ریاضی تجربی مهدی امینی راد صفر تا صد کنکور (96-95)
قفل شده است
منتقل شده
ریاضی تجربی
-
مشخص نیس انتگرال چن قسمته؟
@دانش-آموزان-آلاء
@خیرین-کوچک-دریا-دل -
Orkide yas بنظرم تموم شده باشه
-
Orkide yas خیرین کوچک دریا دلreplied to iman 1 on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
iman 1
ممنون -
Orkide yas خواهش میکنم
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Orkide yas خیرین کوچک دریا دلreplied to farimah on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
Orkide yas خیرین کوچک دریا دلreplied to iman 1 on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
iman 1 دانش آموزان آلاءreplied to Orkide yas on ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
درسته ولی بی احترامی ها به استاد چی میشه؟ چرا این کارو میکنن؟ دارن رایگان تدریس میکنن .جواب باید این باشه ایا؟
-
-
سلام دوستان میشه بگید کدوم مباحثو بخونم که بشه بیست درصد بزنم من خودم ماتریس لگاریتم احتمال آمار مثلثات خوندم الان مشتق دنباله حدبخونم اوکیه؟؟ده تا سوال بتونم بزنم
-
iman 1 دانش آموزان آلاءreplied to Šàřà on ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۱۱ آخرین ویرایش توسط iman 1 انجام شده
Šàřà سلام مشتق کاربردمشتق انتگرال هم بخونید حتمن
-
Šàřà راستی مقدمات رو بهتره بخونید قبل فصل مشتق مثلا مثلثات تابع قدرمطلق جزء صحیح حدوپیوستگی دنباله مجانب بعدش مشتق و کاربردش و انتگرال . قطعن تموم میکنید این مدت چون فیلمهای تدریس هم کمه اگر دقت کنید و میشه تموم کرد
2161/2547