زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
Mehdi_Zr لغت و املا نشر الگو - تست های قرابت و زبان فارسی و ارایه ادبیات موضوعی گاج - لقمه مهروماه واسه تاریخ ادبیات خوبه
-
xaniar یه کتابی دارم اسمش تاریخ ادبیات آس ه ... تاریخ ادبیات به روش تصویر سازی گفته ... من سومم هنوز ... اگه شناختی دارین رو اونم نظر بدین
-
eliiiii در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام دوستان. ممنون میشم کمک کنید
جلسه دوم و سوم و چهارم استاد رو دانلود کردم ولی به جای ادبیات، دروس شیمی و ریاضی باز میشن!@ادمین های عزیز با شمات فکر کنم
-
سلام
استاد فایل صوتی چی شد پس؟ -
سلام من واس ازمون اون مبحث هایی که قرار بخونم میخونم و تمرینم میکنم نمیتونم بالی 25درصد بزنم چیکار کنم لطفا راهنمایی کنید
-
باسلام خدمت مسوولان آلا ی عزیز و گرامی.میخواستم بگم که کلا فیلم های درسا با هم قاطی شده و به جای ادبیات دیفرانسیل باز میشه.شاید به خاطر اینه که حجم فیلما زیاده.به نظرم فیلم های قدیمی را در دروس مختلف حذف کنید .ممنون/
-
استادشماعالی هستین.ممنون تاآدم استادهایی مثل شماداشته باشه دیگه درس خوندن آسونه معلم ماهیچی نمیگه مثلامدرسه غیرانتفاعی است ممنون اززحماتتون
-
دوستان ارایه هاچندتاتست میدن کنکور؟؟؟؟؟؟
-
دوستان ارایه هاچندتاتست میدن کنکور؟؟؟؟؟؟
zohreh1378 سه تست از آرایه خواهد آمد
-
سلام استاد خسته نباشید خیلی ممنون از زحمات بیکرانتون. استاد یه خواهش و تمنایی ازتون داشتم اونم اینکه یه جزوه تاریخ ادبیات هم بدین بیرون چون الان همه جا جزوه هست ولی نمیشه بهشون اعتماد کرد که کامله یا نه
-
باسلام خدمت مسوولان آلا ی عزیز و گرامی.میخواستم بگم که کلا فیلم های درسا با هم قاطی شده و به جای ادبیات دیفرانسیل باز میشه.شاید به خاطر اینه که حجم فیلما زیاده.به نظرم فیلم های قدیمی را در دروس مختلف حذف کنید .ممنون/
-
سلام
نميشه اول بريم سراغ قرابت معنايي تا بتونيم هر شب يكم تست قرابت كاركنيم تا تسلط تجربي بيشتري داشته باشيم روي قرابت؟ -
سلام من توی یکی از فایل ها اگر درست متوجه شده باشم در مورد فایل صوتی تاریخ اپبیات صحبت کردن که توی کانالشون میذارن.مگه کانال تلگرام دارن؟اگر دارن ممنون میشم ادرسشو بهم بدین.
-
سلام من توی یکی از فایل ها اگر درست متوجه شده باشم در مورد فایل صوتی تاریخ اپبیات صحبت کردن که توی کانالشون میذارن.مگه کانال تلگرام دارن؟اگر دارن ممنون میشم ادرسشو بهم بدین.
قاضلی در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
@adabestaan
-
استاد دیگه فیلم نمی گذارند؟ قرار بود استاد برامون نمونه تست آرایه کار کنند تا دستمون بیاد چطور باید سوالات را حل کنیم.خواهش میکنم از استاد بخواین دوباره بیان ما هنوز به کمک ایشون نیاز داریم.