-
.......
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a عاها... مرسی
-
.......
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a
-
Zon Zon خب پس شما بیشترم وقت داری برا خوندن و تست زدن صبا ساعت چن بیدار میشی؟
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a هفت و نیم بیدارم
از هشت تا نزدیکای ساعت یک
بعضی وقتام نزدیکای ساعت دو کلاسها ی مدرسه س
بعدشم ک میرم فیلم الا میبینم
ی مدتم ک دارم تکالیف مدرسه رو انجام میدم و درس های فرداش رو میخونم
تا ب خودم میام میبینم شب شده و هیچ کاریم نکردم
فیلم دیدن کافی نیس ک
باید مرورم داشته باشم ک ندارم! -
@infinitie-a
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a
دیدم جمله ام خیلی قاطی پاتیه،اومدم درستش کنم دیدم روش ریپلای کردی
-
Zon Zon شُوِی شُوِی
کم کم ساعت مطالعتو افزایش بده
الان روزی چقدر میخونی؟نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a ساعت مشخصی ندارم
اووووف
داغونم اصلا -
@sadaf-a
دیدم جمله ام خیلی قاطی پاتیه،اومدم درستش کنم دیدم روش ریپلای کردی
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a اوک..
-
@infinitie-a عاها... مرسی
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a
نسبت اختصاصیا به عمومی معمولا یک سوم یا یک چهارم باشه خوبه
من خودم میانگین ۹ ساعت میخونم،۲ یا ۳ ساعتش عمومیه -
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zon Zon واقعا سختع..
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zon Zon چندمی؟
-
Zon Zon چندمی؟
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a دوازدهمه دیگ..
-
Zon Zon چندمی؟
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a کنکوریم خیر سرم
تابستون خیلی خوب پیش میرفتمااا
ولی الان
ولی الااااان -
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
الانم میخوام بیدار بمونم عقب افتادگی هامو جبران کنم
همین پنجشنبه جمعه ها رو دارم فقط -
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Zon Zon منم شرایطم مثه شماس ولی 5 شنبه و جمعه ها و خیلی دیگ تلاش میکنم چون منم زیست و فیزیک عقب افتادم
-
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خب ببین اگه دوازدهمی که از الان باید همت کنی و بشینی بخونی
اولا از این به بعد ساعت مطالعه بگیر حتی اگه ۱ ساعت بشه!
اصلا هم نگران نباش! همه بالاخره از یک ساعت شروع کردن تو همین الانشم که میخوای شروع کنی از خیلیا جلوتری
دوما هر روز باید این ساعت رو نیم ساعت افزایش بدی تا بالاخره به یه مقدار ثابتی برسه و عادت کنی به این مقدار
سوما مدرسه اگه واقعا دبیری که بهت درس میده،واقعا ازش درس یاد میگیری و تو اون درس خاص ضعف داری که برو سر کلاسش!
ولی اگه دبیری نخواست علمشو کامل بگه یا امتحانای بیخود و بی جهت بدون درس دادن و الکی وقت تلف کردن گرفت ولش کن! مخصوصا این درسای هویت اجتماعس و مدیریت و سلامت !
برای کنکور این چیزا مهم نیس،کلا یه نمره امتحان نهایی مهمه که اگه واسه کنکور میخونی خب باید برای امتحان نهایی آماده باشی ولی این درسای سلامت و مدیریت و هویت درسته نهایین ولی تاثیری توی کنکورت ندارن
در ضمن نوبت اول اگه صفرم بگیری نترس،برای کنکورت فقط نمره روی برگه امتحان نهاییه که مهمه! که اونم دبیرای مدرستون طرح نمیکنن و کشوریه -
Zon Zon منم شرایطم مثه شماس ولی 5 شنبه و جمعه ها و خیلی دیگ تلاش میکنم چون منم زیست و فیزیک عقب افتادم
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a وجدانا من اگه جای شما بودم توی یازدهم مینشستم کتابو میجویدم
اینقدر که دوست دارم برگردم یازدهم و مثل آدم بخونم!
تا یازدهمی هستی یازدهم رو که صددرصد ببند،علاوه بر اون دهمم سعی کن کنارش ببندی!
ببین نگووو وقت نمیکنم! توی سال دوازدهم که بیای باید علاوه بر دوازدهم دهم و یازدهم هم کنارش بخونی!
یعنی سه پایه به طور همزمان!
الان که هنوز سال شروعم نشده تازه مدارسم مجازین این همه وقت!
... -
سلام بچه ها
وقت بخیر
خوبین؟
میگم ی سوال چی کار کنم ک ساعت مطالعه ام افزایش پیدا کنه؟
با این روش پیش برم دانشگاه یالغوز اباد قبولم فقط!!!نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهZon Zon
سلام
این تاپیک شاید مشکلتون رو حل کنه.برنامه ی مطالعاتی ای توش هست ک میتونید اون برنامه رو طبق شرایط خودتون ویرایش کنید.
و نکاتی برای مطالعه
https://forum.alaatv.com/topic/22428/برنامه-درسی-منطبق-با-راه-ابریشم-زیست?_=1603277390911 -
@sadaf-a وجدانا من اگه جای شما بودم توی یازدهم مینشستم کتابو میجویدم
اینقدر که دوست دارم برگردم یازدهم و مثل آدم بخونم!
تا یازدهمی هستی یازدهم رو که صددرصد ببند،علاوه بر اون دهمم سعی کن کنارش ببندی!
ببین نگووو وقت نمیکنم! توی سال دوازدهم که بیای باید علاوه بر دوازدهم دهم و یازدهم هم کنارش بخونی!
یعنی سه پایه به طور همزمان!
الان که هنوز سال شروعم نشده تازه مدارسم مجازین این همه وقت!
...نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a بله درسته
-
خب ببین اگه دوازدهمی که از الان باید همت کنی و بشینی بخونی
اولا از این به بعد ساعت مطالعه بگیر حتی اگه ۱ ساعت بشه!
اصلا هم نگران نباش! همه بالاخره از یک ساعت شروع کردن تو همین الانشم که میخوای شروع کنی از خیلیا جلوتری
دوما هر روز باید این ساعت رو نیم ساعت افزایش بدی تا بالاخره به یه مقدار ثابتی برسه و عادت کنی به این مقدار
سوما مدرسه اگه واقعا دبیری که بهت درس میده،واقعا ازش درس یاد میگیری و تو اون درس خاص ضعف داری که برو سر کلاسش!
ولی اگه دبیری نخواست علمشو کامل بگه یا امتحانای بیخود و بی جهت بدون درس دادن و الکی وقت تلف کردن گرفت ولش کن! مخصوصا این درسای هویت اجتماعس و مدیریت و سلامت !
برای کنکور این چیزا مهم نیس،کلا یه نمره امتحان نهایی مهمه که اگه واسه کنکور میخونی خب باید برای امتحان نهایی آماده باشی ولی این درسای سلامت و مدیریت و هویت درسته نهایین ولی تاثیری توی کنکورت ندارن
در ضمن نوبت اول اگه صفرم بگیری نترس،برای کنکورت فقط نمره روی برگه امتحان نهاییه که مهمه! که اونم دبیرای مدرستون طرح نمیکنن و کشوریهنوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@infinitie-a بله جناب درست میگین
دیگه این پنج شش ساعت مطالعه رو دارم
ولی این ک میگن کنکوریا باید سیزده ساعت مفید رو درس بخونن نه اصلا!
تو این روزا این اندازه درس نخوندم !
امروزم مشاور واسمون حرف زد رسما با خاک یکسانمون کرد
اصلا از همین الان به قول شما شروع میکنم
میشینم میخونم
کوتاه نمیام
این کلاس های مسخره ای هم ک میگین مثل هویت و اینجور چیزا شرکت نمیکنم اصلاممنون از راهنماییتون
ببخشید وقتتون هم گرفتم
شبتون خوش -
@infinitie-a بله درسته
نوشتهشده در ۳۰ مهر ۱۳۹۹، ۲۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a اره..
با حرفش خیلی موافقم..
هیچ وقت دوباره برنمیگرده...
از همه فرصتا استفاده کن -
Zon Zon
سلام
این تاپیک شاید مشکلتون رو حل کنه.برنامه ی مطالعاتی ای توش هست ک میتونید اون برنامه رو طبق شرایط خودتون ویرایش کنید.
و نکاتی برای مطالعه
https://forum.alaatv.com/topic/22428/برنامه-درسی-منطبق-با-راه-ابریشم-زیست?_=1603277390911