تعویق کنکور99
-
romisa خونسردی ؟ دیگه چی ازش مونده که خونسرد باشیم پیر شدیم با کنکور 99
این 2 ماهه داره جمع بندی میکینم
11 ماه داره برا کنکور درس میخونیم
الانم واقعا نمیدونم اصلا چجور برنامه بریزیم برا این مدت
از ی طرف خانواده هم بیشتر از ما اذیت شدن -
به نظرم کلا نتارو قط کنیم
سیم تلوزیونم بکشیم فقط بخونیم:/
تا وقتی اس ام اس کارت ورود به جلسه برامون بیاد...
ناز میکنن برا ادم
اصن انقد عقب بیوفته که بترکه
منم انقد میخونم تا بترکم...نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهzahra alaei در تعویق کنکور99 گفته است:
به نظرم کلا نتارو قط کنیم
سیم تلوزیونم بکشیم فقط بخونیم:/
تا وقتی اس ام اس کارت ورود به جلسه برامون بیاد...
ناز میکنن برا ادم
اصن انقد عقب بیوفته که بترکه
منم انقد میخونم تا بترکم...اییییینههههههههه
-
داداش میدونم سخته ولی تروخدا یجوری حرف نزید که انگار میخواید والفجر 2020 شرکت کنید .
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE در تعویق کنکور99 گفته است:
داداش میدونم سخته ولی تروخدا یجوری حرف نزید که انگار میخوام والفجر 2020 شرکت کنید .
طرز فکرتون قشنگگه به نظرم برید بخونید اینجا نمونین
-
داداش میدونم سخته ولی تروخدا یجوری حرف نزید که انگار میخواید والفجر 2020 شرکت کنید .
MahdiNOVE
چشم ووالفجر 2020 برا شما -
MahdiNOVE در تعویق کنکور99 گفته است:
داداش میدونم سخته ولی تروخدا یجوری حرف نزید که انگار میخوام والفجر 2020 شرکت کنید .
-
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Brice در تعویق کنکور99 گفته است:
بچه ها به نظرتون سوالای امسال چطورین با این همه تعویق؟؟
@nazi-salehi
MahdiNOVE
@بنظر من هرررجوری باشه
آسون باشه یا سخت باشه واسه همه همینه
زیاد شرایط فرقی نداره -
MahdiNOVE در تعویق کنکور99 گفته است:
Brice ی چی یاد گرفتید برید بخونید
شما که جا ما نیستید نمیدونم امسال چقدر سختی با این کنکور کشیدیم -
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دیگ لازم شد اقای موقاری بیاد بگه بچه های گلم حتی اگ مجبور شدین ١٤٠٠کنکور بدین باز واسه هدفتون بجنگین یا حتی اگ س بار کنکورتون افتاد عقب
-
داداش گلم چرا تیکه میندازی 1 ماه عقب افتاده دیگه اینکارا چیع تو این 1 ماه میتونی جوری برنامه ریزی کنی که فشاری که تو این مدت بهت اومد نیاد
MahdiNOVE واقعا الان از لحاظ روانی اوکی نیستم ببخشید
ولی واقعا الان خیلی ناامید شدم
اومدم انجمن کع سوال درسی بپرسم که نوتیف برام اومد حالم گرفته شد -
شما که جا ما نیستید نمیدونم امسال چقدر سختی با این کنکور کشیدیم -
MahdiNOVE
شاید -
MahdiNOVE ی ماه زمان کمی نیست ها
-
MahdiNOVE واقعا الان از لحاظ روانی اوکی نیستم ببخشید
ولی واقعا الان خیلی ناامید شدم
اومدم انجمن کع سوال درسی بپرسم که نوتیف برام اومد حالم گرفته شد -
شما که جا ما نیستید نمیدونم امسال چقدر سختی با این کنکور کشیدیمنوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده81Sobhan در تعویق کنکور99 گفته است:
شما که جا ما نیستید نمیدونم امسال چقدر سختی با این کنکور کشیدیمقربونت من خودم کنکوریم
میدونم خیلی سخته غصری داشتم به بچه ها تو دلی میگفتم حالم داره از اتاقم بهم میخوره دیگه
ولی خب دیگه چیکار کنیم ؟؟همین الانشم که درگیر تعویق بودیم خیلی ها دارن ازمون جلو میزنن
ما که اینهمه سختی کشیدیم این یک ماه رو هم روش
سخت بود جمله بالا ولی خب الان ما چیکار میتونیم انجام بدیم جز درس خوندن -
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط MahdiNOVE انجام شده
نه بخدا این فقط تلقین هست به خودت میکنی تو 1 هفته به خودت هی یچیزی رو تکرار کن اون اتفاق میوفته .
انقدر بد فکر نکنید به نظر من خوشحال باشید از تعویق چرا ؟
حداقلش اینه که تو این 30 روز یک روز در میون ازمون جامع میزنید سوادتون بیشتر میشه .
-
به نظر من با توجه به نهایی نسبت به سال پیش سخت تر میشه ولی تعویق ها تاثیری نداره چون سوال جدید طرح نمیشه .
نوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۳۹۹، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMahdiNOVE در تعویق کنکور99 گفته است:
به نظر من با توجه به نهایی نسبت به سال پیش سخت تر میشه ولی تعویق ها تاثیری نداره چون سوال جدید طرح نمیشه .
اوهوم ممنون
-
81Sobhan در تعویق کنکور99 گفته است:
شما که جا ما نیستید نمیدونم امسال چقدر سختی با این کنکور کشیدیمقربونت من خودم کنکوریم
میدونم خیلی سخته غصری داشتم به بچه ها تو دلی میگفتم حالم داره از اتاقم بهم میخوره دیگه
ولی خب دیگه چیکار کنیم ؟؟همین الانشم که درگیر تعویق بودیم خیلی ها دارن ازمون جلو میزنن
ما که اینهمه سختی کشیدیم این یک ماه رو هم روش
سخت بود جمله بالا ولی خب الان ما چیکار میتونیم انجام بدیم جز درس خوندنBrice مشکل اینجاست خیلی ها درگیر تعویق بودن ولی من سعی میکردم بخونم واقعا خیلی خسته شدم