اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن.....
-
Amir Tajfar در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
M.an لاقل تخفیف سی درصدی رو تا دو مهر بزارید که اون طرح پرچمی هایی که نتیجشون نیومده بتونن از این تخفیف استفاده کنن
تخفیف برای کسانی که برای طرح پرچم نامه ارسال کردند تا چند روز اول مهر هم ادامه داره.
اینو خانم مدیر گفتند -
Amir Tajfar
تا یک مهر نتیجه همه میاد
مدیر گفتن دو سه روز بر اونایی که نامه فرستادن تخفیف میزاریم -
و امروزم هم به بی خبری گذشت 🥴
-
-
Reza Mosavi
والا نمیدونم به خدا
کاشکی خودمون میرفتم تهران تماس فایده نداره -
M.an بخدا همینجوری بدون تکلیف موندیم نه زنگی نه پیامی میترسم فردا هم صبر میکنیم بازم خبری نیست تخفیف سی درصدی رو هم نداریم بعدم قراره برای طرح پرچمی ها بازم این تخفیف رو بزارید که بازم اونم معلوم نیست از کی باشه، خب ما هم میخوایم شروع کنیم به خوندن دیگه
-
Amir Tajfar
این روزا پول حرف اولو میزنه -
Amir Tajfar
خب دوست خوب گفتم قبل تر هم از شنبه نتایج رو داریم اعلام می کنیم به ترتیب به همه اطلاع داده میشه
محتوای راه ابریشم که هنوز منتشر نشده
گفتم هم کسانی که نامه رو ارسال کردن به هر دلیلی پذیرفته نشن تخفیف 35 درصد رو دارن که می تونن استفاده کنن -
حس-یخی در اونایی که برا طرح پرچم نامه ارسال کردن..... گفته است:
Amir Tajfar
این روزا پول حرف اولو میزنهبا انصاف بگو آیا تو آلاء هم اینطور هست ؟
-
-
دارم نا امید می شم{استیکر گریه
} -
Reza Mosavi
تو قسمت تماس با ما میشه زنگ زد
ساعت ۱۴ بشه زنگ بزنم ببینم تکلیف چیه -
M.an خب وقتی نتیجه طرح پرچم انقدر دور میاد تخفیف سی درصدی هم برای طرح پرچمی ها خیلی زود نخواهد آمد
-
Fereshteh Jahangirireplied to حس-یخی on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی همین الان با من تماس گرفتن
-
حس-یخیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri
جون من ؟؟؟؟؟
خوشبحالتتتتتتت -
Fereshteh Jahangirireplied to حس-یخی on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی اره چون کپی نفرستاده بودمکفتن بفرست برا ادمین
-
Fereshteh Jahangirireplied to حس-یخی on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حس-یخی حتما به توام میزنگن
-
حس-یخیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri
خدا کنه والا
شما کی پست تون رسیده ؟ -
Fereshteh Jahangirireplied to حس-یخی on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@حس-یخ فک کنم شنبه دقیق نمیدونم ولی دل بد نکن صبر کن
-
Amir Tajfar ریاضیreplied to Fereshteh Jahangiri on ۳۱ شهریور ۱۳۹۹، ۱۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Fereshteh Jahangiri با صاپست فرستادی؟
41/1397