-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
باورم نمیشه که اینجا اینقدر ساکت باشه
۲۰ روز رفتم و برگشتم اصلا یه تغییراتی میبینم شاخ در میارم
خلاصه اومدم که سکوت این تاپیک را بشکنم با اجازه اچ آر و اینفینیتی -
FaMi بیا چت
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf منم میخوام بدونم:(
-
FaMi منظورم از تکنیک های تستی همون میانبر های تست زدنه .. مثلا اینکه یه جور دیگه سوال رو حل کنی .. یا یه دید دیگه به تست داشته باشی .. روش های خاصی در هر درس وجود داره که بتونی تست های اون درس رو در کمترین زمان ممکن حل کنی .. مثلا زمان قانون حل تست های ریاض تو کنکور برای هر تست 1:30 دقیقس .. ملّت هر تست رو تو 4 دقیقه حل می کنن .. من با تکنیکایی که یادمیگیرم تو 30 ثانیه .. این تکنیکا هستن که فرق رتبه ها رو با بقیه مشخص می کنن
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@black-wo_olf در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
FaMi منظورم از تکنیک های تستی همون میانبر های تست زدنه .. مثلا اینکه یه جور دیگه سوال رو حل کنی .. یا یه دید دیگه به تست داشته باشی .. روش های خاصی در هر درس وجود داره که بتونی تست های اون درس رو در کمترین زمان ممکن حل کنی .. مثلا زمان قانون حل تست های ریاض تو کنکور برای هر تست 1:30 دقیقس .. ملّت هر تست رو تو 4 دقیقه حل می کنن .. من با تکنیکایی که یادمیگیرم تو 30 ثانیه .. این تکنیکا هستن که فرق رتبه ها رو با بقیه مشخص می کنن
اره.واقعا
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
0-0ftm از اوشون بپرس خستم !
-
@black-wo_olf در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
خب چطور میشه به این تکنیک ها دست پیدا کرد?
با حل تست زیاد ?یا چیز دیگه ای? -
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام بچها حالتون خبع...
چقد خلوته
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سحر رفته؟!
حس یخی رفته؟
بچها همه رفتن
🥺🥺
-
سحر رفته؟!
حس یخی رفته؟
بچها همه رفتن
🥺🥺
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
سحر رفته؟!
حس یخی رفته؟
بچها همه رفتن
🥺🥺
سلام توهم امشب اومدی
-
@sadaf-a در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
سحر رفته؟!
حس یخی رفته؟
بچها همه رفتن
🥺🥺
سلام توهم امشب اومدی
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani سلام.. خبی.
عاوره
-
@mitra-ism-rahmani سلام.. خبی.
عاوره
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a خب من برای یه موضوعی اومدم که تو دلی دادمش ای کاش تاپیک زده بودم براش
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mitra-ism-rahmani چع موضوعی؟
-
نوشتهشده در ۱۱ آذر ۱۳۹۹، ۲۰:۴۱ آخرین ویرایش توسط Tragic Girl انجام شده
@mitra-ism-rahmani من اومدم برا همیشه ک البته فقد شبا
-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۴:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
ببخشید دیشب نتم قطع شد
تجربیا را هم منشن کردم اونجا تودلی
یه درخواست از وزیر آموزش و پرورش برای تعطیلی مدارس -
@sadaf-a در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
ببخشید دیشب نتم قطع شد
تجربیا را هم منشن کردم اونجا تودلی
یه درخواست از وزیر آموزش و پرورش برای تعطیلی مدارسنوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۵:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani عاها اوک... تو دلی برا من نمیاد
-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۵:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Infinitie-A تا هستید دوتا سوال بپرسم از ادبیات و بعد برم
-
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Infinitie-A به نظرتون این اسلوب معادله داره ؟؟؟
حرف صدق از لب دیوانه برون می آید
زین صدف گوهر یکدانه برون می آید -
زین صدف گوهر یکدانه برون می آیدنوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۵:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mitra-ism-rahmani در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
زین صدف گوهر یکدانه برون می آیدبا این یکی
تنها نه آن غزالش جمعی سگان گرفتند
هرجا که یوسفی هست صد گرگ در کمین است -
با کمی فاصله...
I'm alive
Don't forget me ... -
سحر رفته؟!
حس یخی رفته؟
بچها همه رفتن
🥺🥺
نوشتهشده در ۱۲ آذر ۱۳۹۹، ۷:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadaf-a در دورهمی بچه های کنکور تجربی۱۴۰۰ گفته است:
سحر رفته؟!
حس یخی رفته؟
بچها همه رفتن
🥺🥺
سلاممممم نه من همچنان هستم
خوبی چه خبرا چیکار میکنی ؟