیلی ممنون از سایت آلا
-
@rasoulhajikhezrigmail.com در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام.اون جزوه ای که استاد تو کلاس به دانش اموزان دادن فقط مختص اوناست یا میذارید رو سایت؟
لطفا لینک صفحه تماشای اون جلسه که میگید جزوه رو داده اند بزارید و دقیقه ی اون رو هم بفرمایید .
-
سلام.اون جزوه ای که استاد تو کلاس به دانش اموزان دادن فقط مختص اوناست یا میذارید رو سایت؟
-
اجرتون با امام حسین .ارزوی سلامتی برای همه کارکنان الائ .اقا همین طور فیلمای زیست رو ادامه بدید عالیه این دبیر کولاک میکنه .
-
سلام.میشه آزمونای سنجش برا زیست هم تحلیل بشن؟؟
-
مهندس عنبرزاده در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام اگه امکانش هست توی سال اینده فیلمهای اقای امینی راد پیش دانشگاهیشون ضبط بشه ممنون میشیم
سلام از الان نمیشه قولی داد!
-
سلام اگه امکانش هست توی سال اینده فیلمهای اقای امینی راد پیش دانشگاهیشون ضبط بشه ممنون میشیم
-
sohrab در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام دوستان زیست ادامه داره، ابتدا مهمترین و کلیدی ترین مباحث زیست پایه و پیش تدریس می شوند و همچنین سعی می کنیم قسمت هایی از زیست آقای پازوکی گه ضبط نشده بود را در برنامه ی ضبط قرار دهیم، سپس به بقیه ی مباحث بپردازیم، هدف این همایش پوشش 60 الی 80 % کنکور هست و بعد از رسیدن به این هدف در صورت حیات و داشتن وقت بقیه ی مباحث نیز پوشش داده خواهد شد.
اقا سهراب ممنون .منتظریم
-
سلام دوستان زیست ادامه داره، ابتدا مهمترین و کلیدی ترین مباحث زیست پایه و پیش تدریس می شوند و همچنین سعی می کنیم قسمت هایی از زیست آقای پازوکی گه ضبط نشده بود را در برنامه ی ضبط قرار دهیم، سپس به بقیه ی مباحث بپردازیم، هدف این همایش پوشش 60 الی 80 % کنکور هست و بعد از رسیدن به این هدف در صورت حیات و داشتن وقت بقیه ی مباحث نیز پوشش داده خواهد شد.
-
ای کاش ادامه زیست قرارمیگرفت این جمعه سنجش دارررررریم.:(
-
اقا خسته نباشید دمتون گرم .براتون ارزوی سلامتی دارم .اقای رحیمی فقط پایه تدریس میکنن یا پیش رو هم درس میدن ؟ ایا همه ی جلساتی که ظبط شده روی سایت قرار میگیره یافقط مباحث مهم رو تدریس میکنه؟
-
فیلم ها دیگه قرار نمیگیره؟
-
اقا خسته نباشید دمتون گرم .براتون ارزوی سلامتی دارم .اقای رحیمی فقط پایه تدریس میکنن یا پیش رو هم درس میدن ؟ ایا همه ی جلساتی که ظبط شده روی سایت قرار میگیره یافقط مباحث مهم رو تدریس میکنه؟
-
سلام تو رو خدا برا ریاضی تجربی هم جمعبندی بزارید. ممنون از زحماتتون
-
yeganeh_mk دانش آموزان آلاءreplied to groupiranian on ۱ اردیبهشت ۱۳۹۵، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
groupiranian
خواااهش ...
پست 2961 از 3041