تولد یه تیکه از وجودم 😎😎
-
Mono در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
@دختر-بهار مفت؟ تا کادو ندین نمیزارم پاتونو از اینجا بزارین بیرون کیک هم میخاین؟😂😂😂😂
الان تو بامنی یا طرف اونی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:neutral_face: :face_with_tears_of_joy: :neutral_face: :victory_hand_light_skin_tone:
منکه کادوهامو دادم دیشب بهت :smiling_face_with_sunglasses: :unamused_face:
ضمنا میخوای شات دیشبو بهت بدم که خودت گفتی تو بودنت خودش برام یه دنیا کادوعه؟؟؟؟:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :unamused_face: -
@دختر-بهار نه با اوشون بودم😂😂 @jahad-20
حله فک کردم داری ب من میگی ی طومار نوشتم برات :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers:
-
Mono من ول کن شما نیستم خودتون میرین چت هم کیک میخورین کادو میدین باید کیک بدین اونم شکلاتی😂😂
-
حله فک کردم داری ب من میگی ی طومار نوشتم برات :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :crossed_fingers:
-
من که کادوم و دادم😐💔😂
-
Mono من ول کن شما نیستم خودتون میرین چت هم کیک میخورین کادو میدین باید کیک بدین اونم شکلاتی😂😂
@jahad-20 در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
اصن ب فرض اینکه من بهت کیک بدم .... خوبه مال غصبی بخوری؟؟؟ اون کیک کوفتی چجوری از گلوت پایین میرهع اخع؟؟؟:crossed_fingers: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :confused_face:
-
اصن ب فرض اینکه من بهت کیک بدم .... خوبه مال غصبی بخوری؟؟؟ اون کیک کوفتی چجوری از گلوت پایین میرهع اخع؟؟؟:crossed_fingers: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :confused_face:
-
Mono اشکالی نداره شیرینی زبون بده😂
پفک وچیپس و آب نباتم میتونی بدی فقط یه چیزی بده از تاپیک تولدت دست خالی نریم😂 -
@دختر-بهار نه انقدرام بی چشم و رو نیسم🙁
خوبه عافرین ....60 امتیاز :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :heart_suit: :victory_hand_light_skin_tone:
-
پفک وچیپس و آب نباتم میتونی بدی فقط یه چیزی بده از تاپیک تولدت دست خالی نریم😂@jahad-20 در تولد یه تیکه از وجودم 😎😎 گفته است:
پفک وچیپس و آب نباتم میتونی بدی فقط یه چیزی بده از تاپیک تولدت دست خالی نریم😂شیکم که نیس انبار غلاته :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :confused_face: :confused_face: :raising_hands: :rolling_on_the_floor_laughing:
-
-
@دختر-بهار وووواااایییییی چقد خسیسیم😂😂😂😂
خسیس نیستیم زیر بار زور نمیریم :smirking_face: :smiling_face_with_sunglasses:
ذلت ناپذیریم :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :rolling_on_the_floor_laughing: :sign_of_the_horns:
-
@دختر-بهار الکی ملت و دعوت نکن بعدش پذیرایی نکنی 😒 کیک اصلا هم غصبی نیست خوبم پایین میره😂 اون که رفت تنقلات بیاره توهم برو کیک بیار 😂😂
-
@دختر-بهار وووواااایییییی چقد خسیسیم😂😂😂😂
خسیس نیستیم زیر بار زور نمیریم :smirking_face: :smiling_face_with_sunglasses:
ذلت ناپذیریم :smiling_face_with_sunglasses: :smiling_face_with_sunglasses: :rolling_on_the_floor_laughing: :sign_of_the_horns:
-
@jahad-20

بخور ببینم میره پایین یا ن😂😂😂الهییی گیر کنه تو گلوش :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing: :rolling_on_the_floor_laughing:
این لقمه ها خوردن ندارهع :unamused_face: :unamused_face: :victory_hand_light_skin_tone: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :expressionless_face: -
@دختر-بهار ملت و به چ کارهایی ک وا نمیدارن😂😂
الان Bad Fighter هم میاد تا سه بشمار :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :man_facepalming_medium-light_skin_tone: