-
H_R بله منم اون روز گیج شدم
ولی دوستان ببینید استاد موقاری تو خود تدریس صفر تا صد دهم گفتند خون کلاژن و الاستیک نداره ولی گفتن که پلاسما دارای پروتئین هایی هست
به قول خودشون این از اون جمله های دو سمتیه که کلاژن و الاستیک رشته پروتئینی اند ولی از اونور غلطه
هر رشته پروتئینی ای کلاژن و الاستیک نیست مثل فیبرین
البته این استدلال من است چون میخوام ثابت کنم حرف استاد موقاری درستهالبته واقعا استدلالم بدم نیستا
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی H_R @نگین-وهاب-مقدم
یادم رفت تگتون کنم -
ولی دوستان ببینید استاد موقاری تو خود تدریس صفر تا صد دهم گفتند خون کلاژن و الاستیک نداره ولی گفتن که پلاسما دارای پروتئین هایی هست
به قول خودشون این از اون جمله های دو سمتیه که کلاژن و الاستیک رشته پروتئینی اند ولی از اونور غلطه
البته این استدلال من است چون میخوام ثابت کنم حرف استاد موقاری درستهالبته واقعا استدلالم بدم نیستا
@mitra-ism-rahmani احسنتتتت
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۶:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم
4.pdf
11 (1).pdf
7 (1).pdf -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۰۰ آخرین ویرایش توسط Patrikam انجام شده
-
@نگین-وهاب-مقدم
4.pdf
11 (1).pdf
7 (1).pdf@f-noori7979
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Patrikam در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
-
Patrikam در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
سلام مثال ۶ و ۷ درسته؟؟؟؟
سلام
سوال6 تا اونجایی که رفتین درسته ولی ادامه داره
۷ چی؟
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط f.noori7979 انجام شده
Patrikam
سوال 7 -
@mitra-ism-rahmani در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
اره اینو میدونم توی صفر تا صد چی گفت ولی یکی از بچه ها در اومد گفت من توی دورهی نوبت اول دیدم گفته داره و اصلاح کرده
بعد من در جایگاه علمی هم نیستم که بخوام به حرف هیچ کدوم از این دو استاد ایراد وارد کنم -
-
خب خب من اومدم با یه تست دیگه
میبینم که بسی غیر فعالید
اما خودم براتون سوال آوردم
خب به نظر شما قسمت ج این سوال درسته یا یه نکته الکیه؟؟؟؟؟
@تجربیا
@دوازدهم
استاد ننظر شما چیه؟
mehranmirzaei -
@mitra-ism-rahmani در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
اره اینو میدونم توی صفر تا صد چی گفت ولی یکی از بچه ها در اومد گفت من توی دورهی نوبت اول دیدم گفته داره و اصلاح کرده
بعد من در جایگاه علمی هم نیستم که بخوام به حرف هیچ کدوم از این دو استاد ایراد وارد کنم -
H_R من میگم شاید اون دوستمون اشتباه کردن چون استاد موقاری هم تو صفر تا صد و هم به قول شما تو راه ابریشم حرفشون همین بوده خب پس دلیلی نداره تو جزوه شب امتحان چیز دیگه ای گفته باشن
@mitra-ism-rahmani میگن چی میترا خلاصه بگو برام
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم میگن استاد اصلاحیه زده برا موضوع کلاژن که تو صفر تا صد گفته بودند
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@نگین-وهاب-مقدم
H_R
دریا دریایی -
@نگین-وهاب-مقدم
H_R
دریا دریایینوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دریا دریایی ببخشید عزیزم حال ندارم دوباره بگم میشه محبت کنی چند تا مورد پایین که دادیم را بخونید
-
دریا دریایی ببخشید عزیزم حال ندارم دوباره بگم میشه محبت کنی چند تا مورد پایین که دادیم را بخونید
نوشتهشده در ۷ مهر ۱۳۹۹، ۱۹:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
باش بزار
-
@mitra-ism-rahmani چقده زود جوش میاری تو