-
sina ansary در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
arsalanalinejad76yahoo.com
من مهرو ماه رو دارم کتاب خوبیه
تو سایت قلمچی یه جزوه گذاشتن حرف نداره واسه جمع بندی اونم دارم میخونم البته اون زیادی جمو جوره رایگان هم هستدمت گرم
هر فصلش حدودا چند تا سوال داره.مثلا فصل گرما؟arsalanalinejad76yahoo.com کتاب مهروماه حدود10تا15تا سوال آخر هر فصل و 7.8تا هم ضمن درس دادن داره جزوه ولی سوالاش کم تره و بیشتر تیپ هستش یه جزوه هم داره 10تا آزمون جامع داره
-
سلام
از آلاء و کسانی که در این امر تلاش میکنن و زحمت میکشن بسیار سپاسگزارم
یه سوال داشتم و اون اینکه بخش گرما و دما ناقص آپلود شدن و ادامه داره چون استاد خودشون گفتن که انبساط ها رو هم میگن ولی انگار اون بخش آپلود نشده
ممنون میشم اگه رسیدگی کنین -
sina ansary سلام دوست عزیز این جزوه فیزیک توسایت کانون که گفتی هم پیش هم پایه ؟ مال کدوم استاده؟ اخه من یه جزوه دیدم فقط پیش 2هس ممنون
konkuri پایه هم داره ولی از استاد دیگس استادش ارغوانی فرد هستش
-
سلام
از آلاء و کسانی که در این امر تلاش میکنن و زحمت میکشن بسیار سپاسگزارم
یه سوال داشتم و اون اینکه بخش گرما و دما ناقص آپلود شدن و ادامه داره چون استاد خودشون گفتن که انبساط ها رو هم میگن ولی انگار اون بخش آپلود نشده
ممنون میشم اگه رسیدگی کنینS.nima مثله اینکه زمان نداشتن تدریسش کنن
-
سلام خسته نباشین .. من نمیتونم کلیپ ها رو دانلود کنم لینک های دانلود رو ک میزنم وارد ی صفحه میشه ک ب صورت آنلاین باید فیلم ها رو بینم ... یکی دو ساعتی هست اینطوری شده قبل از این کلیپ ها رو دانلود میکردم .. میخواستم ببینم مشکل از سایته یا ن ؟
-
سلام دوست عزیز من امتحان کردم مشکلی نداشت دانلود میشد 2باره امتحان کن
-
شما کدوم جلسه رو دانلود میکنی؟
-
parham
آدرس صفحه ای که فیلم رو بصورت انلاین نشون میده رو توی دانلود منیجر کپیش کن..بزن دانلود شه .... -
سلام و عرض خسته نباشید خدمت دوستان...
کسی پاسخ تشریحیه تست های همایش رو داره ..؟؟ یا مثلا نوشته عایا ؟ -
آقای کازرانیان جمع بندی رو خیلی باانرژی و خوب تدریس کردن.
-
سلام دوستان یه سوال این مباحث پایه مثل فیزیک و شیمی ... مخصوص کنکور 96 هم جداگانه تدریس و ارایه میشه یا نه برای امسال هم فقط همیناست ؟
-
سلام دوستان یه سوال این مباحث پایه مثل فیزیک و شیمی ... مخصوص کنکور 96 هم جداگانه تدریس و ارایه میشه یا نه برای امسال هم فقط همیناست ؟
Hassanone برای همایش فیزیک امسال استاد نادریان رو داریم..البته فک کنم پیش باشه !
-
سلام دوستان
اطاع دارید که آقای کازرانیان کانال تلگرام یا اینستاگرام دارن یا نه؟
و اگر دارند آدرسش رو لطف میکنید بدید؟ -
سلام دوستان
و اگر دارند آدرسش رو لطف میکنید بدید؟@curly در همایش فیزیک پایه کازرانیان اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
سلام دوستان
و اگر دارند آدرسش رو لطف میکنید بدید؟سوال منم هست کسی اطلاعی داره ؟
@ادمین
@دانش-آموزان-آلاء -
دینامیک چی
-
سلام دوستان
تو جزوه ای که آقای کازرانیان گذاشتن مبحث ترمودینامیک که مربوط به رشته ریاضیه هست اما توی فیلما این بخش نیست کسی میدونه جریان چیه؟
جای دیگه آموزش دادن؟
با سپاس -
سلام چرا ادامه ی مبحث قانون لنز نیست؟؟
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.