دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
سلام اقا سهراب
خسته نباشین ببخشید
خواهش میکنم از استاد بخواین تمام فصل های زیست رو درس بدن تمنا دارم ازشون
بخدا تمام فصل هایی که درس میدن رو مو به مو مینویسم براتون میفرستم اکه خواستین به عنوان جزوه برا بچه بزارین .
خواهش میکنم من فقط با استاد رحیمی زیست رو میفهمم ترو خدا
هر کاری بخواین انجام میدم فقط فیلم بقیه ی فصل ها رو استاد رحیمی بذارن
بخدا الان دیکه وقت کمه موبه مو چیزایی که استاد میگن رو دست نویس بفرستم هرموقع شد براتون تایپ میکنم میفرستم خواهش میکنم -
سلام سمیه خانم خوبین؟میشه جزوه های زیست استاد رو که نوشتین بفرسین ماهم استفاده کنیم؟؟؟؟؟
-
samabaa سلام جواب میشه 6
-
جواب 24 میشه 1/64
-
امیدواریم که هر چه زودتر شیمی استاد اقاجانی و زیست دکتر رحیمی بیاد خیلی منتظریم بخصوص سال سوم امیدوارم که تدریس کنند هم حواس و هم دستگاه عصبی رو که تدریس استاد رحیمی یه چیز دیگست خدایی
-
سلام من تازه شروع کردم کتاب زیست IQ خوب هست بگیرم میشه تا کنکور تمامش کرد ممنون اگه راهنمایی چی بگیرم
-
D.r Esmaili
شیش ن پیش -
khanom doktor
پزشکی حدود 50 زیست وقتی خوبه ک بقیه دروس هم تا 50 و حتی بیشتر باشن دیگه برو بالای 50 آقای امینی راد هم ببین کلیپاشو من ک هم رحیمی میبینم هم امینی هر دوشونم نکته برداری میکنم -
دوستان کسی آدرس کانال آقای رحیمی رو داره؟
-
tarannom_mrd
پیدا کردی ب ما هم بگو -
کانال اقای رحیمی
https://t.me/pouryarahimi -
ﺳﻼﻡ ﻣﻦ ﺗﺎﺯﻩ ﺷﺮﻭﻉ ﮐﺮﺩﻡ
ﮐﺘﺎﺏ ﺯﯾﺴﺖ IQ ﺧﻮﺏ ﻫﺴﺖ
ﺑﮕﯿﺮﻡ ﻣﯿﺸﻪ ﺗﺎ ﮐﻨﮑﻮﺭ
ﺗﻤﺎﻣﺶ ﮐﺮﺩ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﺍﮔﻪ
ﺭﺍﻫﻨﻤﺎﯾﯽ ﭼﯽ ﺑﮕﯿﺮﻡ -
Farhad سلام.کتاب IQ کتاب خیلی خوبیه و سطح خیلی بالایی داره.به نظر من بعد از مطالعه کتاب برای دور اول تست های نشر الگو زده بشه و بعد IQ نتیجه بهتری میشه گرفت (من خودم اگه یهو برم سر وقت IQ نمیتونم خوب جواب بدم.لازمه که اول نکته های نشر الگو رو در بیارم )ولی با توجه به زمان باقی مونده و این که تازه شروع کردین 2 تا کتاب نمیشه کار کرد.در ضمن درسته که IQ حجم کمتری داره ولی حل تست ها و تحلیلشون زمان بره.اگه تو زیست قوی هستین با همین کتاب شروع کنین.
-
بچه ها هر منبعی دارین همونو استفاده کنید نتیجه میگیرین حتما
اینک بخواین همزمان از دو منبع استفاده کنید خودتون اذیت میشین و کل وقتو از دست میدین اول اون منبعی ک دارینو خووب بخونید در حد تیکه تیکه شدن اون کتاب ینی انقد بخونینشو تمرینش کنید ک ملکه ذهنتون بشه بعد واسه تمرین بیشتر اگ وقت اوردین برین تستای دیگرم بزنید !! من الان چن تا منبع دارم و فقط و فقط نشر الگو دارم کار میکنم -
جواب سوال 24 میشه 1/27