بعد کنکور برنامتون چیه؟؟؟
-
عمل
ادامه سازام
گواهینامه
گل دوزی
ربان دوزی
شروع مترجمی و تایپیستی
خواااااب
دور دور -
mariia در بعد کنکور برنامتون چیه؟؟؟ گفته است:
عمل
ادامه سازام
گواهینامه
گل دوزی
ربان دوزی
شروع مترجمی و تایپیستی
خواااااب
دور دورمترجمی و تایپیستی کلاس میخوای بری؟یا خودت؟؟
-
mariia علاقه به پی سی و کامپیوتر و گیم داری؟ یا Nerd خالصی؟ :face_with_tears_of_joy:
میتونم (فقط اگه میتونم) بپرسم چه عملی؟ :thinking_face: -
Fragile نه فرقی نداره! .... میبینم دوستان اینقدر در بحث کنکور هستن و کلا تو کنکورن!... فردای کنکور که کنکوری نیست دقیقا چی کار میکنن و چه پلنی دارن واسه گذارندن این چند ماه تا رسیدن به دانشگاه
-
Fragile منم پدرم دراومد ساعت 6 پامیشم تا 6.10 دیقه میخونم باز خوام میبره ساعت 12 پامیشم ادامه درسی ک از ساعت 6 تا 6.10 خوندمو میخونم🙄😐
-
@YGN-SH
عالی پرتقالی:) -
ادم مگه بعد کنکورم برنامه ریزی میکنه
خسته نشدین از برنامه ریختن
بعد کنکور از خواب پاشدی هر چی به ذهنت رسید انجام بده دیگه برنامه نمیخواد والا ...!Mo B در بعد کنکور برنامتون چیه؟؟؟ گفته است:
بعد کنکور از خواب پاشدی هر چی به ذهنت رسید انجام بده دیگه برنامه نمیخواد والا ...!لحظه ب لحظه زندگی برنامه میخواا از نظر من 🙂🌹
-
Mo B در بعد کنکور برنامتون چیه؟؟؟ گفته است:
بعد کنکور از خواب پاشدی هر چی به ذهنت رسید انجام بده دیگه برنامه نمیخواد والا ...!لحظه ب لحظه زندگی برنامه میخواا از نظر من 🙂🌹
Fragile در بعد کنکور برنامتون چیه؟؟؟ گفته است:
Mo B در بعد کنکور برنامتون چیه؟؟؟ گفته است:
برنامه ریزی زیاد موجب یه اختلال روانی مربوط به زمان میشه در مرور زمان تا حدی که فرد تمرکزش روی عقربه ساعته تا روی کار و هدفش
-
Fragile من که میخوام بعد کنکور رانندگی یاد بگیرم