دورهمی شب کنکور
-
zahra alaei
منم دقیقا همینم میفهمم چی میگیاصن یه وعضی:/
-
اگه چیزی تو جلسه آرامشتون رو بهم میزد اعتراض کنید
مثلا اگه مراقب زیاد راه میرفت بین صندلی ها ، اگه بغل دستی تون نظم رو بهم میزد ، اگه مراقبا با همدیگه پچ پچ میکردن خلاصه هررررررررر چیزی که تمرکزتون رو بهم میزد خیلی جدی اعتراض کنید و لطفا از اعتراض کردن نترسید! -
سلام
اقا من استرس دارم استرس دارم تپش قلب دارم دارم دااااارم بعد دو سه ساعت هیچ استرسی ندارم بعد باز استرس دارم که استرس ندارم:/ میگم من چرا هیچ حسی ندارم... حتما خراب میکنم:/امیدوارم متوجه شده باشین:/
یه جوریه وضعیتم انگاری دارم مسخره بازی در میارم:/ کاملا جدیم....zahra alaei در دورهمی شب کنکور گفته است:
سلام
اقا من استرس دارم استرس دارم تپش قلب دارم دارم دااااارم بعد دو سه ساعت هیچ استرسی ندارم بعد باز استرس دارم که استرس ندارم:/ میگم من چرا هیچ حسی ندارم... حتما خراب میکنم:/امیدوارم متوجه شده باشین:/
یه جوریه وضعیتم انگاری دارم مسخره بازی در میارم:/ کاملا جدیم....میدونم چی میگی
مثلا من دو روزه اصن حس میکنم کنکور تموم شده ریلکس شدم
بعد یهو یه مووج استرس میاد
ولی همون لحظه توکل کن و ب چیزای خوب فکر کن و حواس خودتو پرت کن
هرچقدم کمتر استرس ب خودت راه بدی بهتر ..سیستم ایمنیتو ضعیف نکن با این همه استرس -
اصن یه وعضی:/
zahra alaei در دورهمی شب کنکور گفته است:
هوم میفهمم چی میگی یهو قلبت تاپ تاپ میزنه جوری که میخواد از سینه ات بزنه بیرون
یه موقع هم اینقدر آروم میزنه که اصلا به این که داره کار میکنه با نه شک میکنی -
هوم میفهمم چی میگی یهو قلبت تاپ تاپ میزنه جوری که میخواد از سینه ات بزنه بیرون
یه موقع هم اینقدر آروم میزنه که اصلا به این که داره کار میکنه با نه شک میکنیدقيقا...
يهو انقد استرس ميگيرم يهو بلند ميشم يه ساعت فقط دور، اتاق را ميرم:/نميتونم بشينم...
بعد يهو بي حس بي حس:/ -
یه چیز دیگه
این که میگم رو تو ازمون های قلمچی ندیدین
شما باید سر جلسه چند جا رو امضا کنید ؛ مثل
صفحه ی اول هر دو دفترچه ی عمومی و اختصاصی
اگه زمین جواب ندید یا از ادبیات فقط قرابت بزنید این کادر به چشمتون نمیخوره
خلاصه حواستون بهش باشه/: -
سلام
یه جوریه وضعیتم انگاری دارم مسخره بازی در میارم:/ کاملا جدیم....میدونم چی میگی
مثلا من دو روزه اصن حس میکنم کنکور تموم شده ریلکس شدم
بعد یهو یه مووج استرس میاد
ولی همون لحظه توکل کن و ب چیزای خوب فکر کن و حواس خودتو پرت کن
هرچقدم کمتر استرس ب خودت راه بدی بهتر ..سیستم ایمنیتو ضعیف نکن با این همه استرس@nazi-salehi
دقيقا
-
از اینا درست کنید با خودتون ببرید
خیلی بهتر از شکلات هست که قند مصنوعی داره چون قند مصنوعی همونقدر که زود قندتون رو بالا میبره همونقدر زود هم اثرش میره !اما خرما و میوه که قند طبیعی دارن بهترن
و اینکه اینطوری دستتون هم به ماده غذایی نمی خوره که آلوده نشه!
می تونید برش های سیب و میوه های سفت هم این شکلی آماده کنید
-
دقيقا...
يهو انقد استرس ميگيرم يهو بلند ميشم يه ساعت فقط دور، اتاق را ميرم:/نميتونم بشينم...
بعد يهو بي حس بي حس:/zahra alaei یا خدا خودت بخیر بگزرون
دختر اخه وقتی این طور برا خودت همه چیو سخت می کنی روز کنکور هم برات سخته میشه چیزی نیست اینم مثل بقیه ازمونا سعی کن خودتو سرگرم کنی
-
خیلی بهتر از شکلات هست که قند مصنوعی داره چون قند مصنوعی همونقدر که زود قندتون رو بالا میبره همونقدر زود هم اثرش میره !اما خرما و میوه که قند طبیعی دارن بهترن
@M-an بیا نگاه این کنید روحیه بگیرید
-
روز کنکور هم یکی از روزای خداست مثل همه روزای عادی زندگی اینو تکرار کنید تا مغزتون حکش کنه براتون عادی شه
-
رفتم گند زدم به تمرکزم
اهههههههههه -
@M-an در دورهمی شب کنکور گفته است:
آره اتفاقا من میخاستم پوستشو بگیرم دونشم دربیارم تو پودر پسته غلط بدم
انقدی ک فکر خوراکیای کنکورم فکر خودش نیسم -
رفتم گند زدم به تمرکزم
اهههههههههه -
رفتم خبراا رو ببینم همیشه میرم
یه خبر چرت دیدم رنگ از رخسارم پرید
@nazi-salehi -
سلامممممممم به همه کنکوریااااااااا
من یه پایه دهمیم وهیچ تجربه ای ندارم ولی نظر من اینه که یه روز قبل کنکور برید کوهنوردی یا ورزش کنید وبعد اضهر هم کم بخوابید تا شب بتونید بخوابید ودرضمن با کسی برید ورزش کنید منظورم دو کردن هست یا پیاده روی که اعصابتون رو خراب نکنه وهی سوال نپرسه مثلا پدرتون یا برادرتون یا دایی یا عمو یا بهترین دوستتون بنظرم این توصیه من شاید خوب باشه البته اصلا تایید نمیکنم چون یه پایه دهمی هستم وتجربه ایی ندارم
ولی ازخدای منان خواستارم که هرکس تلاش کرده به حقش برسه و موفق شه درضمن درخواست میکنم که هروقت از جلسه برگشتید وخستگی در کردید بیاید بگید که الا چقد کمک کرده وکدام دبیر
یا علی
به امید پیروزی
-
@nazi-salehi@جهاد در دورهمی شب کنکور گفته است:
@nazi-salehiاصلا بنظرم هیچکاری نکنید این چن روزو
مثه کبک سرمونو بکنیم تو برف ک هیچی بهم نزنه تمرکزمونو
من میخاستم اون یه روز قبل کنکور که باید درس نخونیم و با دوستام برم سطح شهر بچرخم
بعد گفتم ممکنه حرفی بزنن استرس بدن بهم
پس کاری ب کار هیچکس و هیچ شبکه و هیچ خبری نداشته باشین
باشد ک رستگار شویم -
من یه پایه دهمیم وهیچ تجربه ای ندارم ولی نظر من اینه که یه روز قبل کنکور برید کوهنوردی یا ورزش کنید وبعد اضهر هم کم بخوابید تا شب بتونید بخوابید ودرضمن با کسی برید ورزش کنید منظورم دو کردن هست یا پیاده روی که اعصابتون رو خراب نکنه وهی سوال نپرسه مثلا پدرتون یا برادرتون یا دایی یا عمو یا بهترین دوستتون بنظرم این توصیه من شاید خوب باشه البته اصلا تایید نمیکنم چون یه پایه دهمی هستم وتجربه ایی ندارم
ولی ازخدای منان خواستارم که هرکس تلاش کرده به حقش برسه و موفق شه درضمن درخواست میکنم که هروقت از جلسه برگشتید وخستگی در کردید بیاید بگید که الا چقد کمک کرده وکدام دبیر
یا علی
به امید پیروزی
@Student-s در دورهمی شب کنکور گفته است:
یا علی
به امید پیروزی
سلام
خیلی پیشنهاد خوبی کردی*بعد از ظهر
-
فقط کنکور یه مرحله از زندگیه که باید بگذره. پس چه خوبه تلاش کنیم خوب بگذره
اگر تلاش کردی پس نگران نتیجه نباش تو به خودت بدهکار نیستی -
یه سری تجربه طی 4 کنکور :|
سعی کنین زودتر از همه برین سر صندلیتون، سعی کنین استیل بدنتونو رو صندلی تو نیم ساعتی که از 7.30 تا 8 هست(شایدم امسال بیشتر بشه) پیدا بکنین و خودمونیش بدنتونو با صندلی اُخت بدین و پی در پی نفسای عمیق بکشین تا بدن آروم بگیره
جوراب نازک بپوشین و صندلی(دمپایی هم خوبه :|) استفاده کنین(گیوه خیلی بهتره
)
از جمله های مثبت و انرژی دهنده(هرچی که به نظرتون مسخره تره، موثرتره) به خودتون بگین، الان مثل ورود به رینگ بوکسه، آمادگی جسمانی اهمیتش کم میشه و روحیس که تعیین میکنه چی به چیه
توی عمومیا سعی کنین از درسای ساده و نقطه قوت شروع کنین(البته اگه تمرین کردین)
تا جایی که ممکنه تو حوزه با کسی(رفیق اشنا هرکی) حرف نزنین و همون جمله های + رو بگین(من میترکونم، من خوشحال بیرون میام، امروز جزو بهترین خاطره هامه و ....)
قبل اینکه برین سر جلسه یکمی، تاکید میکنم یکمی مواد قندی بخورین+آب، چون خوردن سر جلسه کار آسونی نیست با این وضعیت کرونا
بقیه دوستانم توصیه هاشونو گفتن ولی یه توصیه ویژه!
دفترچه رو که میذارن رو میزتون، صفحه ی اول ادبیات(سوالای لغتش) مشخصه(به خاطر کیفیت ضعیف کاغذ سنجش!) میتونین زودتر از بقیه چنتا سوالو نگاه بکنین، البته اگه برعکس خوندنتون خوبه
امیدوارم به حقتون برسین:)