زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام،دوستان شما واژگان املا رو از چه کتابی و چجوری میخونید؟؟؟
@Mohamad.amina در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
نشر الگو کتاب خوبیه
-
slm dostan ,mishe mano rahnamaei konid?adabiat chejori bala bezanm??az che manabei esstefade konm???
-
slm dostan ,mishe mano rahnamaei konid?adabiat chejori bala bezanm??az che manabei esstefade konm???
atiroham
سلام. ادبیات رو مبحثی باید بخونید. برای املا و لغت نشر الگو. تاریخ ادبیات لقمه مهروماه. قرابت نشر الگو(قرابت ادبیات موضوعی گاج هم خوبه ولی فرقش با نشر الگو اینه که درس به درسه ولی نشر الگو سه سال رو از هم جدا کرده و جامع هستش). برای خودتون یه برنامه تعیین کنین مثلا روزی 25 تا قرابت, 2-3 درس تاریخ ادبیات, شبی دو درس لغت و املا. برای ارایه از بقیه دوستان راهنمایی بگیرین چون خودم ارایم خوب نیس. فکر کنم روش مطالعم غلطه -
atiroham
سلام. ادبیات رو مبحثی باید بخونید. برای املا و لغت نشر الگو. تاریخ ادبیات لقمه مهروماه. قرابت نشر الگو(قرابت ادبیات موضوعی گاج هم خوبه ولی فرقش با نشر الگو اینه که درس به درسه ولی نشر الگو سه سال رو از هم جدا کرده و جامع هستش). برای خودتون یه برنامه تعیین کنین مثلا روزی 25 تا قرابت, 2-3 درس تاریخ ادبیات, شبی دو درس لغت و املا. برای ارایه از بقیه دوستان راهنمایی بگیرین چون خودم ارایم خوب نیس. فکر کنم روش مطالعم غلطهavishan77 در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
atiroham
سلام. ادبیات رو مبحثی باید بخونید. برای املا و لغت نشر الگو. تاریخ ادبیات لقمه مهروماه. قرابت نشر الگو(قرابت ادبیات موضوعی گاج هم خوبه ولی فرقش با نشر الگو اینه که درس به درسه ولی نشر الگو سه سال رو از هم جدا کرده و جامع هستش). برای خودتون یه برنامه تعیین کنین مثلا روزی 25 تا قرابت, 2-3 درس تاریخ ادبیات, شبی دو درس لغت و املا. برای ارایه از بقیه دوستان راهنمایی بگیرین چون خودم ارایم خوب نیس. فکر کنم روش مطالعم غلطه
mrciii mmnooonm -
خواهش می کنم
-
@Mohamad.amina در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
نشر الگو کتاب خوبیه
Dr.Saraaa مرسی
-
avishan77 ارایه هم میتونید برای اموزش از فیلمهای اقای راوش استفاده کنید و تست هم از نشر الگو برنید جواب میده
-
avishan77 ارایه هم میتونید برای اموزش از فیلمهای اقای راوش استفاده کنید و تست هم از نشر الگو برنید جواب میده
@Mohamad.amina
ممنون از راهنماییتون.حتما این روش رو امتحان می کنم. -
mrcii az lotfeton,va ye soal dge ,test adabiat jame chi khobe??? -
دوستان استاد جلسه اول یا دوم واج میگن جلسه بعد فرایند های واجی رو تدریس میکنم اما من فیلمشو نمیبینم کسی میدونه کدومه؟
-
Vezra در جلسه بعد استاد میفرمایند جزوه فرآیند های واجی کامل است و درس اسان است خودتون بخونید
-
slm dostan khaste nabashid,ketab test jame adabiat chi khobe???
-
atiroham در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ادبیات جامع الگو عالیه
-
ادبیات جامع الگو عالیه
ahmad.mola در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
ادبیات جامع الگو عالیه
mrcii mmnoonm
-
ادبیات جامع الگو عالیه
mrcii mmnoonm
ادبیات جامع الگو عالیه
mrcii mmnoonm
خداییش کتاب کاملیه شک نکن تو خریدنش
-
ببخشید واس املا لغت اخر کتاب اکتفا میکنه ؟؟؟
-
ببخشید واس املا لغت اخر کتاب اکتفا میکنه ؟؟؟
ALI_hezbollah لغت و املا از سه بخش ستاره دار ها (اخر کتاب ) ،2. توضیحات هر درس (که پایان هر درس وجود دارد) 3. لغت بدون ستاره .... یه لغت از سال دوم یه لغت از سال سوم و یه لغت هم از سال چهارم میاد ....که معمولا دو تا از این لغت ها از بخش اخر کتاب هستند ....... برای املا هم حتما یا از الگو یا از لقمه مهروماه استفاده کن
-
موچکرم
-
جلسه 27 نداره؟