-
اصلا بیاین تصویب کنیم از این به بعد به میوز بگیم پیاز
-
نوشتهشده در ۸ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
H_R در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
اصلا بیاین تصویب کنیم از این به بعد به میوز بگیم پیاز
کاملا موافقم
-
خب دیگه نبینم کسی دیگه اسم میوزو بیاره ها
جاستتتتت پیاز -
خب من باز اومدم با یه تست زیست دیگه
میبینم که همچنان نسبت به تاپیک غیر فعالید
اما خودم براتون یه سوال اوردم که با هم سر یه قسمتش بحث کنیم
بچه ها نظرتون درباره قسمت الف چیه؟؟؟
اگر بخواییم درست تر بگیم فقط اسپرماتوسیت اولیه توانایی میوز نداره؟!
خوشحال میشم نظراتتون رو بخونمmehranmirzaei
استاد ممنون میشه اگه میشه راهنمایی کنید -
بچه ها مدارس چرا قرمز شدن؟
-
سلام سلام
به دوستای گل آلایی
خوشم میاد هنوز که هنوزه جواب نمیدید
اما بازم مثل همیشه خودم اومدم با یه سوال یا شاید یه ابهام
۱. در طی ماه دوم تمام اندام های جنین شکل مشخص میگیرد.
۲. در انتهای سه ماهه اول اندام های جنسی جنین شکل مشخصی میگیرند.چی شد چی شد!!!!!! اول میگه ماه دوم مشخص میشن همشون بعد میگه اندام های جنسی انتهای سه ماهه اول شکل میگیره
خب نظر شما چیه؟؟؟؟شاد باشید
-
سلام سلام
به دوستای گل آلایی
۲. در انتهای سه ماهه اول اندام های جنسی جنین شکل مشخصی میگیرند.چی شد چی شد!!!!!! اول میگه ماه دوم مشخص میشن همشون بعد میگه اندام های جنسی انتهای سه ماهه اول شکل میگیره
-
سلام سلام
به دوستای گل آلایی
خب نظر شما چیه؟؟؟؟سوال خوبیست واینکه اینا همه باید میگفت به طور معمول دیگه @راهنما-زیست
-
سلام سلام
بچه ها اینم از اولین سوال این تاپیک که خودم استارتش رو میزنم خب این شما و این سوال
بچه ها به نظر شما این سوال یه جوری نیست؟؟؟؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلانوشتهشده در ۱۲ شهریور ۱۳۹۹، ۱۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R دوست عزیز سلام بنظرم گزینه 4جواب باشه
-
سلام سلام
به دوستای گل آلایی
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۹، ۱۷:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R
اگه کتاب زیست یازدهم دم دستت هست ازاین قسمت یه عکس بگیر
به نظرم یه قیدی کتاب اینجا میاورد -
H_R
اگه کتاب زیست یازدهم دم دستت هست ازاین قسمت یه عکس بگیر
به نظرم یه قیدی کتاب اینجا میاورددریا دریایی نه قیدی نداره که!
-
H_R دوست عزیز سلام بنظرم گزینه 4جواب باشه
لب تاب افشاری در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
H_R دوست عزیز سلام بنظرم گزینه 4جواب باشه
کدوم سوال؟؟؟؟
-
دریا دریایی نه قیدی نداره که!
نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R در بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
خدایی جنین شناسی یکی از مباحث خیلی سخته.من خودمم هیچ وقت این قسمت رو درست نفهمیدم:/
دکتر یا دانشجوی پزشکی سراغ نداری؟ -
خدایی جنین شناسی یکی از مباحث خیلی سخته.من خودمم هیچ وقت این قسمت رو درست نفهمیدم:/
دکتر یا دانشجوی پزشکی سراغ نداری؟نوشتهشده در ۱۳ شهریور ۱۳۹۹، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهدریا دریایی
شکل گیری اندام های جنسی از لوله ها تناسلی بدون تفاوت تو ماه دوم انجام میشه ولی ظاهر شدن اون اندام و به قول معروف تشخیص دختر یا پسر بودن جنین زمان بیشتری نیاز داره
برا همین میگه مشخص میشه و قابل تشخیصه
ینی تفاوت دختر و پسر از ماه دوم شکل میگیره
ولی توی ماه سوم با سونو مشخص میشه بچه چیه -
خب خب من آمدم با یه تست دیگه !!!!!
خوش میگذره که سری به این تاپیک نمی زنین
این بار دو تا تست اوردم اونم چ تستی از درس آسون دینی ...... این و شما و این تست !!!!! خوشحال میشم نظرت رو با دلیل بگیتست 1 :کدام مسائل زمینه را برای ورود جعل و تحریف با احادیث پیامبر اکرم(ص) آماده کرد ؟
۱) میدان دادن به گروهی از علمای اهل کتاب و نیاز حاکمان جور به توجیه موقعیت خود و اقدامات مخالف اسلام آن ها
2)میدان دادن به گروهی از علمای اهل کتاب و تفسیر و تبیین آیات قرآن توسط برخی عالمان وابسته به قدرت
۳)منع نوشتن احادیث پس ارز رحلت پیامبر و نیاز حاکمان جور به توجیه خود و اقدامات مخالف اسلام آنها
۴)منع نوشتن احادیث پس از رحلت پیامبر و تفسیر و تبیین آیات قرآن توسط برخی عالمان وابسته به قدرتپ.ن: به نظر من این سوال مشکل داره چون یکی از گزینه ها در اندیشه وتحقیق اومده که درستی یکی هم در متن درس
تست 2 : از دقت در حدیث سلسله الذهب امام رضا به اهمیت ...... که مرتبط یا ..... است ، پی می بریم .
۱) تجلی توحید در زندگی اجتماعی با ولایت امام که همان ولایت خداوند ـ مجاهدت در راستای ولایت ظاهری
2) تجلی توحید در زندگی اجتماعی با ولایت امام که همان ولایت خداوندـ اقدامات مربوط به مرجعیت دینی
3) توجه و دقت نظر به اصل بنیادین اعتقادی مسلمین که توحید ـ مجاهدت در راستای ولایت ظاهری
4)توجه و دقت نظر به اصل بنیادین اعتقادی مسلمین که توحید ـ اقدامات مربوط به مرجعیت دینیموفق باشید
٬@دوازدهم
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء -
خب خب من آمدم با یه تست دیگه !!!!!
خوش میگذره که سری به این تاپیک نمی زنین
این بار دو تا تست اوردم اونم چ تستی از درس آسون دینی ...... این و شما و این تست !!!!! خوشحال میشم نظرت رو با دلیل بگیتست 1 :کدام مسائل زمینه را برای ورود جعل و تحریف با احادیث پیامبر اکرم(ص) آماده کرد ؟
۱) میدان دادن به گروهی از علمای اهل کتاب و نیاز حاکمان جور به توجیه موقعیت خود و اقدامات مخالف اسلام آن ها
2)میدان دادن به گروهی از علمای اهل کتاب و تفسیر و تبیین آیات قرآن توسط برخی عالمان وابسته به قدرت
۳)منع نوشتن احادیث پس ارز رحلت پیامبر و نیاز حاکمان جور به توجیه خود و اقدامات مخالف اسلام آنها
۴)منع نوشتن احادیث پس از رحلت پیامبر و تفسیر و تبیین آیات قرآن توسط برخی عالمان وابسته به قدرتپ.ن: به نظر من این سوال مشکل داره چون یکی از گزینه ها در اندیشه وتحقیق اومده که درستی یکی هم در متن درس
تست 2 : از دقت در حدیث سلسله الذهب امام رضا به اهمیت ...... که مرتبط یا ..... است ، پی می بریم .
۱) تجلی توحید در زندگی اجتماعی با ولایت امام که همان ولایت خداوند ـ مجاهدت در راستای ولایت ظاهری
2) تجلی توحید در زندگی اجتماعی با ولایت امام که همان ولایت خداوندـ اقدامات مربوط به مرجعیت دینی
3) توجه و دقت نظر به اصل بنیادین اعتقادی مسلمین که توحید ـ مجاهدت در راستای ولایت ظاهری
4)توجه و دقت نظر به اصل بنیادین اعتقادی مسلمین که توحید ـ اقدامات مربوط به مرجعیت دینیموفق باشید
٬@دوازدهم
@انسانیا
@تجربیا
@ریاضیا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاءنوشتهشده در ۲۶ شهریور ۱۳۹۹، ۱۲:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R
سوال 1 گزینه4
که حقیقتا از روی خود کتابههیچ تغییری هم نداشته
توصیه میکنم این قسمت رو حتما حتما بخونین چون من خیلی سوال از این تیکه دیدم
در مورد سوال 2 که جوابش گزینه 2 هستش اینو باید بدونیم که این سلسله در مورد توحید در راستای ولایت امامان هستش
در مورد ولایت ظاهری یه نکته بگم: هرجا کلمه هایی مثل قسط،ترازو و کلماتی از این قبیل دیدین ینی ولایت ظاهری
منطقی هم هست چون باید ولایت ما درست باشه تا اینا اجرایی بشن -
سوال سوال سوال !!!!!!!!!!!!
آقا موقاری گفت قند و گروه فسفات پیوند کوالانسی دارن ولی طبق شکل کتاب قند با کربن بین قند و فسفات پیوند داره ولی با خود فسفات نه !راهنمایی کنید
رستگار شوید
-
سوال سوال سوال !!!!!!!!!!!!
آقا موقاری گفت قند و گروه فسفات پیوند کوالانسی دارن ولی طبق شکل کتاب قند با کربن بین قند و فسفات پیوند داره ولی با خود فسفات نه !راهنمایی کنید
رستگار شوید
نوشتهشده در ۵ مهر ۱۳۹۹، ۹:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهH_R اون کربن شماره ی پنج منظورته ؟
-
H_R اون کربن شماره ی پنج منظورته ؟
دریا دریایی یس