اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
حس-یخی روزی چهار ساعت ریاضی بخونی تموم نمیشه؟
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAmir Tajfar نمیدونم والا من شروع میکنم مهم اینه که یاد بگیرم نه تمومش کنم
-
حس-یخی کدوم ادمکه من که نمیبینم
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۲:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 
-
ریاضی دوازدهم دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۳۶ آخرین ویرایش توسط Alireza K 1 انجام شده
امروز هم گذشت و پیامی نیومد
دیگه فک کنم باید ول کنیم
ولی الای عزیز شما هم خوب استرس وارد کردین و قول الکی دادین
و مطمئنم همونایی که نیازمند نبودن پیام اومده براشون و اینجا هم ازعدالت واقعی خبری نیست
کسایی که منتظرن من دو روز پیش زنگ زدم گفت آخرین پیامکا امروز میاد وگرنه خلاص دیگه منتظر نباشید
حداقل پول ۳۰ تومن پستمونو جبران کنین و این همه نت
اگه عدالت واقعا مهمه براتون -
دیگه فک کنم باید ول کنیم
و مطمئنم همونایی که نیازمند نبودن پیام اومده براشون و اینجا هم ازعدالت واقعی خبری نیست
کسایی که منتظرن من دو روز پیش زنگ زدم گفت آخرین پیامکا امروز میاد وگرنه خلاص دیگه منتظر نباشید
اگه عدالت واقعا مهمه براتوننوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 حالا که هنوز امروز تموم نشده تا ساعت ۱۲ امشب صبر کن
-
Alireza K 1 حالا که هنوز امروز تموم نشده تا ساعت ۱۲ امشب صبر کن
حس-یخی
از این امشبا زیاد بود -
دیگه فک کنم باید ول کنیم
اگه عدالت واقعا مهمه براتونAlireza K 1 همه فقط جار میزنن
-
دیگه فک کنم باید ول کنیم
اگه عدالت واقعا مهمه براتونAlireza K 1 همه فقط جار میزنن اما وقتی پای عمل میرسه با موتور فرار میکنن
-
دیگه فک کنم باید ول کنیم
اگه عدالت واقعا مهمه براتوننوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 ناراحت نباش عصابنیم نباش
چون وقتی عصبانیی چیزایی میگی که بعدا پشیمون بشی -
حس-یخی
از این امشبا زیاد بودنوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 شاید مشکل از نامه تون بوده مهر و امضا شده بوده
-
Alireza K 1 شاید مشکل از نامه تون بوده مهر و امضا شده بوده
حس-یخی همه چی داشت من خودم بردم امضا و مهر کرد
-
Alireza K 1 ناراحت نباش عصابنیم نباش
چون وقتی عصبانیی چیزایی میگی که بعدا پشیمون بشینوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFereshteh Jahangiri برا شما هم نیومده
-
حس-یخی همه چی داشت من خودم بردم امضا و مهر کرد
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 حتما تماس میگیرین پس تا اخر شب صبر کن
-
Fereshteh Jahangiri برا شما هم نیومده
نوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحس-یخی نه
-
Alireza K 1 حتما تماس میگیرین پس تا اخر شب صبر کن
حس-یخی زنگ هم که بزنی باید هفت خوان رد کنی تا بگیرن
اون ادمین تلگرام هم که به خواب ۳۰۰ساله فرو رفته
البته مثلا ادمین -
البته مثلا ادمیننوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 به چه شماره ای زنگ میزنی؟
-
Alireza K 1 به چه شماره ای زنگ میزنی؟
@haniehno تو اپ هستش
قسمت ارتباطات برو ببین -
@haniehno تو اپ هستش
قسمت ارتباطات برو ببیننوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 آها مرسی
-
البته مثلا ادمیننوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهAlireza K 1 حق نداری اینقد غر بزنی
کسی مجبورت نکرده بود پست کنی
میفهممت و درکت میکنم خیلی استرس داره ولی دیگه داری تند میری حتی اگه واسمونم نفرستن تو به این دید نگاش کن که حتما خیریتی توشه
فقط کاش بهمون بگن اکه تایید نمیشیم اینقدم غر غر نکن -
Alireza K 1 حق نداری اینقد غر بزنی
میفهممت و درکت میکنم خیلی استرس داره ولی دیگه داری تند میری حتی اگه واسمونم نفرستن تو به این دید نگاش کن که حتما خیریتی توشه
فقط کاش بهمون بگن اکه تایید نمیشیم اینقدم غر غر نکننوشتهشده در ۳ مهر ۱۳۹۹، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهFereshteh Jahangiri جون دختر چه جذبه ای
-
Alireza K 1 حق نداری اینقد غر بزنی
فقط کاش بهمون بگن اکه تایید نمیشیم اینقدم غر غر نکنFereshteh Jahangiri اره براتو مهم نیست
من که ۳۰ تومن دادم پست برام مهمه
بعدم وکیل وصی نخواستیم
تو میتونی جمع کنی بری اگه غرغر کردن اوف میکنتت