اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Fereshteh Jahangirireplied to Alireza K 1 on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza K 1 پس مدرسه چی
-
Fereshteh Jahangirireplied to Alireza K 1 on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza K 1 اوم
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Fereshteh Jahangiri on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri میری؟؟؟؟؟
-
حس-یخیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri مدرسه میری توووو ؟
-
Fereshteh Jahangirireplied to Alireza K 1 on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza K 1 نه ولی از ۸ تا ۱۲ و نیم از شنبه تا پنجشنبه انلاین کلاس هس نمیشه پیچوند چون حجمی که درس میدن زیاده و با ابریشم نمیرسم بش
-
Fereshteh Jahangirireplied to حس-یخی on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی انلاین کلاس دارم خب
فقط جمعه تعطیلیم -
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Fereshteh Jahangiri on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شده
Fereshteh Jahangiri ماکه فقط تکلیف میدن و فیلم فوروارد میکنن من جمعه همرو مینویسم و سند تو عال
-
Fereshteh Jahangirireplied to Alireza K 1 on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza K 1 خوشبحالت ک
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Fereshteh Jahangiri on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri اره همه چیز آمادس فقط لقمه نهایی مونده
-
حس-یخیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri من گوشی رو خاموش میکنم کسی کاری نداره
فقط معلم های که میفهمم خیلی سخت میگیرین فقط حاضری بای بای -
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to Alireza K 1 on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Alireza K 1 امتحاناتم بچه ها پی وی مو میترکونن
تازه امسال پیام دادن تو شاد مجاز شده -
حس-یخیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri برا ما شبه کلاسا
-
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to حس-یخی on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی میگم اگه. برا این تاپیک هزینه میگرفتی الان میلیونر بودی
-
Alireza K 1 چرا ؟
مگه میگیرن ؟ -
Alireza K 1 ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءreplied to حس-یخی on ۱۱ مهر ۱۳۹۹، ۲۰:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی نههههه
چه خوش خیال
مثلا میگم -
Alireza K 1 اها ما که از این شانس ها نداریم
-
1381/1397