__تولد دختر توت فرنگی__
-
اخاااااااا من بااااید بعدن تبریک بگم.... نتم داغونه چیزی لود نمیشه
جیگره خوشگله خوش استایله تو دل بروعه خوش خنده ی جذابه منحرفه مودبه دوست داشتی.... ای عضو گروه....مملکت
عخشمممممممم تولدت مبارکااااااااااا.... ایشالا عکس تولد صدو بیس سالگیتو کنار نوهات و نتیجه هاتو همسر گرام ببینیم
ولی فک کنم ازون پیرزنایی میشی ک با پیرهن ماکسی قرمزو موهای بلوند میگن من هنو پیر نشدم ( ی عشوه میادو گیلاسشو میبره سمت لبش️
️)
کلن تولدت هپی مپی و اجی مجی لاترجی با کلی ارزوهای قشنگ با طعم توت فرنگی -
جیگره خوشگله خوش استایله تو دل بروعه خوش خنده ی جذابه منحرفه مودبه دوست داشتی.... ای عضو گروه....مملکت
عخشمممممممم تولدت مبارکااااااااااا.... ایشالا عکس تولد صدو بیس سالگیتو کنار نوهات و نتیجه هاتو همسر گرام ببینیم
ولی فک کنم ازون پیرزنایی میشی ک با پیرهن ماکسی قرمزو موهای بلوند میگن من هنو پیر نشدم ( ی عشوه میادو گیلاسشو میبره سمت لبش️
️)
کلن تولدت هپی مپی و اجی مجی لاترجی با کلی ارزوهای قشنگ با طعم توت فرنگی -
هرچی آرزوی خوبه، مالِ تو
%(#e100ff)[تـولـدت مـبـارکـ] melikaaa -
@دختر-بهار
بهههه تولدددِ دوستِ دوستامهه
تولدت مبااارکک
ایشالله به هرچی که میخوای برسی و تو تمام مراحل زندگیت موفق باشی -
melikaaa تولدتون مبارک خانوم خاستگار
(به خاطر حرف اون روزتون گفتم اگر ناراحت شدین شرمنده
)
انشالله به هر چی میخواین برسین و پله های ترقی رو یکی یکی بالا برین و ارزوهاتون بشه خاسته هاتون@nafas-m در __تولد دختر توت فرنگی__ گفته است:
melikaaa تولدتون مبارک خانوم خاستگار
(به خاطر حرف اون روزتون گفتم اگر ناراحت شدین شرمنده
)
انشالله به هر چی میخواین برسین و پله های ترقی رو یکی یکی بالا برین و ارزوهاتون بشه خاسته هاتون
بس که نازی خاستگارت شدم دیگ
بوس رو لپت مرسی خوشگلم🥰
-
تولدت مبارک دایی
amir ahmadi در __تولد دختر توت فرنگی__ گفته است:
تولدت مبارک دایی
برو بات قهرم
️
ولی مرسی حالا که گفدی
️
-
melikaaa تولدتون مبارکا باشه
به هرچی میخوای برسین وحال دلتون خوبBad Fighter در __تولد دختر توت فرنگی__ گفته است:
melikaaa تولدتون مبارکا باشه
به هرچی میخوای برسین وحال دلتون خوبخیلی مرسییییی
همچنین عزیزم -
️)
کلن تولدت هپی مپی و اجی مجی لاترجی با کلی ارزوهای قشنگ با طعم توت فرنگیAbnormal در __تولد دختر توت فرنگی__ گفته است:
️)
کلن تولدت هپی مپی و اجی مجی لاترجی با کلی ارزوهای قشنگ با طعم توت فرنگیفدات شم عزیزممم
خرس مهربون مایی شما
️
بخورمت خوشگلم مرسی -
هرچی آرزوی خوبه، مالِ تو
%(#e100ff)[تـولـدت مـبـارکـ] melikaaa -
amir ahmadi در __تولد دختر توت فرنگی__ گفته است:
تولدت مبارک دایی
برو بات قهرم
️
ولی مرسی حالا که گفدی
️
melikaaa یا موسی