زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی نروم جز به همان ره که توام راهنمایی....بچه ها (توام راهنمایی )ایهام نداره؟چون در جزوه آقای راوش جزو واژه های ایهام برانگیز هست.
najva در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ملکا ذکر تو گویم که تو پاکی و خدایی نروم جز به همان ره که توام راهنمایی....بچه ها (توام راهنمایی )ایهام نداره؟چون در جزوه آقای راوش جزو واژه های ایهام برانگیز هست.
سلام
ایهام رو نمیدونم اما این تو ام راهنمایی رو به دو صورت میشه خوند
1 - تو راهنمای من هستی(تو ام راهنمایی)
2- تو راه را به من نشان میدهی ( تو ام راه نمایی) -
ببیند این واژه میتونه جزو کاندیداهای ایهام باشه بستگی به بیتی داره که توش اومده
من اون بیت مناجات رو کنارش آرایه ی ایهام یاد داشت نکردم ممکنه جای دیگه ای ایهام باشهدوستان
یه سوال
تو مبحث شمارش واره و تکوار
ینی جلسات 16 و 17 و بعد از اونو که استاد تدریس میکنن
چن تا سوال تو کنکور از دست میدم
میخوام بدونم ایا این جلساتی که تدریس میشه به بقیه مفاهیم زبان فارسی ام مربوط میشه ؟؟؟؟؟
من اگه الان نخونم ایا مجبور میشم یه مبحث دیگه ای رو هم حذف کنم؟؟؟ -
دوستان
یه سوال
میخوام بدونم ایا این جلساتی که تدریس میشه به بقیه مفاهیم زبان فارسی ام مربوط میشه ؟؟؟؟؟
من اگه الان نخونم ایا مجبور میشم یه مبحث دیگه ای رو هم حذف کنم؟؟؟@بچه-مردم.m* در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان
یه سوال
من اگه الان نخونم ایا مجبور میشم یه مبحث دیگه ای رو هم حذف کنم؟؟؟من به گمونم ندیده باشم اون قسمتا رو چون تا اونجایی که دیدم هنوز تکواژ و واژه رو تدربس نکردن
-
@بچه-مردم.m* در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان
یه سوال
من اگه الان نخونم ایا مجبور میشم یه مبحث دیگه ای رو هم حذف کنم؟؟؟من به گمونم ندیده باشم اون قسمتا رو چون تا اونجایی که دیدم هنوز تکواژ و واژه رو تدربس نکردن
banoo در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@بچه-مردم.m* در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان
یه سوال
منم ندیدم از رو اسم جلسه پرسیدم
-
banoo در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان
یه سوال
منم ندیدم از رو اسم جلسه پرسیدم
-
لطفا به استاد راوش بگید مطالبی که به رشته های غیرانسانی مرتبط نیست رو مشخص کنن که ما که رشته مون انسانی نیست برای مطالب رشته انسانی وقت نذاریم.مثلا در مورد سجع فکر کنم بخش زیادی از فیلم به رشته انسانی مربوط بود.
-
سلام .خسته نباشید
امکانش هست که استاد مباحثی که مربوط به رشته انسانی هست رو قبلش یک اشاره بکنن که ما متوجه بشیم برای رشته انسانی هست؟@M.nasir در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام .خسته نباشید
امکانش هست که استاد مباحثی که مربوط به رشته انسانی هست رو قبلش یک اشاره بکنن که ما متوجه بشیم برای رشته انسانی هست؟انسانی ها دو تا ادبیات دارند عمومی و تخصصی، ادبیات عمومی که مشترکه بین 3 تا رشته پس انسانی ها باید کل فیلم رو ببینند اون جایی که نکته ی تخصصی گفته می شه، می گند که برای انسانی هست.
-
سلام دوستان
میشه لطفا بگین <<خود کامگی>> چند تکواژه؟ -
سلام.من چندبار امتحان کردم نشد جزوه رو پرینت بگیریم.گفتن پی دی افش مشکل داره و فقط چند صفحه اول پرینت میشه.لطفا راهنمایی بفرمایید.
-
@M.nasir در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام .خسته نباشید
امکانش هست که استاد مباحثی که مربوط به رشته انسانی هست رو قبلش یک اشاره بکنن که ما متوجه بشیم برای رشته انسانی هست؟انسانی ها دو تا ادبیات دارند عمومی و تخصصی، ادبیات عمومی که مشترکه بین 3 تا رشته پس انسانی ها باید کل فیلم رو ببینند اون جایی که نکته ی تخصصی گفته می شه، می گند که برای انسانی هست.
-
جلسه ی 16
00:22:25
مبحث بسیار مهم واج:
مصوت ها و فرق آن ها با حروف الفبا
راه برای تشخیص میانوند _ُ و ه بیان حرکت_تعریف واج و تعداد آن
_صامت ها و مصوت ها و تعداد آن ها
_تفاوت واج با حروف الفبا
_نکاتی پیرامون مصوت(5 نکته)
_راه تشخیص های بیان حرکت (و ذکر الگوهای هجایی ضمن تدریس این بخش)
_راه تشخیص میانوند _ُ(3راه)
همراه با مثال هایی برای هر یک از راه های تشخیص
این بخش مطابق ص 69 جزوه تدریس میشود و دانش آموزان باید نکاتی را در این جزوه وارد کنند
مثالی برای آخرین نکته ی ص 69 که تعداد هجا و مصوت ها را میخواد (ص70 جزوه)
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/6/26/5419