اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
دارم نا امید می شم{استیکر گریه
} -
Reza Mosavi
تو قسمت تماس با ما میشه زنگ زد
ساعت ۱۴ بشه زنگ بزنم ببینم تکلیف چیه -
M.an خب وقتی نتیجه طرح پرچم انقدر دور میاد تخفیف سی درصدی هم برای طرح پرچمی ها خیلی زود نخواهد آمد
-
Fereshteh Jahangirireplied to حس-یخی on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی همین الان با من تماس گرفتن
-
حس-یخیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri
جون من ؟؟؟؟؟
خوشبحالتتتتتتت -
Fereshteh Jahangirireplied to حس-یخی on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی اره چون کپی نفرستاده بودمکفتن بفرست برا ادمین
-
Fereshteh Jahangirireplied to حس-یخی on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی حتما به توام میزنگن
-
حس-یخیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri
خدا کنه والا
شما کی پست تون رسیده ؟ -
Fereshteh Jahangirireplied to حس-یخی on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حس-یخ فک کنم شنبه دقیق نمیدونم ولی دل بد نکن صبر کن
-
Amir Tajfar ریاضیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri با صاپست فرستادی؟
-
Fereshteh Jahangirireplied to Amir Tajfar on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar اره
-
حس-یخیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri
حال الانتو خریدارمممممممم
والا خدا کنه زنگ بزننن -
Amir Tajfar ریاضیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط Amir Tajfar انجام شده
Fereshteh Jahangiri اخرین بار کجا زده بود مکان مرسوله رو؟
-
Fereshteh Jahangirireplied to حس-یخی on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی اره کیفم کوک شد حسابی
-
Fereshteh Jahangirireplied to Amir Tajfar on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar نوشته بود مرسوله تحویل داده شد
-
khatere _h دانش آموزان آلاءreplied to Fereshteh Jahangiri on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri خب مکانش کجا بود؟؟؟
-
Fereshteh Jahangirireplied to khatere _h on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
khatere _h نمیدونم
-
Amir Tajfar ریاضیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri منطقه پستی شهرک قدس ۱۴ نزده بود؟
-
khatere _h دانش آموزان آلاءreplied to Fereshteh Jahangiri on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri میشه نگاه کنی؟؟
-
Fereshteh Jahangirireplied to Amir Tajfar on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Amir Tajfar چرا اولش اینو زده بود اما بعدش زد تحویل داده شده
60/1397